Wallematte Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 zdravim,,mel jsem halogeny a koupil jsem xenony od nejakeho clovicka,,,nasadil jsem je a vse fungovalo,,prijedu domu a nesviti jeden xenon,,,zapnu sevetla znovu a oboje sviti,,,,vypnu motor a zase rozsvitim a jedno zase nejde,,otocim ovladacem na svetla a jdou oboje a jedu a po zastaveni zjistim ze nesviti ani jedno a zase to vypnu a zapnu a problikavaji svetla atd atd.... Co s tim je??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 2. Květen 2012 Sdílet Vloženo 2. Květen 2012 Překontrolovat zapojení, startéry a výbojky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wallematte Vloženo 2. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2012 uz v poho,,nemel jsem je nakodovane pres VAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr 1.9TDI Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 (editace) Zdravim všechny a tímto bych Vás chtěl poprosit o radu.Mám na O2 předface dodělávaný xenony i komplet nivelaci.Pár dní se mi tam rozsvěcela na palubce prasklá žárovka,ale diagnostika nic nenapsala.Ale přitom všechno funguje jak má,ale teprve dne jsem zjistil,že když dám dálkový a vypnu je tak to zase rozsvítí kontrolku žárovky a až dnes mi vag napsal chyba motoru levé paraboly pro krátký paprsek-chyba v elektrickém obvodu.Za poslední 3 týdny jsem dodělával jen osvětlení nástupního prostoru v zrcátkách s can-bus led diodama a to mi taky občas vyhodí chybu,ale to asi nemá souvislost.A jelikož tam byly kdysi halogeny tak jsem vyhodil z interieru ten kolečkový přepínač co šteluje výšku světel a podsvit za ten s jedním kolečkem na podsvit.Diagnostikou chyby smažu,ale jak dám dálkový a vypnu tak to zase hlásí stejnou chybu.Můžete někdo poradit. toto jsem vyhrabal z vaga a zdá se že vis tyhle chyby nezná 02498 - motor leve paraboly pro nizky paprsek (V294) 012 - chyba v elektr. obvodu info o závadě: Stav závad: 01101100 Priorita závad: 3 Frekvence závad: 1 Počítadlo resetů: 127 Kilometry: 119680 km Indikace času: 0 Datum: 2005.09.13 Čas: 31:63:63 info o závadě: ZAP Napětí: 14.20 V ZAP ZAP VYP VYP VYP 02499 - motor nizkehio paprsku praveho svetlometu (V295) 012 - chyba v elektr. obvodu info o závadě: Stav závad: 01101100 Priorita závad: 3 Frekvence závad: 1 Počítadlo resetů: 127 Kilometry: 119680 km Indikace času: 0 Datum: 2005.09.13 Čas: 31:63:63 info o závadě: ZAP Napětí: 14.20 V ZAP ZAP VYP VYP VYP Editováno: 29. leden 2014, autor: Petr 1.9TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slanik Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 Zdravím, chci se zeptat koupil sem originál xenony na octavii 2 ... Když xenony rozsvítím tak oba naskočej a pak prostě hned po sekundě zhasne, nevíte kde by mohl být problém? Jestli v trafu nebo výbojka? jedna strana mě to dělá pravidelně, na druhé straně se mě to stalo pouze jednou. A ještě na jednom světle, mě nesvítí parkovačka. Žárovkou to není a pojistkou taky ne. A ve světle uvolněný kabel nebo tak něco též není. Vede to přímo do konektoru ve světle, na který se potom přivádí kabel z auta na zapojení světel díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veno Vloženo 18. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2015 Dobrý den mám Xenony při nastartování mě světla svítí obě po chvilce jedno levý zhasne, vyměnil jsem výbojku a ted to dělá druhý, neznáte závadu? nesetkal se stím někdo?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2015 Prostě odešla i druhá výbojka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veno Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Jenže dokud jsem měl na levý tu starou co zlobila, tak ta pravá byla ok, ted mám novou a dělá to ta druhá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Vrať tu starou na levou stranu a vyzkoušej. Věci který se můžou stát se stanou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
145mino Vloženo 27. leden 2018 Sdílet Vloženo 27. leden 2018 Zdravím stala sa mi taka vec že Xenony na mojej eRSe prestali robit tkz. tu rozcvičku ale ostali iba ako keby padnuté dolu nemáte niekto náhodou skúsenosti s týmto diagnostika vyhodila chybu 01535 - Control Circuit for Right Headlight Range Adjusting Motor (V49) 010 - Open or Short to PlusBude sa to jednat o riadiacu jednotku sklonu svetiel ??? Vďaka za info !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 RJ asi ne, spis motorek ve svetle nebo draty k nemu. Pripadne jen pojistka, viz http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/01535. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Martin Vloženo 15. Únor 2018 Sdílet Vloženo 15. Únor 2018 Poprosím o radu. -odešlo čidlo náklonu xenonu přední. Chyba na palubě, světla spadly dolů. Koupil jsem na vrakáči nové, vyměnil, chyba zmizela ale.. - nastartuji zapnu světla, ty se kalibrují do stran a jen levé nahoru a dolů. Právě se nahoru nehne a zůstalo dole. - diagnostika ní žádná chyba. Nevíte čím to? Světlo jsem rozebral ale není vidno co spravit. Před tím vše frcelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.