Pawouk Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 Dnes si tak myju auto a když jsem otíral kapky vody na dveřích, tak se najednou ozval gong a na displeji radia Swing se objevil nápis "Battery low". Podotýkám, že dveře byly otevřeny asi 10 - 15 min. Baterka je stará čtyři roky, Banner 44Ah 220A DIN 360A EN/SAE. Mám se připravit na to, že brzo odejde? Jinak motor startuje na první ťuknutí. Jezdím většinou jen delší trasy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 Já myslím, že to napíše vždy, když necháš zapnutý radio bez zapnutýho zapalování a po nějaké době se vypne úplně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 Jo, to jsem tady na foru někde našel (ono se vypne i vnitřní osvětlení), ale já neměl rádio zapnuté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 Aha, to jsem nevěděl, já rádio nevypínám nikdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 Moje chyba, měl jsem to napsat hned do prvního příspěvku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet59k Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Tuto hlášku na rádiu jsem už taky několikrát viděl. Jednou jsem vzal rovnou multimetr a změřil baterku - měla pod 12 V. Auto ale v klidu nastartovalo a baterku jsem dal na nabíječku. Hold cena za malou kapacitu baterky. U mě stačí několik krátkých jízd, časté nakládání věcí (svítí stropní lampičky) a jedno důkladnější vysávání auta a je baterka na dně. Mám taky origo 44 Ah. Až tato odejde, koupím větší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Hm, tak to asi další zimu nepřečká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilk Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 Tohle mi dělá už minimálně rok. Diskutoval jsem to i se servisem a nenašli chybu, čili to neřeším a jezdím. V zimě jsem zatím nastartoval vždy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 To tam davali i Banner jo? To se pak nedivim. I kdyz se hlasa ze zivotnost baterky je 5 let max. Mas magicky oko? Jinak 44Ah taky nic moc na 1,4ku. No kdyz u 1.2 TSI muzu mit 36 Ah u Rapida baterka do hodinek tak jsem naplej jak vydrzi ta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 Jo, Banner. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 jazdi kým je ok a nerieš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 Taky si myslím. Až to nebude chtít startovat, tak ji vyměním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 (editace) Jasny, pokud ocicko ukazuje spravne tak bych se na to vyprd, obzvlaste jezdis-li delsi cesty. Jinak bych necekal ze Banner by mohla byt nekdy origo z vyroby. Popr. ji zmer multimetrem az se ti priste ta hlaska objevy. Editováno: 12. Květen 2014, autor: Petrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Neni to nejaka mala baterka? Probuh dyt 44Ah byl standard ve Felicii, kde bylo na elektriku jen central a radio. V 1.8TSI mam z vyroby 72Ah a i ve Fabii jsem mel z vyroby 60Ah. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 A co je v dnešní době malá? Já měl na FI také 44 Ah. Do Rapidů teď dávají 36 Ah... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet59k Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Ano dávají se takto malé baterky. Je to z ekonomických (cena) a ekologických důvodů (hmotnost). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Tahle hláška mě nedavno taky vyděsila, hned jsem zkoušel startovat a bez problému. Tak jsem zapnul znova rádio a asi po půl hoďce znova, pak ještě několikrát a po stejné době...podle mě to s napětím baterie nijak nesouvisí, kdyby bylo malé napětí tak se rádio pak už nezapne nebo se ten interval bude zkracovat. Nejspíš je to jen špatně napsané upozornění že se rádio vypne z důvodu úspory baterie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Ale já neměl puštěný rádio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Pokud jezdis nekde v civilizaci bezne popojizdeni, tak bych to asi neresil a jezdil dokud uplne nekixne. Pokud hrozi, nekde uviznes a bude ti to vadit, tak bych to nechal nekoho zmerit a nejspise vymenit. Pri delsich jizdach by baterka mela byt stale na full a ta hlaska by se vubec nemela objevit, takze minimalne pred smrti uz baterka bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Jo bude, kdyby jezdil kratke cesty a ukazalo se to v zime tak bych to jeste bral, ale takhle chystej pohreb. Hadam ze do zimy ti vydrzi a pri prvnich mrazech PaPa. At je ji zeme lehka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Hm, no uvidíme. Při sebemenším zaváhání při startu ji vyměním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Mě se to tehdá rozsvítilo na benzince, když jsme jeli do Krušárny a od té doby nic. Ťuk ťuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Me v aute bezi nonstop kamera a plasicka kun i pri zapark aute a zatim nic i pres zimu. Ta baterie do hodinek drzi. No zatim ma ale jen necelych 1,5 roku. Tak uvidime. Pravda jezdim denne min. 2x 26km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Aktuálna origo 44Ah batéria je VARTA . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ildmac Vloženo 14. Duben 2017 Sdílet Vloženo 14. Duben 2017 (editace) Zdravím dnes mi taky pípla tahle hláška, ale poprvé. Byli otevřené dveře, jelo rádio. Obvykle když stojím s vyplím motorem a zaplým rádiem tak se rádio třeba do 15 - 30 mi ccanevím přesně samo vypne. A když jsem zkusil nastartovat tak to málem nechytlo A baterku mám tu kterou nám tu hodil suri - koment nademnou Editováno: 14. Duben 2017, autor: Ildmac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.