arison Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Dobrý den, mám Fabii 1,4 Mpi, r.v 2002 a mám následující problém. Když před nastartováním otočím klíčkem do první polohy, tak se mi rozsvítí všechny kontrolky, které postupně pozhasínají a zůstanou mi svítit pouze červená kontrolka dobíjení a zatažené ruční brzdy. Dále mi zůstanou svítit žluté kontrolky EPC a motoru. A právě si teď nejsem jistý, ale myslím si, že ty dvě žluté EPC a motoru, mi před tím nesvítily. Mohl byste mi pls. někdo napsat, jestli ony kontrolky mají svítit, nebo nemají, opravdu si nejsem jistý, ale mám pocit, že mi dřív nesvítily a teď mě to nějak praštilo do očí. Ještě dodám, že po nastartování motoru vše zhasne. Všiml jsem si tohoto až po návštěvě místního mechanika, který mi měnil vadný vlnovec, když jsme byli na dovolené. Za případné odpovědi předem děkuji! A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Mas to O.K. Kontrolky EPC+MOTOR svietia vzdy!! Po nastartovani musia zhasnut!!! Ak nezhasnu pri nastartovanom motore tak je niekde chyba. Obcas si treba precitat manual k autu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arison Vloženo 26. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Díky za info! Hledal jsem odpověď na netu, ale nic jsem nenašel a manuál bohužel nemám Jsem rád, že je vše tak jak má být. Díky. A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Manual k autu sa da aj stiahnut. LINK: http://new.skoda-auto.com/cs/mini-apps/owners-manuals/Pages/fabia.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arison Vloženo 26. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 (editace) Moc děkuju! Teď jsem na ty manuály koukal, ale na můj model, tam není ale přesto díky za ochotu! Editováno: 26. Srpen 2014, autor: arison Odtraněna citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Jen necituj přímo předcházející příspěvek a už vůbec ne dvakrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arison Vloženo 26. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 (editace) Omlouvám se Editováno: 26. Srpen 2014, autor: arison Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Když si dáš manuál od 08/2003 tak budou odchylky minimální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Ano, ale to musí jít SEM. Starší už tam nesežene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arison Vloženo 26. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 (editace) Díky! Editováno: 26. Srpen 2014, autor: arison Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 (editace) Moc děkuju! Teď jsem na ty manuály koukal, ale na můj model, tam není ale přesto díky za ochotu! Nabuduce skus aj trosku hladat!!!! :kol-27: V tom linku mas vsetky modely SKODA. V lavo dole mas napisane : Veškeré návody k obsluze ŠKODA Editováno: 26. Srpen 2014, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arison Vloženo 26. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 (editace) Toho dole v rohu, jsem si vůbec nevšiml. Asi nemám tak bystré oko, jako Ty Ale dík za upozornění! Editováno: 26. Srpen 2014, autor: arison Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.