Publikováno Září 27, 201410 r Zdravim, Vsude mozne hledam po celym internetu, ale bohuzel nikde nic nemuzu najit. Mate nekdo zkusenost s plovouci podlahou do kufru? Vubec nevim cim ji tam prichytit. Napadl me suchy zip. Nebo mate jine napady? Dik :-)
Září 27, 201410 r Ja ji mel v dvojkove fabii primo na miru ale nedoporucuju , vsecko tam lita, klouze , mlati se a jak se mi tam rozmlatilo plato vajec tak to slo pryc
Září 27, 201410 r Autor To jsem si taky myslel, potom me napadlo neco protiskluzovyho materialu to potahnout. A cim jsi to pridelal? Nebo nejaky napad?
Září 27, 201410 r Pridelal jsem to na duralovy rošt dvojsložkovym lepidlem. Ono najit neco co by neklouzalo je celkem problem. Teda takhle je toho dost ale je pak skoda te struktury materialu
Září 27, 201410 r Mel to Radis v supu,podívej do jeho vlákna,myslím ze tam ma foto a určité ti napíše,když mu posles zprávu. Upraveno Září 27, 201410 r od Doktorone
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.