kimmi Vloženo 8. Duben 2019 Sdílet Vloženo 8. Duben 2019 (editace) OK,ale ako sa mám z tohoto vymotať ak mi táto stránka ponúka iba toto pre F1 a čisla dielov podľa škoda 6Y2 837 462 6Y0 837 462 6Y0 837 462 A 6Y1 837 462 a na diely čo mi ponúkol predajca z bazáru je čislo viď foto,nikde nieje spomínané napr.pred FL a po ja mám F1 Joy 3/2004 1.2 12W 47kw https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/6y2837462-spustac-skla-predny-pravy-cn-6024.html Respektíve sa dá vymeniť motor v tom paneli?,alebo aj ten je nejaký odlišný. Editováno: 8. Duben 2019, autor: kimmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 8. Duben 2019 Sdílet Vloženo 8. Duben 2019 OK,ale ako sa mám z tohoto vymotať ak mi táto stránka ponúka iba toto pre F1 a čisla dielov podľa škoda 6Y2 837 462 6Y0 837 462 6Y0 837 462 A 6Y1 837 462 a na diely čo mi ponúkol predajca z bazáru je čislo viď foto,nikde nieje spomínané napr.pred FL a po ja mám F1 Joy 3/2001 1:2 12W 47kw https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/6y2837462-spustac-skla-predny-pravy-cn-6024.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 8. Duben 2019 Sdílet Vloženo 8. Duben 2019 Respektíve sa dá vymeniť motor zo zlej do dobrej aby komunukoval s RJ,alebo aj ten je iný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 8. Duben 2019 Sdílet Vloženo 8. Duben 2019 Ta ŘJ je součástí motoru. Necháš tam prostě ten starý. Jen jsem nepochopil, proč tam dáváš použitou stahovačku. Vzhledem k tomu, jak odcházejí, mi to přijde jako kdyby jsi kupoval kuláky či tlumiče na vrakovišti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 10. Duben 2019 Sdílet Vloženo 10. Duben 2019 Taky me to zaujalo. Menil jsem 2x a vzdy jsem mel cistej plech a vse prendal(repro, motor). Ikdyz v zheldem k cene cinu ale novej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 10. Duben 2019 Sdílet Vloženo 10. Duben 2019 jj, a ta Čína zatím drží, takže vydržela víc než origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drejk Vloženo 2. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2020 Tak mi klekla také přední pravá a to už jsem ji nechal jednou měnit asi 7 let zpět a dali mi tam nějakou čínu CARWELL. Teď si jí asi vyměním už sám, ale jakou mám vzít orig za cca2tis. nebo jinou kolem 1tis., bude kvalita stejná jako u originálu? Nerad bych se s tím dělal půl dne a potom zjistil nějaké neduhy druhovýroby při montáži. Koupím určitě komplet s plechem jen nevím jakého výrobce jestli jsou nějaké zkušenosti budu rád. V Kelly mají od výrobce LKQ, jinde nějaký Schneider a pak ten orig díl. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
julesteam Vloženo 28. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2020 Ahoj lidi. Drnci mi v levych prednich dverich stahovacka na okno. Pokud okno stahnu dolu tak nedrnci. Nevite presne co by mohlo zpusobovat drnceni? Myslel jsem ze to dela reprak kterej byl k.o. ale dneska jsem ho menil a rezonuje to uplne stejne. Zkousel jsem klepat do toho plechu a bylo to v leve casti dveri. dekuju za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipan-pan Vloženo 1. Duben 2022 Sdílet Vloženo 1. Duben 2022 Zdravím čtenáře tohoto fóra,a chci radu od těch,co měnili zámek ve dveřích řidiče. Plech stahovačky je přinýtovaný. Jaké nýtovací matice použít? S válcovou hlavou-nebo se zapuštěnou. Jakým průměrem vrtáku odvrtat ty nýty? Dík za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavska Vloženo 5. Duben 2022 Sdílet Vloženo 5. Duben 2022 Používám M5 to je na 7ku vrták, občas jdou do díry po nýtu zastrčit bez vrtání ; zapuštěně nebo rovné to je jedno vykreje to těsnění na stahovačce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gbelo Vloženo 28. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2023 Zdravím vás..Mám problém se stahováním el.okna u řidiče...Dřív jsem tenhle problém řešil a vyřešil poměrně jednoduše, protože mi praskl pouze pojezd a já s tím oknem mohl volně manipulovat...Bohužel teď řeším problém, že mi okno nevyjede ani do poloviny a okamžitě zase jede dolu nebo zustane zasklé v polovině..Bohužel se nedostanu na servisní otvory takže okno nejsem nijak schopný povolit z držáků abych ho mohl bez problémů vytáhnout..Chci se zeptat jestli můžu vytáhnout celý ten plech i s oknem uplně staženým dole...Po případě děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.