Přejít na obsah

Mistrfilda

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

951 zobrazení profilu

Oznámení Mistrfilda

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Waze oficiálně spuštěn pro Carplay, stačí stáhnout novou aktualizaci :)
  2. Ahoj, pokud navigaci pripojis k internetu (pres hotspot. carstick, lte modem) a mas aktivovany "Infotainment online", tak stahnuti dopravnich informaci probehne automaticky. Lze to poznat na strance o doprave, v pravem hornim rohu bude svitit symbol globu (planety). Pokud neni auto pripojeno na internet, melo by tam svitit pouze TMC (nebo preskrtnutý napis tmc). Navigace dopravní informace neustále (rekl bych ze kazdou minutu) aktualizuje během jízdy, pokud má k dispozici pripojeni k internetu. U me Amundsen (FL 12/2017) zadnou dlouhodobou pamet nema, dopravni informace nacita znova a znova pri kazdem nastartovani. Tzn. pri startu auta je navigace nactena bez dopravy a doprava se teprve pote donacte. To plati i pro dlouhodobe uzavirky.
  3. Ahoj, https://www.apple.com/ios/carplay/ nejlépe jsou vidět aplikace asi zde na webu Applu. Myslím že je tam uvedena drtivá většina aplikací.
  4. @Johny_G Android auto "zabere" bluetooth pro sebe (tuším že bluetooth je využíván pro hlasové funkce Android auto). Infotainment automaticky odpojí všechny bluetooth zařízení když se vytváří spojení s android autem a telefon na kterém běží Android auto se stane jediným bluetooth zařízením které lze s infotainementem spojit. (lépe to popsat neumím, kdyžtak manuál strana 168 )
  5. To je bohužel problém, při připojení AA infotainment automaticky spáruje bluetooth pro Android auto, ostatní zařížení jsou odpojena a nelze je připojit pokud je spojení s AA aktivní, takto se to chová na Amundsenu (rok 2017 i 2018).
×
×
  • Vytvořit nový...