Září 22, 201410 r Spise nez brikety tak vemte nejake polinka, ty vydrzi vice a brikety by se v tom velkem gril ztratily Jinak rodice Cuzikovi dorazi v patek asi nekdy dopoledne Tatka jede ted z Belgie smer Nemecko, pak Praha a pak snad smer Ostrava. No a takova bolest my stale Bedrunu doma nemame Zitra budu volat panu uzasnemu likvidatorovi, kde to vazne. Baja
Září 22, 201410 r hele mam vzit ten pristresek 6x3m jako sem tam mel minule nebo uz ho nekdo bere??? jinak naky zidle apod. si mam vzit???
Září 22, 201410 r Jop ten přístřešek vezmi Michale .. A židli taky vem jsou tam lavky ale tam se určitě všichni nevlezeme :-) Takže kdo dřiv sedne na lavku je jeho :-D Ja vezmu pár polínek dřeva...Doufám, že ostatní taky vezmou :-)
Září 22, 201410 r ok a bude jeste nekdo brat taky partystan???ja nevim jestli ho najdu.otec se stehuje tak je velkej bordel ve vecech. zidli snad sezenu. polinko nvm, uvidim podle mista v aute. sekyrku vemu. Jo a Hanzi ty slepicky na pastve? polezou i do naseho kempu? jestli jo tak masa na grill bude dost.. Bella se o vsechno postara...
Září 22, 201410 r Kemp, kde budeme je oplocen a zavírá se. Večer se i zamyká. Takže myslím, že slepičky přežijou Bája Upraveno Září 22, 201410 r od Bajuszka
Září 22, 201410 r Klíče od brány budou u každých klíčí od chatky :-) Takže pohodička :-) Michale pokud bereš party stan tak ty samozřejmě dřevo brát nemusíš
Září 23, 201410 r Tak sup, at uz je patek. V sobotu rano jsem tam. Tak ne, ze se vsichni v patek ozerete a ja vas budu tahat z postele!
Září 23, 201410 r My dorazíme v pátek pozdě večer (po práci). Ošéfněte, ať je volná pro nás chatka. Dík
Září 23, 201410 r Ahojte, skusim presvedcit mojho dobreho kamosa Rena ci neprideme pozriet aspon v sobotu na chvilku kedze obaja sme dost pracovne vytazeni.
Září 23, 201410 r Ja bych chtel taky svezt prosiim. Bude to na dlouho co se zase svezu v tak peknem a silnem aute :-). Mel bych vanoce :-) A ekl bych,ze nas bude vic :-). Kdo nema jine moznosti :-)
Září 24, 201410 r já tě milane ušetřim, měl jsem tu čest minulí víkend, jelikož bratránek ho má asi půl roku, akorát v kombajnu, takže mi bylo dovoleno i šoférovat, a co si budeme povídat, je to bomba a konečně jsem viděl na živo to automatický parkování a z toho jsem byl vyjukanej jak malej jarda
Září 24, 201410 r Tak s náma to začíná být velice ohrožené, že se srazu nezúčastníme Likvidátor je pěkný i***t!!!!!!!! Bája Tak na pojišťovně uděláno bubu a jedeme si pro Bedrunu a v sobotu hurááá za Váma Upraveno Září 24, 201410 r od Bajuszka
Září 24, 201410 r Supr Bedruna! Milane, já jako benzínový šílenec si snad nenechám ujít možmost svezení se s 3.6 V6
Září 24, 201410 r Panove, abych si delal poradnik a rozdaval listecky Nejak se vejdeme a v kufru je taky dost mista
Září 24, 201410 r Nezapomeňte na dřevííííííčko :-) Jak každý donese aspoň polovinu tohohdle tak to bude fajn :-)
Září 24, 201410 r Tak ja dojdem so synom uz v piatok podvecer. Preto sa pytam ci je neaka dvojpostelova izba volna na chatke. Ak nie tak mam rezervacku vedla v arealy. Upraveno Září 24, 201410 r od Laam
Září 24, 201410 r Laame je volná celá jedna chatka :-) čili píšu ti ji a budeš tam sám se synem ! Nikdo víc :-) Jinak bylo by dobré přijet ještě za světla ať paní vám může ty klíče předat po zaplacení chatky. Supovi1 se pokusim ty klíče zařídit a chatku zaplatí hned v sobotu ráno pač ta paní tam chodí asi 3x denně :-) Upraveno Září 24, 201410 r od Airman64
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.