Říjen 3, 201410 r Tu su foto. Ako vidiet su to plasty, takze cena bola asi okolo tych 25€, ale nepamatam si to. Rozmyslal som aj nad chromovymi, ale popravde, k sucasnemu interieru by sa mi nehodili, tak som dal tieto. Ucel splnaju a mne vyhovuju.
Říjen 3, 201410 r Aha toho jsem si ani nevsiml tech dveri. Zrovna dnes jsem se na to dival a dival jsem se jak je tam prelepena ta folie takze ja tam ramecek nemam ale folii.
Říjen 4, 201410 r Ty plasty z mého pohledu dobrá volba. Ty s chromem působí trochu jako cirkus a nejsou úplně v souladu s dizajnem vozu. Takže za mě
Říjen 5, 201410 r Autor Trocha té aktualizace.... No...Bo se blíží zima, je třeba ustájit stádo koní pod střechu...Tak tady je výsledek... Jinak co se týče provozu Roomstera, tak zatím naprostá spokojenost. Dlouhodobá spotřeba se ustálila po ujetí 1500km na 7.2l. Vzhledem k tomu, že se pohybuju cca z 80% po městě, tak OK. Upraveno Říjen 5, 201410 r od slon100
Říjen 5, 201410 r Jsem te jeste nezahlidl v meste se budu muset lepe divat Takze kdyz na tebe blikne nejaky bily Room tak to budu nejspise ja.
Listopad 2, 201410 r Autor Tak hlásím zimní připravenost... -New pneu Michelin Alpin A4 195x55 R15". Bo ověřeno.... -New plecháče 15". Bo cena... -Kryty kol Satellite 6jx15" Bo nejpěknější... -Umyto a naleštěno. Bo na to mám úchylku... -Zimní kapalina v ostřikovačích. Bo ráno mráz... -Škrabka a smetáček na místě. Bo mínusy zimy...
Listopad 2, 201410 r A kurde ja zapomněl na zimni kapalinu , bo po ranu je fak kosa jak cyp Musime udělat sraz na plechu
Listopad 30, 201410 r Autor Takže tématicky adventní..... PS: Najeto doposud 3200km, spotřeba v průměru 7,4/100km. Hlavně díky zimě a courání po městě.....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.