Přejít na obsah

Bliká Žhavení


kapos

Doporučené příspěvky

  • o 1 měsíc později...

Díky za nápad. Popýtať si náhradné auto ma nenapadlo.

 

Takže trochu update: Dostal som sa konečne s autom do autorizovaného servisu. Vraj chybu odstránily, vraj našli nejaký prerušený káblik. Niečo zamumlal, nič si za opravu nepýtal, tak som ďalej nezisťoval o čo išlo. Ale kontrolka sa naďalej objavuje. Zohnal som si OBDII diagnostiku a tá ukazuje chybu P0101 Luftmassenmesser (váha vzduchu). Po preštudovaní internetu sa ju chystám cez víkend vyčistiť, či to nepomože. Niekedy to vraj problém vyrieši, ale može sa stať, že sa zničí úplne. Pre ten prípad by som rád mal aspoň vyhliadnutú novú váhu, ktorú by som mohol kúpiť. Prešiel som už ale niekoľko vyhľadávačov a eschopov, stále sa mi ale nedarí nájsť vhodnú váhu vzduchu pre moju motorizáciu. Nevedel by mi niekto poradiť?

Škoda Octavia II, facelift, r.v. 2010, 1,6 TDI, motor CAYC

Editováno: , autor: janci82
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý den, mám Octavii II FL 2.0 CR 103kW.  Začalo mi blikat žhavení. Po napojení na diagnostiku Chyba 2644 - Brake Switch , P057100 /175/- Implausible Signal.

Brzdový spínač je pod brzdovým válcem za akumulátorem. Koupil jsem nový a vyměnil a chyba se objevuje náhodně. Brzdové světla v pořádku. Do brzdového spínače vedou 4 vodiče a mám dojem že bude problém s oxidovaným kontaktem a nebo přímo drátem. Jeden drát je napojený na tempomat. Když se objeví blikající kontrolka žhavení, tak mi to vyřadí logicky tempomat. Můžete mi prosím někdo poslat zapojení brzdového spínače (por Octavii II FL, který je odlišný od staré verze) a kam vedou jednotlivé dráty. Abych prověřil vedení všech 4 vodičů. 

Děkuji František

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...