ruprecht Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Zdravim,stala se mi takova prekerka.Mam imobilizer jablotron radio .Dvere jsou bez vlozek.Dalka prestala fungovat.Nevite jak rozume se lze dostat do auto a pak nejak vyradit ten imobilizer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ruprecht Vloženo 6. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Tak uz je to ok...naradi - velkej sroubovak a prst.Vyndat zaslepnou vlozku.Pak uz jen potocit sroubovakem.Zamacknout jeden cudlik na ridici jednotce imobilizeru a pootocit klickem ve spinaci skrince a muze se frcet.Opravdu bezpecne ochraneno . A dal.....Koupit novou dalku.Zmacknout cudlik na imobilizeru a na dalce a je to ok.Stastnou cestu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Nejprve zkus rozebrat tu krabičku co máš u klíčků a zkus jestli má baterka správnej kontakt. Mě to taky blblo a přihnul jsem ty pacičky co držej baterku a bylo to v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ruprecht Vloženo 6. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Taky me to blblo a taky jsem priohybal.Jinak ledka co je na dalce rika,ze prej neco vysle,ale kdyz jsem to meril na jednom udelatoru,ktery prijima na stejne frekvenci (433Mhz) tak je hluchy.No nic alespon, ze muzu uz odjet.Ale diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 i na kufru mas zamek vuc. pokud ne jdi pres kufr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Tak uz je to ok...naradi - velkej sroubovak a prst.Vyndat zaslepnou vlozku.Pak uz jen potocit sroubovakem.Zamacknout jeden cudlik na ridici jednotce imobilizeru a pootocit klickem ve spinaci skrince a muze se frcet.Opravdu bezpecne ochraneno .A dal.....Koupit novou dalku.Zmacknout cudlik na imobilizeru a na dalce a je to ok.Stastnou cestu Neni mi jasny, jak vyndas tu zaslepenou vlozku, kdyz povolit odjistovaci srouby muzes jen pri otevrenych dverich. Nebo jsi to delal po zlodejsku a vytrhnul ji nasilne? ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ruprecht Vloženo 6. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Na kufru je zamek, ale po zasahu dobraka zlodeje je nefunkcni, jinak tu vlozku jsem vypacil.No ono to auto si uz proselo.Dvakrat vykradeny predkem.Pak nekdo se do neho chtel juknout tim kufrem.Ukradnuty predni svetla(vypacil mi haubnu nejakym pacidlem pres blatniky).Gol je, ze za mesic jsem na stejnym miste dostal pokutu za spatne stani od MP v osum hodin rano (proc tam nebyl onu noc super organizace).Proste davas prachy jak zlodejum tak policajtum.Jinak co se mi obcas deje.Jedu.Zastavim treba na pumpe.Chci nastartovat a nic.Kontrolky se rozjedou jak maji,ale starter tuhon.Pravidelne alespon 2x za den.Doba cekani je 5 az 30 minut nez to nastartuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 nejaky proklety to auto ne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.