Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

takže hoši.... sací koš zkontrolován, byla křupnutá clona oleje (což stím nemá nic společného) cena opravy se vším všudy cca 2500 a hádejte co ? No jasně, nic s tím nebylo....  :kol-44:

Tak to mechanikovy nedalo a dotáhnul svíčky.... teďka se motor netřepe turbo v celku tahá i hučí (tak jak by mělo) i nad 3000ot (pořádně prozkouším ještě cestou do práce.

Vloženo (editace)

takže hoši... Na co nestačila parta mechaniků v AUTOCENTRÁLE ŠKODA V KARVINÉ zvladnou za týden a několik tisíc korun, zvládnul kamoš za cca 48 sekund....
Stačilo zapojit tenhle konektor a turbo najednou jede a tahá ..... ni neříkám kolik chyb bylo na VAGu co vyskakovali i po smazaní seznamu... To už ale s turbem nemá co dělat a hazím do jiného topicu....

post-78824-0-42193700-1433659033_thumb.j

Editováno: , autor: angel.CZ
Vloženo

Tak ono se neni čemu divit když ti to opravují ve škodovce,že ti to věčně blbne :-) ....To tam mají učně co se na autech učí.... Než něco dát do servisu to se radši naučím to sám opravit ;)

Vloženo

noo... jen čekám jak mi známý pošle zprávu z VAGíny a nechávám ji tisknout (asi 3 A4) a zítra si tam jedu promluvit.... Nehledě na to že tam to na diagnostiku napichovali letos asi 4x...

Vloženo

Tak za všechny poruchy na autě ( i nezapojeny konektor) muže LPG a plynar co to dělal.... Samozrejmě i za komfortní jednotku a chybu pravých zadních dveří, protože plyn mate ř.j.... A na diagnostice mi to neukázal, protože si myslel ze o tom vim od plynare, co mi dělal LPG (9.2013)... Aneb vyjádření šéfa mechaniku ve škoda servis Karviná....

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...