Geekon Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 Dobrý den, mám Fabii 1.2 htp 2008 a již nějakou dobu se při přibržení nebo zrychlení ozve lupnutí od předního pravého kola. Na nerovnostech jsou to až pořádné kovové rány. Nedávno byly měněné kosti stalibilátoru a čepy. Neví někdo, co by to mohlo způsobovat? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 18. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2014 Mohla by to být guma (11) držící stabilizátor vysunutá z objímky (13) nebo úplně rozpadlá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 18. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2014 Já typuju zadní silentblok ramene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino2 Vloženo 18. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2014 Presne toto pozorujem aj ja na 17 mes roomovi s nájazdom cca 25 tis. km. Potom ked zaradim rýchlost pustím spojku take lupave zvuky a take iste lupave zvuky aj pri prechode nerovnostami a pri vačšich dierach ten kovový zvuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 18. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2014 U takto mladého auta bych to viděl na něco jiného. Mrkni do sekce Rapid - podvozek. Tam se řeší podobné zvuky a mění se silentblok převodovky za inovovaný u TSI motorů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geekon Vloženo 18. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2014 Děkuju za rady :-) Zadní silentblok ramene byl taky měněn, to jsem zapomněl zmínit. Je těžké ty gumy vyměnit a potřeboval bych k tomu nějaké speciální nářadí? Má smysl je kupovat od POWERFLEXu a nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.