Duben 27, 201411 r Jeeee, klidne dorazim. Napis mi na email jardakulich@seznam.cz. Nebo sem. Kam,kdy??? Ja uz se zkousel spojit s Xstormem do Usti. Ale nejak to neklaplo. On ma RS TSI tak jsem to chtel porovnat a okouknout. Járo, já mám RS TDI DSG. Tomáš (Tdenurx = http://forum.skodahome.cz/topic/126051-octavia-rs-20-tsi-uss-enterprise/) má RS TSI manuál.....
Duben 27, 201411 r Takže info pro RSáky v mlhovkách jsou H16 a výměna - musí se demontovat podběh. zde je návod jak měnit žárovky v mlhovkách u RS
Květen 1, 201411 r Víte někdo jak je to doopravdy s tím "plochým" volantem u RS v případě MY2015? Prodejce mě říkal, že tam nebude a když se podíváte do nového konfigurátoru tam je ve vizualizacích vidět.... takže těžko říct ? Upraveno Květen 1, 201411 r od Napalm
Květen 1, 201411 r Nevím jestli si rozumíme, myslím "plochou dolní část", tedy toto, tak jak to má Golf GTI: V současné verzi RS je volant dole klasicky kulatý. Upraveno Květen 1, 201411 r od Napalm
Květen 1, 201411 r Však jsem psal,že zploštělé volanty-jak máš obrázek,jsou ve všech výbavách kromě L&K.
Květen 1, 201411 r Ok, ono to není ale úplně přesné, proto jsem se ptal, zda si rozumíme. Podle vizualizací v konfigurátoru, pokud jim budeme teda věřit, tak ve všech výbavách - když si připlatíte za paket DYNAMIC - je plochý volant a tato příplatková výbava nejde pro verzi L&K. Takže klasická OIII (ve výbavách Active, Ambition a Elegance) má stejný kulatý volat, jako nyní...
Květen 1, 201411 r Nevím jestli si rozumíme, myslím "plochou dolní část", tedy toto, tak jak to má Golf GTI: Volant.jpg V současné verzi RS je volant dole klasicky kulatý. myslíš tento? jak někdo vtipně dal na briskoda...
Květen 1, 201411 r No upřímně ještě, že už auto mám. Ačkoliv jsem dosud preferoval 4 ramínka, kulaté tříramínko se mi líbí. Tenhle šišoid však vůbec. Škoda, že nenechali všechny tři.
Květen 1, 201411 r Hravec: Něco podobného... No ale má to jednu výhodu - to sploštění volantu a to pro silnější postavy, při vystupování se Vám o volant nezarazí břicho... Upraveno Květen 1, 201411 r od Napalm
Květen 3, 201411 r Hele chlapi, uplne blby dotaz. Jak sem dam foto??? Jsem na foru pres mobil. Mam vyfoceno,ale neumim vlozit.
Květen 3, 201411 r Tak ok, uz jsem na to prisel. Prepnout na PC verzi. A potom uz to jde. Tak to je muj prispevek ke vsem steelkam, bilym a cernym. Jedna zelena. :-D:-D
Květen 3, 201411 r Jeste jedna, konecne to umim. Uz jsem zde sliboval vicekrat, ze pridam foto. Staci chvili premyslet. :-D:-D:-D.
Květen 3, 201411 r :-D:-D:-D:-D stejny problem, neumim!!!!! Ale ja myslim, ze se staci pochlubit zde. ;-);-)
Květen 3, 201411 r Pěkná pěkná, ale kurde ten zadní stěrač se k tomu RS nehodí, u OII jsem ho měl ale tady mě to k tomu křidlu nejde.
Květen 3, 201411 r Uz jsem to resil v sekci zadni sterac. Ano, bez je to hezci, ale ja to auto pouzivam!! A musim rict, ze ho pouzivam casto. Jen treba rano a zamlzene sklo z venku, pyl napadany pres noc atd atd. Takze opravdu pouzivam.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.