skarma Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Co na něj říkáte? Volali mě ze škodovky s tím,že modelový rok 15,bude osazen novým tříramenným volantem (šišatým). Tak se mě ptali jestli ho chci nebo,ne.Tak nevím,protože naživo asi nebudu mít šanci ho vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Šišatej ??? myslis takovej ten s tim splostelim spodkem ??? Za mne nevim nemam zkusenost, asi bych ho nechtel, nevim co to pak dela, kdyz zatocim a necham pak volant proklouznou v ruce kdyz se vraci, co mi to v ruce udela kdyz to neni pravidelny kruh, no a nekdy si volant kdyz potrebuji dve ruce volny pridrzuji kolenem, tak nevim zda by mi to tam treba nechybelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 (editace) už se tu o tom psalo vcelku dost ... ve vlákně k O III RS - ZDE ala Editováno: 14. Květen 2014, autor: Hravec 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sighart Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 (editace) Já bych ho jednoznačně chtěl. Toho, že je šišatý se sice trochu obávám, ale myslím, že to bude jen o pár dnech než si na to zvykneš. Nejdůležítější je podle mě, že je obšit perforovanou kůží jako volant v RS. Je to daleko příjemnější materiál než ta hladká kůže, kterou to Škodovka obšívá. Oceníš to hlavně v létě. Jezdil jsem s hladkým volantem i s volantem obšitým perforovanou kůží a jsem jednoznačně pro tu perforovanou. Mimochodem, kdy máš termín výroby? Editováno: 15. Květen 2014, autor: Sighart Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 Vybral bych si ho taky, víc se mi líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skarma Vloženo 15. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 Termín výroby 31 týden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 17. Květen 2014 Sdílet Vloženo 17. Květen 2014 spis se bojim jistoty toho perforovani, ono to nemusi byt jiste a klidne muze byt hladky. Treba je perforace jen pro RS. ale nevim jen tipuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sighart Vloženo 17. Květen 2014 Sdílet Vloženo 17. Květen 2014 Když si teď v konfigurátoru nakonfiguruji auto s tříramenným volantem, tak na obrázcích je jasně vidět s perforovanou kůží. Ptal jsem se i tady na fóru ve vláknu k OIII kde se mluvilo o MR2015 a bylo mi to někým potvrzeno. Žádné jiné záruky samozřejmě nemám, tak nezbývá než doufat. Moje auto má termín 9. června, takže 24KT. Tedy doufám, že MR2015 bude v plném proudu a hladké volanty budou minulostí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 Tak co dostal jsi ten volant perforovaný? Pochlub se :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sighart Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 No jasně. Byla vyrobené v pátek v 22KT, takže první týden MR2015. Jsem moc rád, že to tak dopadlo, protože ten volant je úplně super. Materiál je skvělej na držení. A to sploštění mi nijak nevadilo. Zvykl jsem si na to okamžitě. Za mě jednoznačně palec nahoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molczik Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Ten volant je absolutní bomba! Asi nejvíc co se mi na mojí OIII líbí. Super se drží, je z kvalitní usně a dobře udělanej. To placatý dole je taky mazec, i ta druhá sada výstupků na spodní straně. Prostě paráda! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 (editace) pošli foto - proč je vlastně dole placatej - k čemu je to dobrý?a jde to objednat i do scouta? díky Editováno: 9. Červenec 2014, autor: jindrous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sighart Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 (editace) To zplacatění beru tak nějak, že tam bylo. Důležitý byl pro mě ten materiál. Proč to tak je to netuším. Tam kde se stýká kulatý úsek s tím sploštělým ti vzniká roh za který se můžeš "opřít" když tlačíš ten volant. Tak mi to jen přijde, oficiální důvod je třeba úplně jiný. Když se mrkneš do ceníku, tak je tam proc Scouta jako příplatková výbava. Stojí stejně jako pro Octavii v Ambition. http://www.skoda-auto.cz/sitecollectiondocuments/skoda-auto/ke-stazeni/octavia-derivaty-cenik.pdf Editováno: 9. Červenec 2014, autor: Sighart 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Děkuji za foto - moc hezký volant... Jak se přesně jmenuje ta položka tohoto volantu? Umí to komfortní telefonování a řazení DSG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sighart Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Ten můj je "Malý kožený paket* pro 3ramenný multifunkční volant pro rádio a telefon (pouze s komfortním telefonováním)". Už z názvu je patrné, že telefonovat umí. Pro "obyčejnou" OIII se dá objednat i s pádly. V ceníku pro Scouta je označen jakože se objednat nedá. Nicméně kdoví. V tom ceníku může být chyba. Počkal bych na konfigurátor s tím co je nebo není možné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 (editace) Ten volant jde i s pádlama, je tu i odkaz na prodejce. Jinak ten volant je moc hezký, já bych ho bral hned. Po jeho představení se tady na foru moc nelíbil,ale myslím, že dost lidí bude měnit:-D Editováno: 9. Červenec 2014, autor: Sanek81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Konkrétně v konfigurátoru pro Laurin a Klement je příplatek pouze 2000,-Kč viz příloha, ale na fotce tam nemají tu spodní část volantu placatou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sighart Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Protože L&K tenhle (zploštělý, perforovaná kůže) volant nemá. Asi preferují "luxusní" vzhled před sportovním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Třeba je to chyba - vyfocený je tam světlý béžový interier, který v LaK také není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 hoši, dolů z hrušky, ten volant až na to zploštění dole je stále stejný a tedy i materiál - jako byl i když jen u RS, dnes i u neRS = ekonomika výroby....nové je jen to zploštění dole kvůli bauchšpeku - jak tomu říkají výstižně němci - kdž se volant podře např od bundy nebo nějakých jiných zipů tak vždy dole, to bude ten zásadní význam.... a samo to kopíruje sportovní vozy kde je malý nebo spíš velký ?? rejd a je tedy zcela zbytečný ten kus dole.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 (editace) takže za ten příplatek je to bez perforované kuže myslíš? Editováno: 9. Červenec 2014, autor: jindrous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 nic nemyslím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sighart Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 U L&K je to bez perforované kůže. U ostatních výbav (kromě RS) je to stejný jako tříramenný volant z RS, akorát bez plaketky. Tedy zploštění a perforovaná kůže. Asi jsme řekli už všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molczik Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 Fotky nebudou odpovídat... já kupoval auto přes 14 dny a ani sám prodavač nevěděl, že se dělá teď sploštěný volant. Koukal na to jako puk. Tedy na většině obrázků ještě bude klasika kulatej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sighart Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 Nikoli. Fotky v konfigurátoru odpovídají zcela přesně. Hned jak se objevil MR2015, tak měl v konfigurátoru zploštělý volant. Nemyslím teda ten obrázek toho volant při výběru, ale výsledné zobrazení interiéru. Ale netřeba to řešit. Už se to řešilo tady nebo na konkurenčním fóru v obecném vláknu k OIII. L&K prostě nedostane zploštělý volant s perforovanou kůží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.