Publikováno Srpen 30, 201411 r Ahoj, chci objednat superb 3.6 - máte praktické zkušenost s barvou Candy či Laser - obě jsou bílé.. jak se ale liší?
Říjen 3, 201410 r Ahoj, no obě jsou bílé, to máš pravdu, ale když je postavíš vedle sebe, každí je jiná. Laser je dle mého názoru trošku víc do šeda - je to spíš taková studená bílá oproti Candy Taky se to liší v ceně, ikdyž dneska je už obojí za příplatek :-( Obě dvě barvy mám na saloně..tak se přijeď mrknout....jestli si pražák...
Říjen 5, 201410 r Mě ta Laser přišla spíš do modra. Pak ještě stojí za zvážení Bílá Moon metalíza... Já kupoval v Bílá Candy, když to loni v červenci byla jediná bílá v nabídce.
Březen 5, 20178 r Máte někdo bílou Laser? Je opravdu do šeda nebo lehce modra, jak jde vidět u bílé Moon? Můžete sem případně hodit nějakou fotku? Stále se nemůžu rozhodnou jestli Superb bude vypadat líp v Candy nebo Laser...
Březen 5, 20178 r Myslím si, že Candy, Laser a aj Moon budú vyzerať dobre na Superbe.. rozdiel podľa mňa nespoznáš. Problém bude, až keď zaparkuješ vedľa inej škodovky práve s tou druhou farbou, až vtedy zbadáš ten rozdiel. Candy je teplá, čiže bude do žlta - bude pôsobiť starým zožltnutým dojmom, Laser je zase studená, skôr do modra.. čiže vedľa Candy bude vyzerať určite lepšie. Google našiel niečo takéto.. a ešte aj toto: http://scl.wsnet.ru/files/car/skoda_colors/ Samozrejme z fotiek je ťažko hodnotiť tieto farby, keďže každý foťák môže vyvážiť bielu úplne inak a bude pôsobiť úplne iným dojmom. Treba to pozrieť naživo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.