Mira67 Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 Dobrý den , prosím o radu, či zkušenosti, při nastartování motoru ( 1.2 HTP ) zvuk jako kdyby byl prasklý výfuk, po parkrat přidání plynu a cca 2 min. provozu se ztiší a již normální :-(...... kontrolka zavady motoru nesviti, vyfuk OK, svicky nove.... jinak normalni provoz...děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 Pořádně zkontroluj výfuk a vlnovec,je tam malá prasklinka,která se po zahřátí zatáhne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 Já nedávno měnil přední díl (vlnovec s prvním tlumičem) a teď to mám obráceně, za studena ticho, jen se výfuk ohřeje tak z něj mám trochu laďáček. Dnes jsem pro jistotu přetěsnil spoj pastou, ale pořád bublá. Tak podezdřívám zadní díl že uhnil zevnitř, jen mě mate že za studena je ticho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfy Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 Pokud jsi tam dal první dil od starline nebo jinej shit, tak se nediv. Výfuky z čína mají zvuk jakoby byly prasklé. Já měnil poslendí díl od českého vyrobce tyll a spokojenost. Stál mě 1000Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 pravda, dal jsem tam nějakej polskej, celej první díl za 1200kč, českej Tyll byl za 2000kč,ale já mám jinej typ výfuku než ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfy Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 Na 90% ten hluk je způsoben nekvalitním výfukem. Někdy je fakt lepší si připlatit a mít klid. Když pohledáš na netu tak ten tyll se dá koupit fakt levně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 oprava, tyll první díl 2455kč http://www.vyfuky-tyll.cz/e-shop/dil-vyfukoveho-systemu-tyll.php?dil=00088 zadní díl 1829kč http://www.vyfuky-tyll.cz/e-shop/dil-vyfukoveho-systemu-tyll.php?dil=00127 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira67 Vloženo 6. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 vyfuk se neměnil a začalo to cca pred mesicem..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 Proč jsi nekoupil BOSAL já kupoval tuším každý max 1200Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 Míro u tebe to taky vydím na prasklinu vlnovce, někde jsem četl, že výfuk se zahřátím prodlouží o 2cm, tak se u tebe asi utěsní dirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 Proč jsi nekoupil BOSAL já kupoval tuším každý max 1200Kč. chjo, zkus koupit výfuk na Roomstera za 1200. Fabia 2007 má výfuk jako Roomster, aspoň první díl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 Nechci vám kazit náladu,ale tyll a bosal jsou předražený sračky.Namontoval jsem jich za ty roky nepočítaně a nikdy nevydrželi dýl než 2 až 3 roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfy Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 musíš umět hledat přední http://www.cc-autodily.cz/vyfuk-trubka-predni viděl jsem testy kdy tyll se vyrovná prvovýrobě, nedám na tuto značku dopustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Vyrovná v čem?V životnosti určitě ne...Tyll shnije uvnitř a ucpe se,bosal je daleko hlučnější a proděraví se v pertlu a ve svárech.Když kvalitu tak MTS,polmostrov není špatný,Kdysi na astře jsem měl po koupi nový komplet bosal,za dva roky zadní díl na kaši,dal jsem tam starline a vydržel tři roky,takže tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfy Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Četl jsem o něm v testech, že se vyrovná originálnímu výfuku. Každý výfuk ti shnije zevnitř, záleží na tom jak často jezdíš s autem. Hádat se tu o tom nebudu, já jsem ho na svůj vůz namontoval, není hlučný a zatím nekoroduje. Toť vše co k tomu můžu říct! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 Mně na FI vydržel z výroby zadní díl 5 let a střední 5,5 roku. Obojí jsem nahradil Tyllem a když jsem auto prodával byl tam zadní díl 3 roky a vypadal OK. Cenově se originál nevyplatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 Taky teda přidám jednu moji zkušenost, na předchozí auto Megane 1,6 jsem kupoval výfuk, nějakej levnej polskej, výrobce nevím a vydržel 6 roků. Byl celou dobu OK, tichej, jak má být. Já mám vzato, že když výfuk, nemá smysl připlácet, pořád je to jen plech. Docela uvažuju o tomhle, až se někdy v budoucnu dokopu k výměně, určitě poreferuju, jestli mi ztichl, nebo je naopak hlučnější než sedmiletý origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 Tak jsem se dokopal k výměně posledního dílu. Koupil jsem IZAWIT a po výměně je tišší. Ve starém origo něco cinkalo, zřejmě se sypal zevnitř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Vašíček Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 Mě tohle kdysi taky dělalo..po nastartování uplně to tam zahrkalo pod autem a myslel jsem že mám nějakou prasklinu na některém z dilů a po zdvižení jsem zjistil,že mi praskla taková kroužka (železná asi) a uvnitř má gumu ,která drží celou tu výfukovou konstrukci na místě aby mi netancovala pod autem...byla uplně zrezavělá a už se rozpadla.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
centris610 Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 na krátké trasy uhnijou ty zadní všechny ... zustava tam voda ... ja menil za 9 let uz 2x ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.