Přejít na obsah

Klakson - problémy

libor68

Doporučené příspěvky

říkám 80%, zbylých 20% je na nějaký drát, ale vzhledem k tomu, že ten kroužek je nejhorší místo v tom obvodu a začalo to dělat po aktivaci bagů, tak je to pravděpodobné, pochopitelně, než ho vyměníš, musí se zkontrolovat vedení ve volantu a kontrola odpojením ( odpojí se přívod do kroužku u páček pod volantem a pokud to zmlkne, je chyba někde od kroužku až po volant. Pak to můžeš ještě proměřit.

cena kroužku na vrakovišti kolem 500,. - lepší si ho proměřit, aby nebyl v podobném stavu

v které chvíli to začalo troubit?

Editováno: , autor: Standis
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 9 měsíců později...

Mám fabii I s klasickym klaksonem a ten me stve, je to jen jednotonový a stoji za ....... .Zjistoval jsme,jestli nemam i na druhe strane klakson,ale mam ho jen na miste ridice dole u mlhovky.Chtel bych proste neco co umi zatroubit, jak Octavia II.Prosim poradte, jak na to,nejjednoduseji.

Odkaz ke komentáři

Děkuji za všechny příspěvky, ale take bych ted potreboval radu odbornika.Chtel bych si tam dat vysoky a nizky fanfary ze suberba, ale nekdo mi rikal, protoze mam Fabku I , ze by tam mohl byt velký problem ve výkonu, ze to ma ruzne a tak v tomto ne nevyznam, je tu nekdo, kdo toto ovlada a je mi schopen řici, jak se věci mají?!?

Děkuji

Editováno: , autor: Heicker
Odkaz ke komentáři

Ano za tento názor děkuji, ale mam rád jistotu, nerad bych to nejak přetěžoval na hraně a tak.Prave zatim tam mam jeden kabl na pravo u řídííče a chystam se tam pripojit dve fanfary,tak by mě zajimalo,jestli to nei problem??!?A byl nejaky problém s uchytem?

Děkuji

Odkaz ke komentáři

NO jak jsem koukal na etku,tak fanfara je u ridice a jedna u spolujezdce nad mlhovkami,ale pripojeni ma u ridice,takze to udelam asi tak,ze protahnu dratek spojlerem a sejdou se u ridice nad mhovkou a tam je pripojim ke konektoru obe dve dohromady.Prave chci vedet, jestli to takto mohu udelat?!?!

H

Odkaz ke komentáři

No myslím že origo fanfára na Fabiu dvojtónová, je na jednom mieste a to za ľavou krytkou hmlovky. Ja mám fanfáry z Tuarega, prichytené o výstuhu nárazníka, ale rozmýšlam, že ich dám inam. Preto som sa pýtal, že kde ich má, lebo miesta nazvyš tam nie je.

To Heicker: Myslím že to tak môžeš urobiť, ak to nebude ničomu zavadzať. V tej ETKE su pozeral Fabiu?

Odkaz ke komentáři

Obidve fanfáry mám na ľavej strane pri hmlovke tak ako je to v originále.Ibaže z výroby je tam taká origo konzolka,na ktorú presne pasujú obidva slimáky a ideálne vyplnia priestor pri hmlovke.Ja som sa s tým musel trochu pohrať,aby mi to tam vošlo,ale ak zoženieš origo konzolku,nemáš z ničím problém.

Inak niet tam čo preťažiť po pripojení dvoch slimákov.Neviem o tom,aby niekto z ľudí tu na fóre a je ich dosť,ktorí menili obyčajný klaksón za dvojtónový,menili aj niečo iné.

Editováno: , autor: ramon
Odkaz ke komentáři

Jasne omlouvám se, spatne jsem to specifikoval, uvazoval jsem, ze to dam jak je to v Etce U SEPERb,kdyz to chci dat ze superb.Jen jsem dnes koukal,ale jak vyrestim ten konektor,to vazne nevim kdyz do nej spojim dva najednou a aby do toho nesla voda.?!?!Da se ten konektor koupit?

Odkaz ke komentáři

Jak dlouho? .o)) Zaleží na případu, idiot skočící do silnice ve spěchu tak 10 vteřín a pak mu jdu potřást pravou, jaky je pašák,ženska blikající vpravo a jedoucí v vlevo,to je tak 15 vteřín, protože nechci kolony za mnou a idiot kličkující mezi auty tak to troubim dokud ho vidím a nákladák předjiždějící na dálnící 80 km v hodině to je tak + - prave přes minutu,protoze ze 140 na 80 km v hodine je to važně jízda,takže mou dobu troubení ovlivnuje kalamita nakladních aut na českých dálnicích.Takže pokud to neí problému,jdu do toho.Jinak kabel na propojení je klasická dvojlinka?,říkam to dobře?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...