ELXEL Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Mám barevný MaxiDot (nebo jak se tomu oficiálně říká) a asi dvakrát jsem si všiml, že když listuju mezi údaji (aktuální spotřeba -> průměrná spotřeba atp.), tak čísla v průběhu toho listování zoranžoví a když se to okno "zvětší", zase to zbělá. Barvu mění jenom ta čísla, nic jiného. Normálně jsou ta čísla pořád bílá, i v průběhu listování. Tuší někdo, co to znamená? Nikde v manuálu jsem to nenašel a googlení bylo taky neúspěšné. A bohužel tím, že jsem si toho zatím všiml jenom dvakrát, nedokážu ani odhadnout, s čím by to mělo souviset. Nějaké nápady? (ono to není důležité, ale vrtá mi to hlavou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Dej sem foto. Ja mam jen zeleny ramecek pri listovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 trochu jsem nepochopil jaká čísla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 23. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2014 OK, vyfotím a "vybarvím" pro porovnání, aby bylo zřejmější, co myslím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Ok, super... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 23. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Takže tady to je. Takhle to při přepínání vypadá normálně: A takhle jsem to viděl asi dvakrát (ta barva je taková pouze při tom přechodu; jak se to přepne, je to zase bílé). Pozn.: Tu barvu jsem nejspíš netrefil úplně přesně, ale to je detail. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 (editace) možná nějaký vir... nebo chyby segnetů - to se mi za 34 tis. km s barevňákem nestalo.... zkus přetáčet a bouchat do kalpičky přístrojů, zda se to po otřesech neprojeví, pokud ano - reklamace! Editováno: 23. Září 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 S tímhle jsem se taky nesetkal, každopádně jestli to budeš řešit se servisem, tak pak sem hoď echo, jak jsi dopadnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 23. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Mně to připadá jako záměr, rozhodně je to SW záležitost. Zkusím napsat mail prodejci a přiložím obrázky, když už jsem se s tím drbal :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 (editace) leda že by nějaká novější verze hw či sw budíků, ale to by měl i kdokoliv jiný s novým autem, pokud to budeš mít jen ty sám, asi to nebude normální vlastnost.... asi nemáš VCDS že by ses podíval co máš za hw budíků, co? se dívám že ani nikde nemáš nic o svém autě, tedy jak je staré, jakou má výbavu a tak - tedy své vlákno a vidím že jsi z Brna.... tak šup, založ si své vlákno, ať víme koho nového máme ve své Jihomoravském gangu! (kam paří i tiktak a kačer i když jsou to jihočeši) Editováno: 23. Září 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 23. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Doplním, jenom co překonám svou vrozenou lenost :-)) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 nepojedeš na VI.Clintův sraz Octavií, 18.10.2014 Krušovice? info ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 No, když ti to zatím udělalo jen 2x tak to asi vlastnost nebude a taky to těžko v servisu předvedeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 24. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Kdybych to uměl předvést, tak budu tušit, co to způsobuje. Na druhou stranu "zobraz oranžová čísla" taky není IMHO úplná haluz, aby to byla blbá chyba SW, spíš mi připadá, že je to nějaká nedokumentovaná vlastnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 No kdo ví co to je. Dneska ti to sviti oranžovou, zítra ti to nemusí svítit vůbec. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 24. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Ale ono to oranžovou nesvítí, ono se to na oranžovou zjevně přepne jenom při listování. To není náhodný HW jev, to je řízeno softwarově. Otázka je proč a jestli je to bug nebo feature. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 24. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2014 nepojedeš na VI.Clintův sraz Octavií, 18.10.2014 Krušovice? info ZDE Nevím, ale spíš asi ne, o víkendech moc času nazbyt nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 1. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 Tak si mě pozvali do servisu, nevědí, co to je, ale prý snad má Škodovka ještě jeden případ a budou měnit budíky. Zvláštní řešení, ale co už. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 Tak dnes mi to udelalo taky. Jak jsi dopadl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 13. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 Zítra mění budiky. Dokonce se mi to podařilo i natocit, hodím sem odkaz na video, aby si ostatní udělali představu o tom, jak se to projevuje. Ale ta výměna budíků mi nedává moc smysl, popravdě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 13. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 Tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 Me to udelalo v sobotu jednou. Pak uz ne. Volal jsem do servisu. Chteji to videt, nebo natocit az se to projevi znova. Tak uvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 Jim asi nedava ta zavada, tak to meni 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xx30 Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 Tady není tam žádný odkaz.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 13. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 , koukám mi to Tapatalk zprznil. Tady je to video: http://youtu.be/FtivMzU-f-I Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.