bigboban Vloženo 26. Červen 2014 Sdílet Vloženo 26. Červen 2014 Mám problém s chlazením. Včera jsem přejel celou Prahu a motor jsem vůbec neohřál ani na střed teploměru. Při intenzivní jízdě hlavně do kopce šla teplota nahoru, ale při jízdě bez plynu z kopce a dokonce i na neutrál ručička teploty klesala přímo před očima. Co je špatně? Termostat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 26. Červen 2014 Sdílet Vloženo 26. Červen 2014 (editace) Prvni me napadl prave termostat, zacal bych tim Editováno: 26. Červen 2014, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldik Vloženo 4. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2014 Taky jsem měl tenhle problém, pomohla výměna termostatu. Lze ho ohmicky proměřit, hodnota by měla být kolem 16 Ohm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.