suri. Vloženo 3. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2019 hlavne je to len rozvod , otázka čo prestavovače , sitko hore , gufero , tmel , skrutky na zotrvák a milion iných vecí , a sú tam rozdiely aj ročníkové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StibTo Vloženo 3. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2019 Hm, tak jedině si to pořádně dohledat dle VIN... Taky mě zaujalo, že tam ta sada je jednom 1 no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Travolta.tc Vloženo 13. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2020 Moc jsem se toho nedozvěděl, jenom cvičně jsem oslovil jednu pražskou firmu co by stála výměna rozvodů a nabídka byla +-80000 Kč. Nemá někdo kontakt na českou garáž co to dělá + cenu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 20. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2020 záleží od toho čo chceš robiť , či len reťaze a lišty - lišty sú klasika problém 3,6 ... alebo komplet aj prestavovače a ostatné okolo toho ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Freedom Vloženo 11. Září 2020 Sdílet Vloženo 11. Září 2020 (editace) Ahoj vsem, asi potrebuju vymenit rozvody na 3.6. Retez zarachta na 0.5s pri studenym startu ale casto se stane i pri teplym a studenym, ze tam neco klepe. Kdyz se rozjedu nebo proturuju motor tak to prestane. Nevite co by mohlo to klepani bejt? Pak za jizdy uz je vse ok, i kdyz zastavim. Kdyz vypnu motor a pockam par minut a nastartuju, tak se casto to klepani objevi znova. Nemate nekdo tip na dobry levny servis v Praze? Prikladam video. Editováno: 11. Září 2020, autor: David Freedom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 12. Září 2020 Sdílet Vloženo 12. Září 2020 to ide pekne , skôr klepú prestavovače , trošku pridáš a je to ticho ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Freedom Vloženo 13. Září 2020 Sdílet Vloženo 13. Září 2020 (editace) Diky, mozna to tak bude, ale vymenil jsem pred dvema dny horni napinaci šroub. Retez si po studenym startu trochu zavrci (do 1s), ale zatim se to klepani neobjevilo. Jeste par dni potestuju a dam zde vedet. Editováno: 13. Září 2020, autor: David Freedom 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Freedom Vloženo 18. Září 2020 Sdílet Vloženo 18. Září 2020 (editace) Tak, uz je to tyden a klepani se neobjevilo. Zvuk z videa tedy vyresen hornim napinacim sroubem (cena sroubu 500,-). Akce na řádově hodinu. Retez mi pri studenym startu trochu zavrci ale jen kratce. To zatim resit nebudu. Editováno: 18. Září 2020, autor: David Freedom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatoChorvat Vloženo 23. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2020 Ahojte chlapi, viete odporucit niekoho na vymenu v cechach aj na slovensku nevadi mi cestovat :) niekoho overeneho :) auto ma 178 tisic a vsetko slape ako ma ale prevencie niekedy nikdy nieje dost :) Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Freedom Vloženo 23. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2020 https://prahaautoservis.cz/kontakt/ Mně vyměnili horní napínák a auto jezdí :-D Superby 3.6 už dělali, takže asi takhle. Kdybych se rozhodl měnit ty rozvody, zkusil bych to u nich. Cena velmi dobrá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.