Pawouk Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Díval jsem se teď do Etky a skutečně jsou dva druhy bočních tapeců - bez odkládací schránky a s odkládací schránkou. Možná ještě, kdyby se podíval nějaký majitel Rapida, který tam tu přihrádku má, zda na těch vodících lištách není číslo dílu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Juknu navečer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 čo to je za blbosť ? tieto schránky aj s kolajničkami som objednával do minimálne 5-6 spacebackov a normálne sú uvedené v etke , aj kolajničky aj tie samotné plasty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 (editace) Suri, ale Tasum má lift, ne space. Jsi u zdroje, tak nám práskni, jestli jsou ty vodící kolejnice součástí těch deklů i u liftu, nebo jaký mají číslo. Oni online ETKA totiž číslo těch kolejnic nezná. Jinak číslo není na první zběžný pohled vidět, otázka je, jestli po rozebrání koberce tam něco bude..... Editováno: 12. Květen 2015, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Presne tak, na R-SB som sa nepýtal. Ale viem napr. že háčiky do kufra má iné ako lift. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 čo to je za blbosť ? tieto schránky aj s kolajničkami som objednával do minimálne 5-6 spacebackov a normálne sú uvedené v etke , aj kolajničky aj tie samotné plasty Ano, na SB tam jsou, na lift ale nee (číslo dílu neexistuje) - jak už ostatně píší kolegové výš. Taktéž u SB není rozlišen ten boční panel (tapec) na "se schránkou" a na "bez schránky". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 (editace) Na lištách žádné číslo nemám. Na 100% to bude komplet s tapecem. Editováno: 12. Květen 2015, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Tipujem, že budú zospodu, aby ich nebolo vidieť, alebo tam nič nebude. Chcelo by to aby to niekto rozobral, nafotil a uverejnil. Ale vyzerá to na ten tapač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 na sedan bude celý ten plast iný ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 Vodící kolejničky bočních odkládacích schránek jsou součástí bočních filcových tapeců a jsou určeny pouze pro výrobu (míněno pro LB). Např.: 5JA 867 427 B (bez odkládací schránky v kufru) - levá strana 5JA 867 427 C (odkládací schránka v kufru) - levá strana Vodící kolejničky jsou zevně hladké, bez označení (viz foto), vnitřní část jsem neviděl z důvodu pevného uchycení k tapecu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Bohužial ako napísal Orel je to tak dnes mi to potvrdili v Škode. Len pre info bočný tapač s kolajničkami, čiže to "C" stojí 57,02 €. Originálna cesta tým pádom skončila. Zatiaľ to nechám tak, možno sa časom niečo objaví, alebo to spraviť nejako "po domácky". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Dneska jsem rozdělal jednu zadní kolejnici. Je tam kód materiálu a nějaké dlouhé číslo, asi dodavatelské. Víc jsem nezjišťoval, protože by to znamenalo vytrhat lišty z tapece (stačila ta jedna) a to se mi popravdě moc nechce a stejně by to k ničemu nevedlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Na aukru nebo bazoši jsem ty tapece kdysi viděl za 500 kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.