Přejít na obsah

Nový tříramenný volant

skarma

Doporučené příspěvky

Šišatej ???  myslis takovej ten s tim splostelim spodkem ???  Za mne nevim nemam zkusenost,  asi bych ho nechtel, nevim co to pak dela, kdyz zatocim a necham pak volant proklouznou v ruce kdyz se vraci, co mi to v ruce udela kdyz to neni pravidelny kruh,  no a nekdy si volant kdyz potrebuji dve ruce volny pridrzuji kolenem, tak nevim zda by mi to tam treba nechybelo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych ho jednoznačně chtěl. Toho, že je šišatý se sice trochu obávám, ale myslím, že to bude jen o pár dnech než si na to zvykneš. Nejdůležítější je podle mě, že je obšit perforovanou kůží jako volant v RS. Je to daleko příjemnější materiál než ta hladká kůže, kterou to Škodovka obšívá. Oceníš to hlavně v létě. Jezdil jsem s hladkým volantem i s volantem obšitým perforovanou kůží a jsem jednoznačně pro tu perforovanou.

Mimochodem, kdy máš termín výroby?

Editováno: , autor: Sighart
Odkaz ke komentáři

Když si teď v konfigurátoru nakonfiguruji auto s tříramenným volantem, tak na obrázcích je jasně vidět s perforovanou kůží. Ptal jsem se i tady na fóru ve vláknu k OIII kde se mluvilo o MR2015 a bylo mi to někým potvrzeno. Žádné jiné záruky samozřejmě nemám, tak nezbývá než doufat. Moje auto má termín 9. června, takže 24KT. Tedy doufám, že MR2015 bude v plném proudu a hladké volanty budou minulostí. 

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

To zplacatění beru tak nějak, že tam bylo. Důležitý byl pro mě ten materiál. Proč to tak je to netuším. Tam kde se stýká kulatý úsek s tím sploštělým ti vzniká roh za který se můžeš "opřít" když tlačíš ten volant. Tak mi to jen přijde, oficiální důvod je třeba úplně jiný. :)

Když se mrkneš do ceníku, tak je tam proc Scouta jako příplatková výbava. Stojí stejně jako pro Octavii v Ambition. http://www.skoda-auto.cz/sitecollectiondocuments/skoda-auto/ke-stazeni/octavia-derivaty-cenik.pdf

post-87518-0-84828400-1404899890_thumb.j

Editováno: , autor: Sighart
Odkaz ke komentáři

Ten můj je "Malý kožený paket* pro 3ramenný multifunkční volant pro rádio a telefon (pouze s komfortním telefonováním)". Už z názvu je patrné, že telefonovat umí. :) Pro "obyčejnou" OIII se dá objednat i s pádly. V ceníku pro Scouta je označen jakože se objednat nedá. Nicméně kdoví. V tom ceníku může být chyba. Počkal bych na konfigurátor s tím co je nebo není možné.

Odkaz ke komentáři

hoši, dolů z hrušky, ten volant až na to zploštění dole je stále stejný a tedy i materiál - jako byl i když jen u RS, dnes i u neRS = ekonomika výroby....nové je jen to zploštění dole kvůli bauchšpeku - jak tomu říkají výstižně němci - kdž se volant podře např od bundy nebo nějakých jiných zipů tak vždy dole, to bude ten zásadní význam.... a samo to kopíruje sportovní vozy kde je malý nebo spíš velký ?? rejd a je tedy zcela zbytečný ten kus dole.... 

Odkaz ke komentáři

Nikoli. Fotky v konfigurátoru odpovídají zcela přesně. Hned jak se objevil MR2015, tak měl v konfigurátoru zploštělý volant. Nemyslím teda ten obrázek toho volant při výběru, ale výsledné zobrazení interiéru. 

Ale netřeba to řešit. Už se to řešilo tady nebo na konkurenčním fóru v obecném vláknu k OIII. L&K prostě nedostane zploštělý volant s perforovanou kůží.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...