Vašuz Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Zdravím, chlapi mám takový menší dotaz a velikou prosbu o pomoc..=( mám supa 2,5 TDI 114kw a trefil jsem si zespod palivového trubice.. auto sice je pojizdne výkon porad stejný, ale jedna je celkem dosti ohla, tk pro jistotu je chci vyměnit.. ovšem nejsou k sehnání a nechci za 5K kupovat úplného nove..=( jenže mel jsem sehnane ze 120kw a tam prý nemá ta zpětna takove to žebrování, chlazení jako u 114=( nevíte někdo o nejake třeba zborene 114 odkud by se to dalo vzít, nebo nějaka řada, jak jinak to vyresit??=( předem díky za odpovedi=) vašuz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Zdar, zkus kontaktovat uživatel taj33 - http://forum.skodahome.cz/topic/129943-m%C5%AFj-sup-dvakr%C3%A1t-p%C5%99ez-st%C5%99echu/ Měl by mít teď dost náhradních dílů a toho času to mohl vyndat i ze shora Nevím zda-li na tuhle motorizaci, ale troufám si říci, že by něco mohlo být stejné. Jinak bych se vůbec nebál dát tam cokoli jiného (nějakou lepší hadici). To žebrování má minimální účinek a fungovalo by to úplně stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Supe nejsem si jistý,ale tuším,že co se týká palivového potrubí musí to být vždy trubka a ne žádná hadice.Na stk by asi nechápali.Ale jak říkám nechci to tvrdit stoprocentně.Taky jsem to tak řešil kdysi na felicii a nastavil uhnilou trubku hadicí,ale bylo to o držku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 Jo jo, máš pravdu, myslel jsem krizově když tak vyřešit takto Si myslím, že to nebude žádané zboží a na vrakovištích se toho bude válet mraky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vašuz Vloženo 28. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2014 No tak uz jsem nakonec sehnal od borce soukromnika co mel taky rozstreleneho...vrakovist jsem obvolal snad 30 a nedostatkove zbozi...bylo mi receno ze to prakticky vsude vyhazuji, takze jsem rad ze jsem nakonec neco sehnal, takze diky=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.