Červenec 15, 201411 r líbí, ale mohli tomu dát černou masku jako to má třeba fabka..jen bych to téma přejmenoval za to na UK Upraveno Červenec 15, 201411 r od Hurikan88
Červenec 16, 201411 r Elegantní Černá maska pro doladění stylu chybí. Něco podobného by sedlo českému trhu také Prostě jako Black line.
Červenec 19, 201411 r Ty černý Turini jsou vážně páradní. Pokud byste věděli o někom, kdo je prodává, dejte vědět Upraveno Červenec 19, 201411 r od Pawouk Odstraněna citace.
Červenec 22, 201411 r Ty černý Turini jsou vážně páradní. Pokud byste věděli o někom, kdo je prodává, dejte vědět Třeba tady: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5e0071498zg6-hlinikovy-disk-18-turini-oe-20608.html
Červenec 23, 201411 r Za odkazy na kola děkuji, o všech e-shopech, které je nabízejí samozřejmě již vím.. nejlevněji vyjdou tady Ale měl jsem spíš na mysli nějaký inzerát z bazoše apod nebo kontakt na člověka, který kola za dobré ceny prodává.. případně mám i zde na fóru v sekci bazar svůj inzerát
Červenec 23, 201411 r Ano, vím o nich, děkuji... u nich mi jen vadí ty pneumatiky Marangoni, to nebude zrovna kvalita a bezpečnost, hlavně na mokru, co jsem tak zběžně koukal na různé testy
Červenec 23, 201411 r Díky, ale inzerát je bohužel pozastavený a prodejce nelze nijak kontaktovat :-(
Červenec 25, 201411 r Jsem si prvně na těch prospektových fotkách podnárazníků vůbec nevšiml a popis jsem nečetl, abych řekl pravdu. Velmi zajímavé Koukám, že v reálném provedení má také stříbrné mlhovky místo černých.
Červenec 27, 201411 r Já vím, jen jsem si nejdříve nevšiml, že ho má i octavie z řady Black Edition By mě zajímalo, jak vypadá v reálu, protože na fotkách působí trochu jako "radlice". Tady ještě v jiném provedení na loňském Wörthersee
Červenec 28, 201411 r Co je na té bílé "Black Edition" jiného oproti standardu? Tedy krom těch černých kol, samozřejmě.
Červenec 28, 201411 r Jo, už to vidim...dík. Takže z vizuálního hlediska (z venku) se téměř nic nemění. Tak jsem si to myslel dobře.
Srpen 6, 201411 r Me osobne prijde zcela ujete tvrdit, ze predstavuji 8 novych modelu, kdyz se nejedna o vubec nic noveho. Jen zcela normalni davno prodavane auta v nejake konkretni vybave a barve bez cehokoliv unikatniho. Kdo chce, tak nema problem si presne takove auto poskladat i u nas. Co je ale uplne nejzabavnejsi je, ze Black Edition se prodava i v bile barve. Na druhe strane nutno pochvalit, ze alespon v zahranici ma akcni model Skodovky solidni vybavu a slusny motor. Predpokladam, ze u nas by bylo u takoveho akcniho modelu vrcholem vybavy elektricke okna vpredu a radio.
Srpen 7, 201411 r Zajímavé že výše píšeš že nevidiš rozdíl a teď že se ti to nelíbí... Naštěstí doby kdy bylo vše povinné a/nebo nebylo na výběr jsou ty tam a je možné si vybírat dle libosti a gusta... naopak jsou tací kterým se nelíbí křídlo RS ani výfuky RS.... Po tvých a Pawoukovo připomínkách jsem si to samozřejmě prohlédl pořádně. Každopádně jsem rád, že ti mé plkání, kterým si krátím čas zde na foru přijde zajímavé. Díky. Jinak (ne)výfuky u RS jsou taky peklo, to je pravda!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.