Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Neví někdo,kde bych našel zapojení pojistkové skříně a hlavně popis jednotlivých pojistek?V "Dílenské příručky Škoda auto" ani v návodu k Fabii jsem to nenašel :(:unsure:

Popis pojistek je v návodu k obsluze (str. 206-208) i v Dílenské příručce. Zapojení všech pojistek v jednom obrázku tam není. Pojistky se musí hledat v příslušných částech ve schématech. Ve víku pojistkové skříňky je zasunuta kartička se symboly spotřebičů a rozložením pojistek.

post-10-1157430802.jpg

• Autor

A já to nemohl najít :o:doh ,díky moc -_-:worthy:rolleyes:-_-

• 8 let později...

Ahoj, mam fabii (2002) a zajima jestli jsou nekde v aute od vyrobce nahradni pojistky, ja zadne nikde nenasel, dik za odpoved

Ty máš mít v povinné výbavě. To nevíš???

samozřejmě že vím, jenom předpokládám, že výrobce snad auto prodává s komplet povinnou výbavou? nebo tomu tak není? :-O

Výbavu doplňuje autosalon, který auto prodává, ne výrobce.. ale koukni do rezervy, jestli tam máš krabičku se žárovkama, tam jsou i pojistky

• 1 rok později...

Vážení, nesvítí mi levá směrová blikačka (šipka) na přístrojovce. Může to být pojistka? Ale druhá pravá svítí, tak asi ne, když je pojistka pro obě. Co by to mohlo být? Může být žárovka špatná? Děkuji

Upraveno od jaroslavii

• 2 roky později...

Ahojte mám Fabia 1 16V 74kw, prednedávnom som menil kabel od baterky k alternátoru (zrejme bol povolený a zhorel mi) dal som tam poistku 100A nakoľko som inu nezohnal a potrebujem sa voziť. Na tej starej poistke sa to nedalo poznať bola zhoretá.

Aká silná poistka by tam mala byť? podľa schéma su 3 varianty 110A, 150A a 175A podľa výbavy. Alternátor má 90A, mám tam klímu, žiadnu inu specialnu výbavu.

Ďakujem za rady.

• 3 roky později...

Zdravím mám škoda fabia 1 1.4mpi hacback a chtěl bych se zeptat zda jde doma nějak deaktivovat imobilizer nebo-li kde v autě najdu pojistku k odpojeni imobilizéru děkuji

Naco by bol taky imobilizer co ide vyradit vytiahnutim poistky? 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.