Drewie Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 nene, to je jednotka co je jen pro F1 a O1, diagnostická komunikace po K-line, zjištění zařazené zpátečky, přímo z vodiče k žárovce, žádný CAN tam není. Jednotka funguje, D-Dot ji dokáže číst, ale já ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 (editace) A když odpojíš D-Dot od komunikace s autem? Připojíš se k parkováku? Zkoušel jsi to? U nějakýho provedení D-Dotu to zlobilo, musel jsi ho vypnout nebo přepnout do nějakýho režimu dignostika a pak fungovala diagnostika v poho. Jinak mě nic jinýho nenapadá, max že je jednotka nějaká defektní. Já nemám D-Dot, a funguje to jak má. Editováno: 1. Březen 2013, autor: Combi2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 nechce se mi věřit že by ta jednotka byla taková citlivka Všechny ostatní jednotky VAGem normálně čtu - D-Dot je přepnutý do diagnostického módu. Zkusím ho vypnout a připojit se, je pravda, že D-Dot čte údaje z parkováku a ještě zjišťuje jaká je nejmenší hodnota. Jestli si však vedení do jednotky neuzurpuje, i když není zpátečka zařazená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 Dej vědět jak jsi dopadl. Mám dotaz: válí se mi doma origo kabeláž s čidlama na FII a ROM(možná pasuje i na Facelift FI, ale tonevim přesně. Jaká jednotka k nim je potřeba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 vidíš, já mám doma ŘJ jednotku pro parkovák F2&Room Dokonce ten co umí zobrazovat na radiu (v F1 je to však tak trochu na nic ) Můžem to dát dohromady a máme kompletní sadu Ano, někdo to tu popisoval, v F1 to funguje (v CANu je informace o zpátečce) jenže ty čidla jsou nalakovaný, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 Jasně čidla jsou lakovaný, ale to je jedno na FI si je někdo nalakuje na černej mat, a nebo je může dát mimo lištu rovnou do nárazníku. A nebo z toho udělat přední parkovák :-)))) na FI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Mám origo parkováky, ale z ničeho nic přestaly fungovat, stejně jako zpátečkové světla, vše v jedent moment. Když mi parkováky kontrolovali na Vagu, tak fungovali, a nevykazovali žádnou chybu, ale po odpojení z Vagu zase nejdou. Kde by mohla být chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 koukni na pojistku zpátečkových světel, parkovák bere informaci o zařazení zpátečky odsud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 co spínač zpátečky, koukni na něj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 pojistky jsou OK, ten spínač zkusím zítra dík za radu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 11. Duben 2013 Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 Sázím na spínač zpátečky, když nesvítí světla ani parkovák. Ale to je můj pohled na věc. ( tak jsem konečně sehnal spínač ze zásuvky tažného k odpojování parkováku) Wau Wau teď to jen zapojit :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 11. Duben 2013 Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 Tak to dej vědět, jestli se ti to podařilo.. já jsem s tím maturoval a stejně neodpojuje :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maluch Vloženo 26. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2013 Neřešil jste někdo problém, při kterém občas při couvání z ničeho nic pípne parkovací asistent i přesto, že žádná překážka za autem není? Děje se to tak max. na vteřinu a pak zase chvíli OK a zase dokola. Myslel jsem, že to bude některé z čidel, ale na VAGu se jeví čidla OK, ale ve skupině 002 se z ničeho nic objeví nejmenší vzdálenost ze všech čidel 24 cm i přesto, že čidla nic nehlásí viz. obr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 26. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2013 Potřeboval bych taky trošku poradit kde mám sehnat jen jedno čidlo nechce se mi kupovat úplně nové. Když zařadím zpátečku, tak mi chvilinku jdou a pak se ozve ten ošklivý zvuk 3s pískání. Na váhu mi to napsalo, že je špatný senzor pravý, tak bych chtěl zkusit nějaký funkční nemáte ho někdo doma. Díky octavia 1 má stejné nebo jiné než Fabia 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 26. