Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Už bylo na čase,pokutovat by to měli ještě více.Taky by měli zveřejnovat čerpačky s timto sajrajtem.Protože co se děje v tehle republice už je humač...

pánové,je to podstatně složitější než si myslíte...ono ukázat a poškodit čerpačku je velice jednoduché...

Mne jako zakaznika zajíma jakou kvalitu beru na te dane čerpačce,a pak až se zjisti že to neni třeba kvalitni,at si vyřidi majitel čerpačky s dodavatelem.Ja přece jako odběratel nebudu řešit dodavatele te dane čerpačky.A navíc někdy ani ten dodavatel uvedeny na stojanu neni pravdivý.Takže nevím podle čeho se ma pak zakazník řídit.A zaměrně si ničit motor asi nikdo nechce.A spousty čerpaček bere tu sračku zaměrně co nejlevněji jen aby se obohatila.Samozřejmně neřikam že všechny ale podvodníku je v teto zemi až až.

• Autor

Sice veľmi neád, ale premýšľal som a sice nerád, ale musím dať Karlovi za pravdu.

Akým spôsobom ZISTÍ pumpár že mu napr Tomegas dodal nekvalitný plyn? Preňho je podstatné že je podľa ČSN EN 589.

inimálne by sa malo ísť aj po DODÁVATEĽOCH palív.

Predsa musia nejak dokladovať kvalitu. Pumpár musí mať dohľadateľné z ktorých cisterien/šarží bola nádrž na pumpe naplnená....

A dá sa spätne doložiť či za to môže pumpa alebo výrobca.

A postihovať treba aj výrobcov.

Pančovanie u benzínu je strašne jednoduché. Pri plyne jedine tak že miesto autoplynu natankujú topný plyn. A to by už malo ísť dohľadať.

ČOI si uľahčuje situáciu.

Podívej, to mě jako zákazníka naprosto nezajímá. To by se každý obchodník mohl vymlouvat na dodavatele. Jenže dodavatele si vybírá on... A to platí pro různé komodity - nejen pro paliva. 

Další důvod proč jezdit na benál....

tak otazka co ta sira dela s motorem... u nafty je norma 10mg/kg a realne je to kolem 5ppm. Kdyz je norma u LPG 50mg/kg a bezne se meri na stojanech nasobky teto normy tak to uz je docela hodne. To asi emisim a katalyzatoru neprospeje

kysele spalovani, napadeni barevnych kovu palivoveho systemu a kompozice lozisek motoru, vycerpana alkalicka rezerva oleje atd... ma tohle nejakej relevantni vliv na zivotnost motoru? 

Zajimalo by me jak to funguje, kdyz COI zjisti takove pochybeni jestli se to dal vysetruje, kdo plyn dodal jaka sarze atd... nebo jestli se proste napari pokuta provozovateli. Nevim jak pumpar muze neco ovlivnit, pokud zamerne nekupuje nejaky levny shit...

Tak každy by měl zodpovidat za to co prodava.....Jako koupim televizi v krámě,televize se pokazi reklamuji v kramě,tento pak řeši z výrobcem,jak jednoduche...Pokud tady nebude nikdo za nic zodpovidat tak se nikam nedostanem.A dal se bude prodavat sračka co se prodava a všichni budou spokojeni,protože nikdo za nic nezodpovida..tak kde to potom jako jsme????

Upraveno od bitttpower

Silarm-samozřejmě tyhle věci mají na motor a jeho životnost nezanedbatelnej vliv.

ja nechci hajit ani dodavatele ani provozovatele stanic. Na druhou stranu asi pumpar nema vybaveni na to aby si delal nejake vyparky, zkoumal slozeni atd... Takze kdyz pumpar ukaze, ze ma dodak od dodavatele na palivo dle normy tak by snad mel bejt z obliga a melo by se dal jit po dodaveteli... Ja jen chci aby tu byl kontrolni mechanismus a trestal se pravej viník a aby spotrebitel byl chranen. Proste schody se museji zametat od vrchu...  Dle poslednich medialnich zprav to neni asi problem jednotlivcu ale celeho systemu, kterej tu fungoval dlouha leta bez kontroly.  Ale nevidim za kulisy, takze nemuzu hodnotit... Auto me zatim jezdi bez problemu :)

každý z vás má trochu pravdy...ale jak vše funguje? ČOI přijde,odebere vzorek( i když nevím jak, já nesmím dle zákona natankovat jinou nádobu než je nádrž u vozidla,), udělají rozbor, a vyřknou ortel, ta a ta pumpa prodává špatný plyn, ale....pak jsou dvě roviny tohoto případu, jedna, že prodávající spolupracuje a nakupuje plyn od takoví firmy jako je Kumegas a ví, že nákupní cena je tak nízká, že je jasné, že je s plynem nějaký problém, nebo např. jako já, nakoupím plyn od známého dodavatele a přesto mu výsledek nevyjde...chtěl jsem jen říct, že to spadne na pumpu, zákazník se jen doví, kde to nevyšlo aniž by dál zjistil, odkud se plyn vzal....takových nabídek jsem tu měl dost, v okamžiku, když jsem řekl, že po každém závozu zablombují cisternu(tím budou ručit za kvalitu) tak mám 2 dodavatele, kteří to dělají, tudíž v případě špatného výsledku to padá na jejich hlavu...ale, zase zveřejní mě, nikoliv dodavatele.....toto všechno je ale problém kontrolních úřadů, prostě a lidově řečeno, úředníci v tomto státě nedělají to co mají, vždyť poslední akce státu skládat 20 milionů kauci jakožto distributor paliv....směšné,pro více jak 1500 firem likvidační a výsledek kontrol...za poslední 2 roky se našlo nejvíc pančované nafty a benzínu....tak jak je to možné....státní úředníci spí,policie,celní správa, finanční správa....nás malé firmy co máme provozovny pořád buzerují, vedle si vesele dělají doma načerno,kolikrát s většími obraty, tam nemůžou, protože jsou anonymní,tudíž nepostižitelní...to vše je výsledek, drtit podnikání a lotrům dávat zelenou...co jsme si zvolili to máte jak říká mnoho malých podnikatelů, protože už se na tento stav tady taky nemohou dívat....ale to jsem odbočil....

• Autor

Podla mna to je o tom že chceme kvalitný, resp neškodiaci  výrobok. Prečo nepostupuje ČOI tak ako pri salámoch keď v databázi uvedie oznacenie/vyrobcu výrobku a prípadne miesto kde sa predáva?

Karle a máš ty možnost si dělat nějaký obdobný rozbor svépomocí jako to dělala ČOI?

pokud si vzorek zaplatím tak můžu, jinak samozřejmě ne, právě proto mám dodavatele, který cisternu zablombuje a ručí za kvalitu....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.