Červen 12, 20178 r Waze pre AA je vo fáze beta testovania a mám pocit, že tá betaverzia už stihla uniknúť... treba pohľadať. Na SIII MY2015 som bol schopný AA rozbehať bez problémov so Samsungom Galaxy A5
Červen 12, 20178 r Tak som to rozchodil, Waze mi pekne ide pod AA na Columbovi. Mam tam najnovsiu verziu AA z apkmirror a waze vo verzii: 4.24.0.113
Červen 12, 20178 r Lasse: Díky moc za link. Nainstalovat šlo bez problémů, po práci zkusím, jestli se připojím. PistaTT: na ulozto.cz je těch verzí mraky. Ale těžko říct, která by to mohla být, pokud tam vůbec je. Mohl bys mi prosím doporučit nějakou online navi, která funguje podobně a která funguje s AA?
Červen 12, 20178 r napisal som ti sukromnu spravu. inu online navi odporucit neviem, zatial som nenasiel nic co by sa Waze dokazalo vyrovnat...
Červen 12, 20178 r Souhrn - cesta domů z práce - jel jsem podle toho, co mi ukázala Waze (mám možnost dvou tras). Rádio krásně k ruce (pochvala ŠA ), stihl jsem i oznámit aktuální situaci na cestě (kolona). Android Auto jede perfektně a Waze je jedinečný nápad. Na dlouhé tratě používám Sygic, ale do práce a zpět bude určitě Waze. Spojení mezi mobilem a rádiem bylo okamžité. Na pozadí hraje v pohodě rádio nebo karta, které si před přepnutím zvolím. Jsem nad míru spokojený.
Červen 13, 20178 r Ukazuje vam Waze pres AA aktualni a povolenou rychlost? Na tel. mi to ukazuje,ale pres AA ne. ?
Červen 13, 20178 r Neukazuje. Treba si uvedomit, ze je to BETA testovanie a konecna finalna verzia moze vypadat uplne inak.
Červen 13, 20178 r Hlavne je to úplne prvá AA beta verzia. Pozriem do beta fóra, či sa tam niečo o tomto spomína.
Červen 13, 20178 r takze speedometer a speed limity chybaju viacerym beta testerom... da sa predpokladat, ze casom to tam vyvojari doplnia. chyba dalsich X funkcionalit... zafixovanie orientacie mapy na sever, navigovat sa na miesto vybrane priamo z mapy, alternativne trasy zobrazene na mape (nielen zoznam), zdielanie trasy/polohy... bude este dlho trvat, kym sa to dostane na uroven porovnatelnu s iOS/Android apkou (a nikto dnes netusi ci vobec) Upraveno Červen 13, 20178 r od PistaTT
Červen 13, 20178 r Nejpodstatnější je, že to rozpozná online aktuální situaci na silnicích a nabídne člověku nejrychlejší trasu.
Červen 26, 20178 r Smartgate je taková pičovinka, jo kdyby mi šel do Columba dodělat CarPlay, to by bylo.
Červen 26, 20178 r Škoda Smartlink podporuje tri štandardy: CarPlay (Apple), Android auto (Google) a Mirrorlink. Podľa mne dostupných informácií sa to nedá do starého Columbusu doplniť. Jediná možnosť je vymeniť cely infotainment za nový so Smartlinkom.
Červen 27, 20178 r Si daj vyhľadať na YouTube heslá CarPlay a Android Auto aby si mal predstavu čo v tom je. Napr Google mapy pre AA, resp. Waze sa už testuje pre AA. Alebo Apple mapy cez CarPlay. Ale aj iné funkcie - telefonovanie, SMS a pod.
