Deny1988 Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Ahoj kluci. Vzhledem k velkému nájezdu jsem si pořídil černou skříňku. Nevíte, jak docílit toho, aby autozapalovač přestal dodávat proud po vypnutí motoru a vytažení klíčku. Kamera se mi nechce odpojit a pořád nahrává jak blbá :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 (editace) Udělat si další zásuvku a zapojit ji do pojistky spínané klíčem auta. http://forum.skodahome.cz/topic/127968-usb-nab%C3%ADjec%C3%AD-z%C3%A1suvka-pro-zadn%C3%AD-pasa%C5%BE%C3%A9ry/ http://forum.skodahome.cz/topic/123819-mikliskovo-b%C3%ADl%C3%A9-tsi-%C4%8Dko/page-7#entry1784893 - ta je ale stále pod proudem, jen inspirace kam tu novou zásuvku dát Editováno: 12. Duben 2014, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 Ja to vyresil tak, ze jsem koupil 32 GB kartu a necham to bezet az na vyjimky porad. Je totiz vyhoda mit pod castecnou kontrolou i zaparkovane auto. Zase znam majitele jinych aut co se jim zasuvka v aute vypina se zapalovanim a jen zasuvka v kufru funfuje nonstop. Ja v tomto u Rapida vidim spise vyhodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 nevymlatí se baterka, když bude kamera v zasuvce a pojede třeba přes noc ve stojícím autě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 Ne, ona moc nezere a mam vyzkouseno i cely vikend a v poho. V tydnu kdy jezdim s autem every day ji ani nevypinam a kdyz tak jen na bezpecnem miste, coz se moc nestava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 to mas ale nejakou nenapadnou kamerku, kdyz si troufas ji nechat v aute i na ulici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prašík Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 i já ji tam nechávám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 No uplne nenapadna neni Mivue 358, z prvu jsem se trochu strachoval preci jen stala 3,5 ale ten napis Mio jsem zacaral na ni lihacem a kdo se v tom nevyzna vy prd co to je. Plno lidi ma ty kvalitni za 800. Navic pokud se na to nezameris tak si kamerky ani nevsimnes. Mel jsem auto uz dvakrat v servisu a vsimli si toho az po servisu kdyz s tim jeli ven. Tedy jsem presne vedel co s autem delali atd. vyhoda 8h zaznamu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 (editace) zdar, nepatří to asi uplne sem ale nechci kvuli tomu zakladat novy vlakno....utahne ta zasuvka (smaozrejme behem jizdy) nabijeni telefonu (navigace) i napajeni kamery naráz (v pripade ze tam budu mit tu usb rozdvojku)? Nerad bych aby to shořelo nebo tak znáte to, rapid Editováno: 7. Květen 2015, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Samozřejmě, sám jsem to tak měl x-krát. To jsou všechno malé odběry, při žhavení zapalovače tam jede mnohem větší proud. Teď mám Kameru konečně zapojenou mimo zapalovač na spínanej (od zapalování) a nemusím to furt řešit ručně jak kodoj. Kamera se vypíná a zapíná s tím jak se zapíná vypíná zapalování auta sama. Tedy odpověď na Tvou otázku zní, bez sebemenších obav a problémů můžeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 (editace) dík, kameru si sundavam takze to neresim,proste nasroubuju a zastrcim do ni kabel co mam po tapecem natazenej...na druhy strane je to nonstop pripojeny do zapalovace, takze kdyz stojim tak sviti jen ta d*bilni dioda Sem si dnes objednal toto a chci to dat na palubku a telefon jakoby svesit pred vydech klimy (aby se hezky chladil) edit: ted sem si uvedomil ze vlastne ta kamera nema usb dobijeni :-D Editováno: 7. Květen 2015, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 No kamera nemá a nebo nemáš jen kabel, ten se dá koupit, taky jsem ho kupoval USB/mini 90° - 3,0m. