Přejít na obsah

alpako

Uživatel
  • Počet příspěvků

    305
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Vše zveřejněné uživatelem alpako

  1. Díky za nabídku ale už mám koupeny příčníky na holou střechu.
  2. Karle díky za tip. Tak to budu muset ty příčníky vrátit a koupit jiný :-(
  3. Zdravím po několika letech znovu na tomto fóru :-) Mám dotaz. Dostal jsem na Fabii I combi r.v. 2002 příčné nosníky na střechu, které se mají uchytit do okapního žlábku. Uchycují se do určených poloh po vyjmutí jakýchsi záslepek v plastovém krytu okapního žlábku. S překvapením jsem ale zjistil, že tam žádné krytky nemám a celý plastový kryt (lišta) je v kuse. Koukal jsem na jiné Fábky a některé tam ty krytky mají jiné ne. Poraďte co s tím. Díky.
  4. Tak já si to chtěl pořídit, že bude v autě trochu sranda a teď se tady dočítám, že CB je vlastně v posledním tažení Měl jsem zálusk na TTi TCB 881 http://www.vysilacky.com/314-radiostanice-cb-vozidlove/508-tti-881*/ a anténu ML-145 http://www.vysilacky.com/318-anteny-cb-magneticke/431-ml-145-magnetka-dlouha/ Kámoš říkal že tady u nás v Práglu je na CB celkem rušno. Tak to jste mě zklamali.
  5. alpako

    Čelní sklo

    Atak to sorry to jsem netušil omlouvám se, udělal jsi se sám pro sebe ??? :-)
  6. alpako

    Čelní sklo

    605355555 číslo přímo na týpka tady ze stránek už ale nebude na Fabia foru, protože naposledy když jsem ho viděl tak měl Superba :-)
  7. PRAHA http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/sklo-zrcatka-l-vyhrivane:72b2205e09244bdb
  8. alpako

    ventilace

    Nechci zakládat nové téma a tak to zkusím dát sem. Včera jsem po letní sezóně zapnul topení a chtěl jsem nastavit ventilaci jen na sklo tedy nahoru (jakoby na 12 hodinu). Bohužel ten otoční ovladač se zastaví před touto polohou a (cca jakoby na 11:55) dál nejde. Pokud otáčím na druhou stranu zastaví se zase na jakoby 13:05 zas dál nejde. Nevíte prosím někdo co s tím ?:?? Předem děkuji.
  9. A já je mám skoro 2 roky a žádný problém že by někdo přehlídnul že blikám nebo něco podobného žádný rozdíl není vidět - takže kecy,kecy,kecy
  10. Mám to koupit ?? pro manželku ?? nejvíc se asi rozmýšlím nad tím že je to z Německa aby to nebylo nějaký šméčko poraďte mi nebo napište zkušenosti s nákupem takového auta ze zahraničí má to servisku, ale takových se dá asi udělat co ?? Potřebuji to do večera pak můžete klidně příspěvek smazat. Omlouvám se a předem díky Alpako
  11. Auto mám sice v hrozným stavu (není čas) ale taky asi dorazím.
  12. Hledal jsem to tady, ale nenašel tak prosím nekamenovat jestli to tady někde je Mám 1.4MPi 2002 s originál centrálem a dodělaným Jablotronem s dálkou asi před měsícem se mi stalo, že jsem vystoupil z auta abych oškrábal okno, auto bylo nastartované a najednou po zabouchnutí dveří se samo zamklo. Potom mi to udělalo ještě několikrát. Odemknu, nasednu zabouchnu a cvak auto se zamkne, někdy se zamknou všechny dveře kromě řidičových někdy všechny. Co to je za závadu ?? (podle toho co jsem tady četl tak asi mikrospínač v zámku) Dá se to opravit svépomocí ??? případně Kolik za to chtěj v servisu ??? Neumí to opravit někdo z vás ???? (Praha) Díky za odpovědi.
  13. alpako

    Čelní sklo

    Tak auto je přesklený a spokojenost veliká. Jednání příjemné nic upjatého a domluva OK. Navíc jsem byl v péči jednoho místního člena FabiaClubu, který v AutoskloExpressu pracuje a taky vlastí kombajna. Hotovo bylo za necelé 3 hodinky a cena taky OK. Takže DOPORUČUJI !!!!
  14. alpako

    Čelní sklo

    Tak dnes jsem volal do toho Auto Expressu P-9 bylo 15:00 hod. řekl jsem že potřebuji vyměnit sklo na autě a hlas v telefonu mi sdělil: Tak přijeďte to ještě stihneme. Jelikož jsem počítal že mě objednají tak za deset dní byl jsem příjemně překvapen a domluvil se s nimi na čtvrtek, tak potom napíšu co a jak.
  15. alpako

    Čelní sklo

    Tak dneska mi prasklo přední sklo ....... jen tak z ničeho nic jel jsem po rovině naprosto v klidu a najednou koukám a prasklina si pěkně jede od sloupku ke středu skla. Jak je to vůbec možné ???? Na*ranej jsem jak ...... pět litrů v tahu fajn začátek roku.
  16. Myslí že N95 zatím s TomTomem nespolupracuje tak jedině něco jinýho
  17. Tak přidám taky jeden fotoúlovek z pátku 8.6.07. Praha Průhonice parkoviště před Spektrem.
  18. Tak já tady mám foto poněkud levnější kombinace
  19. Pro Vás co jezdíte po praze jedna RADAROVÁ OKTÁFKA :-) Druhá fotka je trochu mázlá oba jsme jeli cca 50 km/h, ale je tam dobře patrné radarové zařízení i dopravácká košile
  20. Mám teď Tomtoma na Nokii 6630 a jsem spokojen ...... jízdy hlavně po praze OK. Uvažuji o koupi Tom Tom One New
  21. Jo jo ty jsou OK, ale ta cena
  22. alpako

    Bodový systém

    Na písemnou žádost na Odborech dopravně-správních agend městských úřadů. To je tam co se vydávají ŘP
  23. alpako

    ŠROUBY McGard

    A tak to sorry mě to říkali v pneuservisu, že to utahujou menším momentem právě proto aby se nestalo to že by to nešlo povolit.
  24. alpako

    ŠROUBY McGard

    Myslím že to je spíš rukama, pokud to někdo utáhne jak normál šroub tak se nemůže divit, ty šrouby mají svoje utahovací momenty.
  25. Hodně trapný aby věděl co tam má za kvalt tak se musí dívat na řadičku asi lohnul auto fotrovi aby se svez.
×
×
  • Vytvořit nový...