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2013 Ahoj, co si pamatuji, tak OC I má jiná čidla, i když jednotka je podle ETKY stejná s F I. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 26. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2013 jojo, tam se měnilo F1 x O1 kódováním, stejná být opravdu nemusí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulíšek Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 (editace) Když si koupím couvací kameru například toto http://www.tipa.eu/cz/kamera-zpetna-couvaci-sencor-sca-cam03ir-nocni-videni/d-123905/ půjde to propojit s tabletem?Kamera má cinch a tablet HDMI takže pokud bych koupil kabel CINCH-HDMI mohlo by to fungovat... Nezkoušel to někdo? Editováno: 27. Květen 2014, autor: Kulíšek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Tablet má ale HDMI výstup,ne vstup,takže na tabletu asi těžko něco napojíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Ještě je řešení kamera přes WIFI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulíšek Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Albín: Děkuji vidíš to jsem si vůbec neuvědomil že to má pouze výstup motosman: jo jo o té přes WIFI jsem už slyšel,ale ty jsou už dražší.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 (editace) A pak se ještě dělají jako náhrada přes zpětné zrcátko i s bt hf, navigací atd. Ještě bych zkusil pohledat, jestli nedělají něco na usb. Např. k samsungu připojíš klávesnici, myš i flešku. Editováno: 27. Květen 2014, autor: motosman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krausik Vloženo 21. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 Zdravím všechny, chtěl jsem vás požádat, zda se někomu nepřihodilo to samé co dnes mě. Mám F1 combi r.v. 2005 po faceliftu s origo park asistentem. Že mi při zapojeném vleku stále píska už jsem si zvykl a po přečtení zdejšího vlákna pochopil, že si budu muset zřejmě nechat naprogramovat ŘJ. U vozidlo bylo sice v autorizovaném servisu Škoda dodělávané origo tažné, ale na toto asi zapomněli. Mlhová světla se po připojení vozíku odpojí. Tak to snad půjde nějak pořešit. S vozíkem jezdím minimálně, tak to mě to tolik netrápí. A teď ten můj problém. Dnes mi z ničeho nic začal blbnout asistent, kdy se při zařazení zpátečky chová, jako by za vozidlem byla překážka. Nevím, jestli je to souhra náhod, ale zrovna dnes jsem byl s autem v myčce, kde ho nejprve vzali VAPkou. Tak si říkám, jestli tam někam nezateklo a něco se neoddělalo... Pokud máte někdo obdobnou zkušenost, budu rád, když se podělíte.... Díky ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 21. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 Ahoj,vypadá to,že ti někde natekla voda. Uvidíš,že to bude zítra už v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krausik Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 Tak problém vyřešen. Opravdu to bylo asi vodou. Dnes vše funguje. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marrrek Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 Kluci, je toto zapojeni spravne? PIN 1 & PIN 9 -> spojit a pripojit na pojistku c. 12 PIN 2 -> reproduktor PIN 2 PIN 6 -> pripojit na + od leve/prave zarovky zpatecky PIN 8 & PIN 16 -> spojit a ukostrit PIN 10 -> reproduktor PIN 1 PIN 12 -> diagnosticka zasuvka PIN 7 PIN 3, 4, 5, 7, 11, 13, 14 a PIN 15 -> neobsazene PS. chapu: - z PINu 8 jde asi cca 30cm tenky kablik - z PINu 16 jde take asi cca 30cm tenky kablik - tyto kabliky jsou spojeny do jednoho hrubsiho a ten jde na ukostreni ke karoserii ! ale nechapu: - z PINu 1 jde asi cca 1,5m tenky kablik - z PINu 9 jde take asi cca 1,5m tenky kablik - tak proc nejsou tyto kabliky take po 30cm spojeny do jednoho hrubsiho a ten pak jde na poistku c. 12 ? Kabelaz jsem nevyrabel, mam ji z bourane Fabie - cili original od vyroby (bohuzel bez pinu, pouze vystrizenou). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.