angel.CZ Vloženo 4. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 takže hoši.... sací koš zkontrolován, byla křupnutá clona oleje (což stím nemá nic společného) cena opravy se vším všudy cca 2500 a hádejte co ? No jasně, nic s tím nebylo.... Tak to mechanikovy nedalo a dotáhnul svíčky.... teďka se motor netřepe turbo v celku tahá i hučí (tak jak by mělo) i nad 3000ot (pořádně prozkouším ještě cestou do práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 7. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 (editace) takže hoši... Na co nestačila parta mechaniků v AUTOCENTRÁLE ŠKODA V KARVINÉ zvladnou za týden a několik tisíc korun, zvládnul kamoš za cca 48 sekund....Stačilo zapojit tenhle konektor a turbo najednou jede a tahá ..... ni neříkám kolik chyb bylo na VAGu co vyskakovali i po smazaní seznamu... To už ale s turbem nemá co dělat a hazím do jiného topicu.... Editováno: 7. Červen 2015, autor: angel.CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 Tak ono se neni čemu divit když ti to opravují ve škodovce,že ti to věčně blbne :-) ....To tam mají učně co se na autech učí.... Než něco dát do servisu to se radši naučím to sám opravit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 Moje řeč 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 7. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 noo... jen čekám jak mi známý pošle zprávu z VAGíny a nechávám ji tisknout (asi 3 A4) a zítra si tam jedu promluvit.... Nehledě na to že tam to na diagnostiku napichovali letos asi 4x... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 12. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Tak za všechny poruchy na autě ( i nezapojeny konektor) muže LPG a plynar co to dělal.... Samozrejmě i za komfortní jednotku a chybu pravých zadních dveří, protože plyn mate ř.j.... A na diagnostice mi to neukázal, protože si myslel ze o tom vim od plynare, co mi dělal LPG (9.2013)... Aneb vyjádření šéfa mechaniku ve škoda servis Karviná.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.