Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Je to utulne :-) chybelo mi to z fabky 

Někdo je na to holt ujetej....mě se to taky strašlivě líbí v černý, takže :specool:

Za mě cernej strop pecka :-) pěkně si Hraješ :-)

• Autor

Taky se nam to tak libi vic ;-)

auto vezu v pondeli do lakovny a konecne budeme mit kompletní naraznik a ne praskly :-) k tomu mensi upgrade... Difuzor z rooma se mi nelibi tak stejne jak u fabky pujde z F2 Rs... No a dal tu u nas jeden typek rozprodaval sedacky po kusech tak se mi podarilo koupit zadni prostedni se stoleckem za 200 kc ;-) 

DSC_0044.JPG

DSC_0045.JPG

DSC_0046.JPG

DSC_0047.JPG

DSC_0048.JPG

DSC_0049.JPG

• Autor

Vyzkouseno na aute... Zitra lakovna pujde cely levy bok, prave zadni dveře, zadni nárazník, přední nárazník a oprava promackleho prahu... Koncovku budu asi davat falešnou

DSC_0056.JPG

DSC_0057.JPG

Kurna už tak půl roku laborujou s tím difuzorem z Rs až jsi mě předběhl no paráda tak to abych vymyslel něco nového sakra :-) 

• Autor

No ja uz dva roky jezdím s prasklym naraznikem ;-) ty jsi me zas předběhl s prednim facelift naraznikem :-P 

Už ho máš taky ??? Ten přední předělané na fl??? 

• Autor

nene ale chtel bych :-) to je moje uchylka ten facelift naraznik a desne me to stve ze mam predface :_(

• Autor

Auto zpet z lakovny :-) kluci to trefili a vypada to dobre rekl bych :-) v pondeli se jde na fólie 

DSC_0085.JPG

DSC_0086.JPG

Upraveno od Memphik

Vypadá to moc dobře :-) 

• Autor

Dneska výlet do Bolky a privezl jsem si nove letni papuce... Kola Line jdou do světa :-) 

A včera byly dodelany fólie...

Do konce tydne snad uz bude koncovka :-)

DSC_0102.JPG

DSC_0107.JPG

DSC_0104.JPG

No co dodat :palec2:

• Autor

Děkuji :-) koncovka se zatim nekona pac mi bylo receno z obautodily ze ji nemaji a dodavatel ji stáhl z výroby tak a ted kde sehnat krucis :-/ 

• Autor

No objednával jsem na fabku 2 kvůli pasovani do difuzoru a priznam se 2 tis se mi to za to taky dávat nechce :-) 

no já ji tam kupoval, když na ně byla zrovna akce a dal za ní litr, to ještě bylo přijatelné

Máš 1.9 tak to bych vzal tu co jsem ti posílal a pohrál si trochu 

• Autor

Tuhle jsem objednával ale bohužel neni i kdyz pisou ze skladem... Nakonec jsem objednal od milotecu uz ji mam v praci ve ctvrtek jde na auto...

Ono se bude.muset pohrat s kazdou kvuli tomu difuzoru :-/ 

Nebude zadek očouzenej když je to nafťák?

• Autor

To se uvidi casem... u fabky to bylo v poho ;-) 

Jinak koncovka na miste, vymenen olej a dopasovan nárazník ;-) jeste to chce natrit tazny a uz se mi ten zadek bude libit :-) 

DSC_0132.JPG

DSC_0133.JPG

DSC_0135.JPG

DSC_0137.JPG

No vypada to fajnove :palec2:

Chválím moc pěkný :-)

• 2 týdny později...
  • Autor

Roomik dostane na zimu nove gumy dlouho jsem hledal az jsem nakonec ze vseho byl tak otrávený vzdy mi radili nějakou gumu pak zas vyvratili tak jsem objednal Matador... Mame je na sluzebakach a je to takovy zlaty stret asi rekl bych...

Jinak příští tyden návštěva calounika tak snad bude neco noveho k nahlédnutí :-) 

DSC_0170.JPG

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.