Přejít na obsah

tichotovi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení tichotovi

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj,já mám tažné zařízení origo a hlásí to: "zkontrolujte levé koncové světlo na přívěsu".Nebyla ale vadná žárovka,jenom nebyla správně usazená redukce 13/7.Po jejím "docvaknutí" už je vše v pořádku.Jinak než jsem OII FL koupil,zvažoval jsem možnost dodatečné montáže tažného zařízení,ale jako nejlepší řešení mi vyšlo originální TZ.Odpadají problémy s couvacími senzory a kontrolou žárovek.To pro ty,kteří auto budou teprve kupovat.
  2. Ahoj, zkus Bosch AeroTwin. Jsou super. Já je koupil za 950 Kč včetně poštovného u www.luja.cz. Jsem z nich nadšený
  3. jsou to zločinci. Reportáž plně odpovídá mojim zkušenostem. Do autorizovaného servisu mám strach dát auto. Ale kam ho pak vlastně mám dát opravit? Je to fenomén dnešní doby. Podniká se proto, aby se vydělalo. Smutná pravda. Pro mě.
  4. No, mně tam take nalili ve znackovem Skoda servise Shell Long live a jen za olej jsem zaplatil 4500 Kč. Kdyz jsem pak hledal kolik stoji litr oleje na Internetu nasel jsem zasadni rozdil. V servise stál litr oleje 900 Kč na Internetu 650 Kč. Další rozdíl je, že nevíš jestli ti do motoru nalii skutečně všechen olej úplně nový nebo si "ulili" litr nebo dva pro sebe a dolili to necim levnejsim. Zaver- olej si od priste menim sam . Nulovani servisnich intervalu mi za 100 Kč udělá jeden místní autoopravář vlastnící potřebný software a hardware.
  5. Dneska jsem byl na diagnostice. Je prý špatný Hallův snímač otáček vačkového hřídele. Tak sháním jiný. Cena prý okolo 3 000 Kč (bez práce)
  6. Vidim, ze znackove servisy maji pouze znackove ceny. Ty jejich sluzby uz jsou hluboko pod urovni profesionality. U nas v Rokycanech je to stejne.
  7. Prekrocenim max. hladiny to nebude. Ve "znackovych" servisech v Rokycanech je po vymene hladina oleje 3 mm za max. znackou a nic mi to zatim nehlasilo. Mam 1.6 75Kw/2003. A moje duvera v kvalitu lidi a sluzeb ve znackovych servisech je velmi podlomena.
  8. Ahoj uzivatele Oktavek. Setkal se jiz s podobnym problemem? Tuto vyzvu mi pise na MAXI DOT muj motor 1.6 75kW z roku 2003. Jsem toho casu v Nemecku a vzhledem k mistnim cenam, to chci nechat prohlednout az doma. To je ale problem, protoze tato vyzva treba za 2 dny zhasne. Pak se 14 dni neobjevi, pak se objevi a 4 nastartovanich zmizi. Atd. Vim, ze to muze zpusobovat fura veci, ale treba i banalni zavada. Poradite? Predem diky
  9. Diky Cosby, vyzkousim to. Bal jsem se pritlacit, abych neco neulomil.
  10. Ahoj, nevi nekdo jak dostat nove piny do konektoru. Montoval jsem tempomat a do cerne svorkovnice mi nesly zasunou. Asi jsou blokovany fialovym plastem, ale nevim co kde zmacknout, aby tam novy pin dostal.
×
×
  • Vytvořit nový...