Přejít na obsah

BINY

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení BINY

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Osmák : jaká byla prosím aktuální cena aktivace? Auto po mě chce aktivační klíč. Děkuji
  2. Zdravím Vás pánové. Nevíte někdo prosím přesně jak velká je olejová nádrž u gteca? Objednávám olej a zda mi bude stačit 4L butela. Dolévání neřeším, nic nežere mezi výměnami. Jinak proč si povezu svůj na garančku? Ve škodě lejou 5W-40 Shell Helix, účtují 800kč bez daně za litr. Na alze stojí 4L butela stejného oleje 549kč s daní. Jinak Někdo tu psal, že se mu nezdá plně naložené auto a spotřeba 3,8kg. Jezdíme v autě dálky za 3,6kg-3,8kg a 2 dospělí, 2 děti, plný kufr a kolo na střeše. Spotřeba po odlehčení je vesměs stejná. Zatížení nemá vůbec vliv na spotřebu a přijde mi že ani na dynamiku. Prostě to jezdí pořád stejně. Na benzín na dálku průměr 5,6L - jel jsem zatím jen asi dvě nádrže když jsem vyjížděl po 3/4 roce benzín a čerpal nový.
  3. Tak potvrzuji, že stačí zakoupit pouze ten kabel na který jse dával odkaz. Ten zapojit do slotu 37 a očko nasadit na šroub co drží pojistkovku. Kamera se zapíná a vypína se start tlačítkem. Instalace opravdu velmi jednoduchá, stačí demontovat kryt pojistek a bočnici. ,,A'' sloupek není nutné demontovat k protažení kabelu, ale pouze odehnout těsnění, je tam cca 4mm díra do které lze nastrkat ten kabel a vést ho s ostatními. K zrcátku už jen nastrkáno pod stropnici. Jinak kamerku používám Yi Dash a přijde mi že to je nejlepší možný kup cena/výkon. Není ani nijak lukrativní vzhledem pro případné zloděje co by chtěli kamerku ukradnout.
  4. Kdybys chtěl přijet, sundám Ti tapec z "A" sloupku, stropní lampu a tam natahneme drát pod stropnicí, aby si ho v interiéru ani neviděl. 

  5. Jasný, tady jde o rychlost doručení. Tady to budu mít pozítří doma i když zaplatím víc :-) Ještě mě napadá, nebude tomu vadit kolenní airbag?
  6. Teď to tady vše studuji. Našel jsem ještě toto na CZ eshopu: http://www.kamery-do-auta.cz/cs/pojistkovy-rozbocovac-s-autozasuvkou-velikost-mini-vcetne-pojistkoveho-setu/ Pokud jsem pročetl dobře vlákno tak tohle stačí napojit na pozici mini pojistky 37 (levý světlomet) a ten mínus na šroub kam to dal bacista a je to hotovo.
  7. Pánové není tu někdo zkušený poblíž Vysočiny, kdo by mi za úplatu tu kamerku zapojil přes pojistkovou skříň tak aby se zapínala a vypínala sama s vozidlem.
  8. Pánové takže, když mám automatickou klimu a stmívací zrcátko tak stačí dokoupit senzor 5Q0955547A a spínač 5E0941431D a pak jen dokódovat ano? už se nemusí tahat žádná kabeláž - do které nechci zasahovat v žádném případě. Děkuji
  9. Ahoj, pročetl jsem celé téma a chtěl bych se ujistit. Musel jsem prodat svého nového passata a kupuji octavii 2 a aby to nebyla taková rána tak jsem se rozhodl ji hned po nákupu předělat na o2 FL RS. Pokud jsem pochopil dobře tak potřebuji koupit : Přední světlomety + držák světlometů Přední maska plus táhlo aby šla otevřít kapota Přední nárazník - držák led a mlhovek, mlhovky, ledky, krytky ostřiků, mřížky a držáky nárazníků Přední blatníky + výplň Jsou potřeba i nové držáky blatníků nebo ty zůstaly stejné? Děkuji
×
×
  • Vytvořit nový...