Publikováno Srpen 26, 201411 r Dobrý den, mám Fabii 1,4 Mpi, r.v 2002 a mám následující problém. Když před nastartováním otočím klíčkem do první polohy, tak se mi rozsvítí všechny kontrolky, které postupně pozhasínají a zůstanou mi svítit pouze červená kontrolka dobíjení a zatažené ruční brzdy. Dále mi zůstanou svítit žluté kontrolky EPC a motoru. A právě si teď nejsem jistý, ale myslím si, že ty dvě žluté EPC a motoru, mi před tím nesvítily. Mohl byste mi pls. někdo napsat, jestli ony kontrolky mají svítit, nebo nemají, opravdu si nejsem jistý, ale mám pocit, že mi dřív nesvítily a teď mě to nějak praštilo do očí. Ještě dodám, že po nastartování motoru vše zhasne. Všiml jsem si tohoto až po návštěvě místního mechanika, který mi měnil vadný vlnovec, když jsme byli na dovolené. Za případné odpovědi předem děkuji! A
Srpen 26, 201411 r Mas to O.K. Kontrolky EPC+MOTOR svietia vzdy!! Po nastartovani musia zhasnut!!! Ak nezhasnu pri nastartovanom motore tak je niekde chyba. Obcas si treba precitat manual k autu!!!
Srpen 26, 201411 r Autor Díky za info! Hledal jsem odpověď na netu, ale nic jsem nenašel a manuál bohužel nemám Jsem rád, že je vše tak jak má být. Díky. A
Srpen 26, 201411 r Manual k autu sa da aj stiahnut. LINK: http://new.skoda-auto.com/cs/mini-apps/owners-manuals/Pages/fabia.aspx
Srpen 26, 201411 r Autor Moc děkuju! Teď jsem na ty manuály koukal, ale na můj model, tam není ale přesto díky za ochotu! Upraveno Srpen 26, 201411 r od arison Odtraněna citace.
Srpen 26, 201411 r Moc děkuju! Teď jsem na ty manuály koukal, ale na můj model, tam není ale přesto díky za ochotu! Nabuduce skus aj trosku hladat!!!! :kol-27: V tom linku mas vsetky modely SKODA. V lavo dole mas napisane : Veškeré návody k obsluze ŠKODA Upraveno Srpen 26, 201411 r od PROCHY603
Srpen 26, 201411 r Autor Toho dole v rohu, jsem si vůbec nevšiml. Asi nemám tak bystré oko, jako Ty Ale dík za upozornění! Upraveno Srpen 26, 201411 r od arison
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.