stevo11 Vloženo 28. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2018 (editace) Ahojte. Tiež by som si rád dorobil zadné cúvacie senzory. Mam rádio Swing ešte tlačítkové. Problém je v tom že neviem sa dopátrať k informácii či sa to bude zobrazovať aj na rádii. Jedni tvrdia že sa to dá iní že nie. Dokonca ani autorizovaný servis mi to nevedel presne povedať. Ako to môžem zistiť? Som zo stredného Slovenska. Poznáte tu nejakého šikovného človeka ktorý to montuje alebo firmu s ktorou máte dobré skúsenosti? Ďakujem. Ahojte. Editováno: 28. Listopad 2018, autor: stevo11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza O. Vloženo 28. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2018 Zdravím, Nedávno jsem řešil podobnou situaci. Prvně mi servis který toto montuje sdělil že to lze zobrazit na infotainmentu swing bez dotykového displeje... později zase že ne ... Nakonec jsem zjistil že to dokážou údajně v autorizovaném servise, kde je ale cena několika násobně vyšší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 28. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2018 Já mám tento starý swing a zobrazovat to umí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza O. Vloženo 29. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2018 A máš to od výroby nebo dodělané ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 30. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2018 Z výroby. Mám přední i zadní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevo11 Vloženo 30. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2018 V 28. 11. 2018 na 17:01, Honza O. napsal: Zdravím, Nedávno jsem řešil podobnou situaci. Prvně mi servis který toto montuje sdělil že to lze zobrazit na infotainmentu swing bez dotykového displeje... později zase že ne ... Nakonec jsem zjistil že to dokážou údajně v autorizovaném servise, kde je ale cena několika násobně vyšší. A nevieš koľko za to pýtajú v autorizovanom servise? Oslovil som aj jednu firmu a tá mi tiež povedala že to nedá. Ale zase keď si tam dám iné senzory tak to bude fungovať. Ja už fakt neviem. Čo by ste mi poradili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza O. Vloženo 30. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2018 Přesně si tu cenu už nepamatuji, ale pokud se mi to neplete tak něco kole 12 tis. teď ale nevím jestli pouze za zadní nebo oboje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 2. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2018 Zkontaktuj uživatele VašaPV nebo Rolbař, dle tvého bydliště a oni ti je dodělají. Vaša mi dělal zadní senzory na první OIII za cca 6,5tis.Kč. VašaPV - ProstějovRolbař - Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevo11 Vloženo 9. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2018 Ďakujem za rady. Nepochybujem že VašaPV a Rolbař sú odborníci a vôbec by som sa nebál že to neurobia. Lenže do Prostějova to mám 260km a do Prahy 600km. Takže isť takú diaľku iba kvoli montáži sa mi nezdá až také rozumné. Ak by ste vedeli nejakého odborníka bližšie budem rád ak mi dáte kontakt. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 9. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2018 (editace) 160R je z Bratislavy (tusim), len neviem, ci funguje aj tu alebo len na konkurencnom fore Editováno: 9. Prosinec 2018, autor: misor1994 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevo11 Vloženo 29. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2018 Ďakujem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiG007 Vloženo 30. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2019 Zdravim, Nejsem si jisty, ale pravdepodobne to tady jeste asi nezaznelo. Chtel bych se zeptat na dodatecny dodelani prednich parkovacich senzoru. Mam Octavku 3 Combi MR 2017 a bylo mi sdeleno ze do Octavie 3 to dodelat proste nejde (i se zobrazenim na displeji Amundsen). Znamena to, ze tam nejdou dodelat jen originalni senzory, nebo jakykoliv? Diky za pripadnou odpoved. Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2019 (editace) Samozřejmě, že lze dodělat přední senzory včetně zobrazení na Amundsenu. Editováno: 30. Prosinec 2019, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 30. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2019 Lze dodělat i kompletního parkovacího asistenta. Pokud máš blízko Olomoucko, mohu ti zaslat kontakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiG007 Vloženo 30. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2019 1 hour ago, ferda25 said: Samozřejmě, že lze dodělat přední senzory včetně zobrazení na Amundsenu. A musi byt origos Skoda, nebo jiny s podporou na Octavku? Kdyz sem volal do autorizaku skodovky, tak mi rikali, ze to nejde vubec Abych se priznal, moc sem jich teda zatim nenasel. Na skoda parts jsem nasel predni asi za 5000, ale kdyz na nej kliknu tak to skoci jako ze jsou na Supa3. Pak uz sem nasel jen Steelmate. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiG007 Vloženo 30. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2019 57 minutes ago, LukášCBR said: Lze dodělat i kompletního parkovacího asistenta. Pokud máš blízko Olomoucko, mohu ti zaslat kontakt. Olomouc mam dost z ruky :/ jsem z Prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 30. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2019 Tak pak asi k Ferdovi do Strakonic. To je jistota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 30. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2019 Nebo po zimě k Rolbařovi přímo v Praze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiG007 Vloženo 30. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2019 Diky chlapi za pomoc, kdyz tak pak napisu PM. A nevite teda proc mi rekli, ze to tam nejde namontovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 30. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2019 Protože to tam neumějí nebo nechtějí umět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1Mastr Vloženo 19. leden 2022 Sdílet Vloženo 19. leden 2022 Zdravím, koupil jsem jetou 3 Octavii v combi rok 2014 a ač by měla být ve "style" tak nemá parkovačky (což jsem myslel že už býval i tehda standard). Pochopil jsem z vlákna, že to lze dodělat tak mě zajímá cena. Tušíte tedy na kolik to vyjde ideálně i s prací, kdybych chtěl originální - tzn aby se ukazovaly i graficky na hlavním display. Co mi už někdo říkal tak prý originály bývají jen set dopředu i dozadu. Pokud tomu tak není tak by mě zajímalo cenově i srovnání předek+zadek vs jen zadek. Tzn jestli někdo tušíte na kolik vyjde: 1. Originální senzory škoda předek + zadek i s prací (i s napojením na hlavní display) 2. Originální senzory škoda jen zadek i s prací (i s napojením na hlavní display) Dále by mě i zajímalo jestli můžete někoho doporučit ideálně Praha a okolí, popř. jednou za čas i Ostravsko a okolí. Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1Mastr Vloženo 19. leden 2022 Sdílet Vloženo 19. leden 2022 Oka tak edit, našel jsem toto https://skoda-parts.cz/produkty/parkovaci-senzory-predni-a-zadni-komplet/ Což by měl být přímo ten set co bych chtěl. Tzn koukám, že to vyjde na nějakých 6700. Znáte někoho z Prahy kdo by to uměl nainstalovat + kolik to tak může být za práci? Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 20. leden 2022 Sdílet Vloženo 20. leden 2022 (editace) napis Rolbarovi je z Prahy. https://cardiagnostik.cz/ Editováno: 20. leden 2022, autor: maros 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.