Hrnca Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Zdarec, po předchozím majiteli mám v autě nainstalovanou originál Škoda handsfree sadu s držákem na přístrojové desce...Nechci ten držák sundávat, tak jsem se rozhodl sehnat adaptér pro iPhone 4S. Ve Škodovce za něj chtějí skoro 4000, což se mi zdá dost na adaptér pro takto starý telefon. Díval jsem se po netu, pár jsem jich našel na ebay, ale skoro nikdo to neposílá do ČR. A hlavně jich pro škodovku není tolik. Ale našel jsem to samé pro Audi. Je jich mnohem víc. Vzhledově mi to přijde uplně stejné, co se týká zadního rozložení pinů a držáků. Má někdo vyzkoušeno, jestli by tento adaptér z Audi fungoval v Superbu? Číslo dílu je kromě posledního znaku stejné. Díky za poznatky Přikládám fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 jj měl by fungovat. bez problému si lidi přenášeli blackberry držáky z VW do superbů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrnca Vloženo 8. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Takže ne jenom Audi ale i VW? Tak to už by neměl být problém sehnat něco za lidovou cenu...Bude toho asi dost...Já se zaměřil jen na Škodu a moc jsem toho nenašel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 31. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2015 Zdravim, shanim drzak na Iphone 5/5S. Bude mi tam pasovat a fungovatz Audi drzak?? A jsou stejne velikosti drzaku?? Skoda jiz drzak na Iphona 5/5S nevyrabi. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrnca Vloženo 23. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Já jsem se konečně dočkal a sehnal adaptér na iPhone 6...Zatím ho nabízí pouze Audi...na Ebay jsem ho koupil za 130 euro...samozřejmě tam pěkně sedí a funguje jak má... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.