Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...
Vloženo

Ahoj. Mám Octavii III Combi vyrobenou v květnu 2015. Je to L&K v úplně maximální výbavě, tak jsem doufal, že bude mít i Android Auto nebo MirrorLink, ale v infotainmentu vůbec tuto možnost nevidím. Zkoušel jsem si stáhnout apk pro Android Auto a telefon spojit kabelem přes USB na palubovce, ale nic extra se nestalo, jen jsem dostal možnost přehrávat hudbu uloženou v mobilu. A i když v telefonu spustím Android Auto, tak se nic neděje a telefon provozuje Android Auto jako samostatné zařízení přímo na svém displeji. V menu infotainmentu tu nabídku Android Auto nemám a ani nikde v nastavení jsem na nic k tomu nenarazil.

Lze prosím nějak ověřit, jestli Android Auto/SmartLink mám v autě nebo ne? Telefon mám Google Pixel 2 s oficiálním Android 9 Pie.

Vloženo

@Lukasberan

ahoj, 

tak podla toho co si opisal, sa obavam, ze si si objendnal auto cca o pol roka skor ako by bolo dobre... :)

podla mojich znalosti, je potrebne mat modelovy rok 2016 - ak dobre viem, tak sa vyrabali od Cervence 2016.

inak samozrejme ponuku na smartlink musis mat v infotainmente v menu, inak sa to tam neda nijak doplnit. ak to tam nie je, tak infotainment to nepodrporuje.

ja mam auto vyrobene 08/2015 a tam to uz mam. aj to funguje.

Bohuzial, ale s tymto sa asi nepohnes. samozrejme odisiel by som este k predajcovi - hociktoremu, nech ti to on pozre v systeme podla VIN cisla to vie zistit na 100%. mozno sa mylim, ale podla skusenosti mas podla mna smolu.

Vloženo

@viktorb Díky za info. Tohle jsem nemohl ovlivnit, je to služební auto a ty se objednávají, když jsou potřeba, ne když já chci :-) Ale to nevadí, je tam 4 roky operák, takže na jaře si budu vybírat nové a to už určitě Android Auto mít bude a do té doby to prostě musím vydržet :-)

Vloženo (editace)

este ma napada, ty mas asi aj ten mensi displej, ze? tam to myslim urcite neni..

no tak na jar si vyberes nove, a tam by to snad uz malo byt urcite. to uz vydrzis...

inak suhlasim s tebou - najlepsie auto - sluzobne auto... :)

Editováno: , autor: viktorb
Vloženo

Netušíte někdo kdy se do Waze v AA přidá možnost náhledu na mapu vypočítaných alternativních tras? Normální waze ukazuje jak popis tras tak jejich vizualizaci v mapě. Waze v AA toto neumí...

Osobně jsem z toho velmi zklamán, a když vezmu v potaz i to že dopravní info v amundsenu (infotainment online) je nepoužitelné totálně, tak zůstávám u waze v telefonu a mám dva velké displeje (amundsen a virtual cockpit) navíc :)

Vloženo

capo - Waze přes AA toho umí podstatně míň než přes Mirrorlink zrcadlení. AA je docela zjednodušené proti tomu, co vidíš na mobilu standardně.

lukasberan - nejsem si i tak jistý, jestli se Smartlink nedoobjednává  úplně extra, byť by bylo auto v plné palbě. Takže pokud Ti to zaměstnavatel neobjedná, tak asi pešek. Ale potvrdit na 100% to může prodejce nebo někdo tady z kolegů. 

Vloženo

Ano, bylo to něco přes 5000 Kč (dva roky zpátky). Objednávka přišla v balení jako od DVD. Smlouvat nechtěli. Aktivuje se to on-line.
Zajímavost: po aktivaci mi auto začalo s každým oživením infotainmentu přičítat dvě hodiny k hodinám (v období SELČ v našem čas. pásmu). Pár otevření a byl zítřek. Nechtěli věřit, chtěli video. To dostali, dál poslali a pro nový firmware posléze pozvali. Problém vyřešen. AA - velká spokojenost.

Vloženo
V 24. 10. 2018 na 21:46, BINY napsal:

Osmák : jaká byla prosím aktuální cena aktivace? Auto po mě chce aktivační klíč. Děkuji

Dnes jsem v práci na služební octavii vyžádal aktivaci smart linku, cenu nám smluvní servis (PŘEROST A ŠVORC AUTO) dal tuto:
- cena 1x aktivačního klíče smartlink 5.132,-
- diagnostické spuštění 524,-
Celková cena 5656,- s Dph

Vloženo

Ahoj. Poslední měsíc mi nejde připojit telefon ke smartlinku. Připojim iphone přes kabel. Na display radia vyskočí “připojování zařízení” pak to zmizí a nic. Dřív to normálně fungovalo. Zkoušel jsem i jiné iphony, jine kabely, ale nic.  Neví někdo co s tím, nebo nesetkal se s tím nekdo? Díky

Swing je v octavia 3 trumf 2018

Vloženo (editace)

Dělalo mi to taky po aktualizaci povypinej komplet siri a znova zapni. Pak by to mělo fungovat .

bez siri to nefunguje.

Editováno: , autor: komodo
Vloženo
V 31. 10. 2018 na 17:02, Ondrej1989 napsal:

Ahoj. Poslední měsíc mi nejde připojit telefon ke smartlinku. Připojim iphone přes kabel. Na display radia vyskočí “připojování zařízení” pak to zmizí a nic. Dřív to normálně fungovalo. Zkoušel jsem i jiné iphony, jine kabely, ale nic.  Neví někdo co s tím, nebo nesetkal se s tím nekdo? Díky

Swing je v octavia 3 trumf 2018

Musis mit zaple bluetooth, ale to asi tusis. Dalsi co muzes zkusit ...

v menu telefonu jdi do Carplay

vyber SKODA AUTO (sparovany vuz)

a na dalsi obrazovce klikni na  Forget This Car (zapomenout/odebrat vuz)

pokud to nepomuze jako posledni muzes resetovat nastaveni site, prijdes tim ale o vsechna zadana hesla do wifi siti

settings / nastaveni

general / obecne

uplne dole Reset

Reset Network Settings

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...