Červenec 4, 20178 r Způsob, kterým se mi podařilo Mirrorlink v autě Š-Octavia lll s telefonem Samsung A(2016) zprovoznit. Bylo to zcela jednoduché. Stačilo jen do telefonu nainstalovat aplikaci LG Mirror Drive https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lge.mirrordrive. Zajímavé, že na telefonu Samsung spouští aplikaci pro Bolero aplikace od LG. Po připojení telefonu k autu přes rozhraní Smart Link spustím aplikaci MirrorLink, která nabídne tuto aplikaci. Spuštěním LG Mirror Drive aplikace přes Bolero se zrcadlí displej telefonu na displeji rádia a vše se ovládá přes displej rádia. Akorát jsem zatím přišel na to, že se automaticky nepřeklopí displej v telefonu na ležato a na displeji rádia je pak vidět jen horní část displaye telefonu. Spustím tedy požadovanou aplikaci v telefonu, překlopím telefon do vodorovné polohy, připojím telefon k rádiu a pak již běží vše normálně jako v telefonu. Super. Dalším poznatkem pro mě bylo, ale to asi souvisí s možnostmi mého telefonu, který nekombinuje společně zvuk z telefonu a rádia společně. Ve výsledku to vypadá tak, že pokud mám spuštěnou navigaci v telefonu a zvuk rádia z auta, tak při navigování neztlumí rádio a je slyšet hlášení navigace, ale zvuk rádia vypne a je slyšet pak jen navigace. Pak musím ručně na Boleru spustit rádio a potom MirrorLink tlačítkem APP na Boleru ( kliknutí na tlačítko Radio a pak APP ) a pak do další hlášky z navigace hraje rádio normálně. Tak se to pořád opakuje. Ale jak říkám, je to spíše možnostmi telefonu. Věřím, že dokonalejší telefon i toto zvládne společně. Přes AndroidAuto funguje navigace normálně, ztlumí rádio, proběhně hláška z navigace a poté zase hraje rádio automaticky samo dál. Ale AndroidAuto jsem odinstaloval, používám jen MirrorLink, který dokonale zrcadlí telefon. Navigaci používám Dynavix z GooglePlay. Nemusím používat žádná mobilní data a navigace funguje super. Tak snad můj postřeh někomu pomůže. Kdyby někdo věděl o způsobu, pokud existuje, jak nastavit telefon, aby šel zvuk pro navigaci z telefonu a ne z rádia, byl bych za každou radu vděčný. Upraveno Červenec 4, 20178 r od Spaceback77
Červenec 4, 20178 r Moc jsi toho ve Tvém příspěvku neupravil... Ale dost legrace. S tím zrcadlením máš celkem dost štěstí. Mně se moje S7 Edge s Androidem 7.0 zrcadlit nechce. Nevím, jestli je to systémem, nebo nečím jiným...
Červenec 4, 20178 r Vklidu, mě MirrorLink na Amundsenu (OIII FL), taky né a né spolupracovat s iPhone 6Plus - iOs 10.3.2 Údajně, dle Škoda stránek, je MirrorLink funkční na iOs 9, nevím proč mi to na nejaktuálnější verzi nejede. Upraveno Červenec 4, 20178 r od LukášCBR
Červenec 5, 20178 r Přátelé, nemáte prosím někde starší verzi instalace LG Mirrordrive appky, která by mohla šlapat? Stáhl jsem a nainstaloval tu poslední, ale ta mrcha píše, že nemluví s nikým jiným, pouze s LG, což můj Samsung bohužel nění.
Červenec 5, 20178 r Zdenku, aplikace na mobilu píše, že pracuje jen na telefonu LG i mě, ale když to spojíš s Bolerem, tak v nabídce MirrorLinku už i přes tuto hlášku funguje. Zkus to. Taky mě to nejprve zklamalo, ale v autě to funguje. Napiš, jak jsi dopadl.
Červenec 5, 20178 r LukášCBR' Tvůj telefon je ŠA odzkoušený na IOS9, na IOS10 asi fungovat nebude. Když jsem auto kupoval, tak mě prodávající upozornil na to, že pokud se telefony aktualizují na vyšší verze a tyto nejsou uvedené v seznamu kompatibility u ŠA, tak je možné, že už nebudou fungovat se SmartLinkem. Prý tam přibývají různé "přílepky" aktualizací, které změní funkci a nastavení spojení telefonu s autem. Pokud máš možnost, zkus ověřit funkčnost na stejném typu telefonu s IOS9. Zajímalo by mě, jestli tvrzení prodávajícího je správné. Teď jsem si ale všiml, že Tvůj telefon ani není s MirrorLinkem kompatibilní, IPhone jsou až od řady 7. Upraveno Červenec 5, 20178 r od Spaceback77
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.