Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Říká? Je třeba nějaké doporučení v návodu k obsluze přímo od ŠA nebo od autoservisů?

Editováno: , autor: Pawouk
Necituj přímo předcházející příspěvek!
Vloženo

.. ale já mam DSG a prostě doufám, že nejsou v ŠA blbí, aby mě DSG blbě zajelo motor, takže to nechávám na ní :-)

To je dobrá otázka... zda řídící jednotka, pokud ví, že je najeto jen např. 400km dává DSGéčku jiné příkazy pro řazení, aby se motor lépe zajel... nebo se to prostě neřeší... ?

• o 2 měsíce později...
Vloženo

A na spotřebu, v eco modu drží otačky na rychlosti i na 1100/min a dokud neklesou pod tuhle hranici tak nepodřadí. Pokud je tohleto i u slabych motorů, tak potěš koště. ten 2,0 to aspon je z toho vcelku schopen rozumne rychle vytáhnout i bez podřazení.

Vloženo

Ja spíše myslel, že slaby motor to klidně na 1100 bude držet ale při každém přidání si vždy podřadí jelikož to nebude umět vytáhnout. Jestli to tak je tak to by mě asi štvalo, ale to by se musel někdo s 1,2 TSI nebo 1,6 TDI vyjádřit.

• o 1 rok později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Já jen, že mi je někdy např těch RS líto, když první cca 2km dostanou takhle na prdel od nějakého vola. Co bych za to auto dal. Každopádně je pěkné, jak si ta RS střílí při řazení, ještě by to ale chtělo schopnější výfuk, vyznělo by to ještě lépe . Přijde mi úsměvné, jak se někdo bojí přidat nad 3500 ot, přitom některá auta dostanou hned omezovač :-(

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...