Publikováno Květen 4, 201411 r Mám velkou prosbu - na panelu climatronicu na Superbu 2 (pred FL) mi chybi tlacitko vyhrivani celniho skla - je tam jen dira se svetylkem, zmizelo. Bud nekomu vypadlo nebo ho nekdo vzal a ja si toho vsiml az ted. Jde to nekde objednat nebo mi budou chtit prodat cely panel Climatronicu? Nemate nekdo prosim tip, kde ho sehnat, pripadne nejake jine tlacitko? Je mi v podstate jedno, co tam budu mit, ze to je vyhrivani celniho vim ja Dekuju moc za radu!
Květen 5, 201411 r Autor Tak děkuji, zkusím po vrakáčích a nebo někoho namotivovat v servisu, až tam bude bouračka.
Květen 5, 201411 r Superbov s vyhr. oknom je pramálo , to už skôr webasto , a dobrý panel nikto kuchať nebude , ako si spokojný s 3,6 ?
Květen 6, 201411 r Autor Mám ho zatím jen pár dnů, ale vše super, tiché, pohodlné...dálnice 8,5l, což je víceméně 90 procent mých cest. Jak ho o víkendu umyju, dám sem víc fotek...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.