boban1108 Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 Tak dnes jsem s úžasem pozoroval jak se to chová. Ráno (kolem 6:30) vyjedu a vše OK. Vnější teplota asi 8 stupňů. Zaparkuji v práci kolem 07:30, vnější teplota 11. Potud perfekt. Ale sednu do auta asi ve 12 že pojedu na oběd a vnější teplota 11,5. Naprostý nesmysl, byť auto bylo ve stínu, tou dobou bylo venku už asi 22. Jedu asi 3km na oběd a za tu dobu stoupne teplota na 13. Nechám během oběda auto na slunci (!) a po asi 30 minutách jdu k autu a vnější teplota 15 (!!!). Totální blbost. Jedu zpět 3km a stoupne na 15,5, Jsem v práci, jdu do auta zase kolem 14 a vnější stále 15,5. Nicméně jedu pryč, už i kolem 90 km/hod a během pouhých tak 5 minut začíná ukazovat naprosto normálně. Co z toho pro mě vyplývá? Pokud vyloučím poruchu, tak že čidlo je velmi dobře izolované a schované, takže ho sluneční svit neovlivní. Ale pokud jedete rychleji, tak na něj začne asi dost táhnout vnější vzduch a reaguje rychleji. Potud mé domněnky. Víte někdo kde je to čidlo schované a jak je "zabalené"? Případně to má nějaké softwarové ovlivňování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 Je uloženo ve výstuze pro upevnění předního nárazníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 20. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 Dík. To by to asi vysvětlovalo, protože v době toho oběda byl předek vozu směrem na sever, takže na něj slunce nesvítilo. A po rozjetí větší rychlostí začne pořádný ofuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 Je uloženo ve výstuze pro upevnění předního nárazníku. čidlo.JPG jj jen Felicie, O I a možná ještě něhá další Š měla čidlo téměř vykukující ze spodní mřížky nárazníku, dnes je to s schované.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 No tak Vás musím poopravit čidlo je jak vložil Pawouk, ale je volně na malém držáku za spodní mřížkou vlevo na straně řidiče!!! Stačí se ohnout a uvidíte ho!!! Je to taková tyčka asi 3cm dlouhá. Není níčím obalená ani schovaná!!! Přibližně v místě šipky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 20. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 Ale pokud je volně a není nijak schované proč se mi to chovalo jak popisuji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 Ničím obalené snad ani nemůže být, protože by nefungovalo. Jinak Kačer má smozřejmě pravdu, přičemž jeho příspěvek mě donutil zvětšit si ten obrázek v Etce a voilà, úchyt je na světě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 takže je to stále stejně tak jak to bývalo dokonce v úplně stejném místě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 (editace) Ale pokud je volně a není nijak schované proč se mi to chovalo jak popisuji? reklamovat, alespoň já jsem nikdy takové rozdíly nezaznamenal.... Editováno: 20. Květen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.