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 no nemam kabel ale zas to znova cely tahat ten kabel...na to prdim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matěj Lopata Vloženo 16. Duben 2018 Sdílet Vloženo 16. Duben 2018 (editace) Nerad otvírám staré téma ale prostě se to sem hodí Pokud mám tedy kameru, která se má spouštět sama, tak to v Rapidu fungovat nebude? Mám Rapida jako služebák, takže nepřipadá v úvahu cokoliv dodělávat do auta Editováno: 16. Duben 2018, autor: Matěj Lopata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 16. Duben 2018 Sdílet Vloženo 16. Duben 2018 Zásuvky v Rapidu zůstávají pod proudem, takže se bude akorát zapínat/vypínat, když ji strčíš do zásuvky a naopak. Případně dle nastavení parkovacího režimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waw Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 Podle mě je nejlepší zapojení do stropního světla, má to jen výhody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 8. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 U rapidu je super přístupná pojistková skříň. Takže si z ní můžete vzít jaké chcete napájení. Stačí si najít volnou pozici a osadit pojistkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbrazdil Vloženo 14. Květen 2019 Sdílet Vloženo 14. Květen 2019 Ještě se jednou zeptám. Platí stále, že u všech rapidů i těch MR 2018 je autozapalovač neustále pod napětím i když auto stojí půl dne? Není tomu jinak v případě DSG? Potřebuji to vědět kvůli autokameře, kterou bych rád nechal zapojenou, aby mohla nahrávat v případě že je okolo auta pohyb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 14. Květen 2019 Sdílet Vloženo 14. Květen 2019 Stale napajany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Květen 2019 Sdílet Vloženo 15. Květen 2019 Ale rozmysli dobře tuto funkci kamery, přpadně dobře nastavit citlivost na pohyb. Já to tak taky měl než jsem jednou po víkendu ráno při odjezdu do práce nenastartoval. Zjistil jsem posléze, že kamera se zapínala při jakémkoliv poryvu větru a pohybu větví na stromech - v podstatě se pak stalo, že běžela téměř nepřetržitě. Dnes už to do zapalovače nemám, ale na pojistkovou skříň a na natáčení zaparkovaného vozu jsem rezignoval, bez tak tam kolikrát není nic vidět, parkuji podélně a když někdo přišel k autu z boku, bylo to k prdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbrazdil Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 Tak nevím jak vám, ale já jsem dnes zjistil, že se mi po cca. 5 minutách napětí v zapalovači vypnulo. Takže je to u mě asi jinak než u Vás. Měl jsem do zapalovače zapojenou autokameru (Mio J60) a chvíli po tom co se odpojilo napětí mi kamera zahlásila, že je nizký stav baterie a vypnula se. Ještě mě by mě zajímalo, jaké napětí on vlastně nakonec myslel, pač v kameře asi nebude žádná baterie ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbrazdil Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 Dnes jsem vyzkoušel kameru připojit do USB co mám pod rádiem a kamera přestala nahrávat po cca. 14 sekundách co jsem vůz zamknul. Nevíte co by to mohlo znamenat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 29. Květen 2019 Sdílet Vloženo 29. Květen 2019 Vypol si napájanie a kamerka vypla. To opozdenie drží tá minibaterka v kamere, v prípade havárie uloží posledné dáta. Podľa mňa to tak má byť, tiež mi to tak funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbrazdil Vloženo 29. Květen 2019 Sdílet Vloženo 29. Květen 2019 @Effendi no dobře, ale jak je možné, že ze zapalovače to vydrží cca. 5 minut, ale pokud to dám do do USB tak cca. 14 sekund? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 29. Květen 2019 Sdílet Vloženo 29. Květen 2019 Tak to neviem. USB dáva von len okolo 1A a to možno nepostačuje ani na prevádzku a teda ani na dobíjanie tej minibaterky vo vnútri kamery. Zapalovač je na tom podstatne lepšie. Rapidoví znalci by možno niečo vedeli o prípadnom uspaní a odpájaní obvodov činnosťou riadiacej jednotky. Ale toto neovládam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.