Přejít na obsah

SmartLink (Apple CarPlay/Android Auto/MirrorLink)

Doporučené příspěvky

• o 7 měsíců později...
  • o 1 měsíc později...

zdravím, mám dotaz:

jak propojit Iphone 15 pro max přes USB se Š OCT III (výbava style)?

Podotýkám, že pod radiem je USB-A a na telefonu je USB-C.

Apple nenabízí kabel USB-A a USB-C.

Stávající kabel USB-A a USB-C, který jsem dosud používal k propojení infotaimentu s mobilem Samsung, na iphon 15 nefunfuje. Iphone totiž vyžaduje originální kabel, který ale  v typu USB-A a USB-C Apple nevyrábí. Nevyrábí ani redukci.

Prosím o odpovědi pouze od těch, kterým se to podařilo.

Dekuju moc P.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

iPhone nevyžaduje originální kabel, ale iPhony 15 mají obecně problém s fungováním CarPlay přes kabel. Více info máš zde, doporučuji si pročíst i případně nějaké věci, co lidi zkusili: https://discussions.apple.com/thread/255154269

Jako první bych určitě doporučil si zkontrolovat, jestli máš telefon aktualizovaný, protože největší průser bude evidentně v SW telefonu (některým lidem to přestalo fungovat až po aktualizaci na některou verzi iOS). Zkontrolovat, jestli nemáš v infotainmentu uložené nějaké předchozí / jiné iPhony a zkusit je odstranit, případně ještě zkusit přejmenovat ten tvůj.

Pokud nebude fungovat, potom můžeš zkusit kabely od Belkinu, který s Applem úzce spolupracuje a krom certifikací od Applu mívá i snad nejvíce podporované příslušenství mezi 3rd party výrobci.

Můžeš zkusit (a případně vrátit, pokud nebude fungovat), tenhle obyč kabel:

https://www.iwant.cz/Belkin-BOOST-Charge-USB-C-USB-A-kabel-1m-cerny-p64716

Případně potom další varianta, kterou Apple ale nabízí přímo na svém eshopu, je tento Belkin kabel (tam jen pozor, že ty věci chodí ze zahraničí a vrácení by tak bylo horší):

https://www.apple.com/cz/shop/product/HQZQ2ZM/A/usb-a-usb-c-kabel-belkin-boost↑charge-pro-flex-1m

Editováno: , autor: xmenadis
Odkaz ke komentáři

• o 5 měsíců později...
  • o 5 měsíců později...

Ahoj všem, měl bych na vás dotaz. Mám aktivované Smart Link přes Patch v toolboxu, ale aktivoval se mi jenom Mirrolink a ten nejde připojit k mobilu (iPhone 15 Plus). A nenabízí mi nic jiného. Ani Android Auto, ani Apple CarPlay. 
někdo radu? Prosím 

Editováno: , autor: AdamSeb12
Odkaz ke komentáři

MIB1 je do cca 2015, bez SmartLink-u, mechanické tlačítka
MIB2 je po 2015, ale pořád předFL, SmartLink, mechanické tlačítka
MIB2,5 je poFL, velký celoskleněný displej,

Ten přelom 2015 vím, že byl takhle u Columbusu na Superbu, jak to má Amundsen nevím.

aspoň takhle jednoduše se to dá rychle poznat. Jinak podle čísla jednotek.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...