Krosta Vloženo 2. Duben 2023 Sdílet Vloženo 2. Duben 2023 S velkou pravděpodobností to bude potřeba a v lepším případě jen samotné USB. Nejjistější je to rozebrat a podívat se, zda je konektor zelený a vedou do něj mimo klasického FAKRA konektoru ještě další dva napájecí kabely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekParek Vloženo 28. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2023 Zdravím, hledám někoho, kdo by uměl aktivovat SmartLink v Opavě a okolí. V servise za to chtějí opravdu ranec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iphone 15 pro max Vloženo 30. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2023 zdravím, mám dotaz: jak propojit Iphone 15 pro max přes USB se Š OCT III (výbava style)? Podotýkám, že pod radiem je USB-A a na telefonu je USB-C. Apple nenabízí kabel USB-A a USB-C. Stávající kabel USB-A a USB-C, který jsem dosud používal k propojení infotaimentu s mobilem Samsung, na iphon 15 nefunfuje. Iphone totiž vyžaduje originální kabel, který ale v typu USB-A a USB-C Apple nevyrábí. Nevyrábí ani redukci. Prosím o odpovědi pouze od těch, kterým se to podařilo. Dekuju moc P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 31. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2023 (editace) iPhone nevyžaduje originální kabel, ale iPhony 15 mají obecně problém s fungováním CarPlay přes kabel. Více info máš zde, doporučuji si pročíst i případně nějaké věci, co lidi zkusili: https://discussions.apple.com/thread/255154269 Jako první bych určitě doporučil si zkontrolovat, jestli máš telefon aktualizovaný, protože největší průser bude evidentně v SW telefonu (některým lidem to přestalo fungovat až po aktualizaci na některou verzi iOS). Zkontrolovat, jestli nemáš v infotainmentu uložené nějaké předchozí / jiné iPhony a zkusit je odstranit, případně ještě zkusit přejmenovat ten tvůj. Pokud nebude fungovat, potom můžeš zkusit kabely od Belkinu, který s Applem úzce spolupracuje a krom certifikací od Applu mívá i snad nejvíce podporované příslušenství mezi 3rd party výrobci. Můžeš zkusit (a případně vrátit, pokud nebude fungovat), tenhle obyč kabel: https://www.iwant.cz/Belkin-BOOST-Charge-USB-C-USB-A-kabel-1m-cerny-p64716 Případně potom další varianta, kterou Apple ale nabízí přímo na svém eshopu, je tento Belkin kabel (tam jen pozor, že ty věci chodí ze zahraničí a vrácení by tak bylo horší): https://www.apple.com/cz/shop/product/HQZQ2ZM/A/usb-a-usb-c-kabel-belkin-boost↑charge-pro-flex-1m Editováno: 31. Prosinec 2023, autor: xmenadis 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iphone 15 pro max Vloženo 31. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2023 zatím děkuju moc za info, zkusím vyměnit kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iphone 15 pro max Vloženo 5. leden 2024 Sdílet Vloženo 5. leden 2024 tak problém s propojením byl skutečně kvůli kabelu. Carplay funguje dobře i s originálním nabíjecím kabelem od Samsungu. Ještě jednou díky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flisker Vloženo 3. Červenec 2024 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2024 V 28. 11. 2023 na 6:59, MarekParek napsal: Zdravím, hledám někoho, kdo by uměl aktivovat SmartLink v Opavě a okolí. V servise za to chtějí opravdu ranec. Rozšířit Ahoj, prosimte muzu se zeptat jestli jsi to nejak vyresil pripadne ti to nekdo udelal ? Diky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavia neni nejlepsi aut Vloženo 11. Červenec 2024 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2024 Zdar, podle mé rešerše a několika poptávek Swing+ nejde jinak než přes autorizák a oficiální kód. Proč, to nevím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamSeb12 Vloženo 7. Ledna Sdílet Vloženo 7. Ledna (editace) Ahoj všem, měl bych na vás dotaz. Mám aktivované Smart Link přes Patch v toolboxu, ale aktivoval se mi jenom Mirrolink a ten nejde připojit k mobilu (iPhone 15 Plus). A nenabízí mi nic jiného. Ani Android Auto, ani Apple CarPlay. někdo radu? Prosím Editováno: 7. Ledna, autor: AdamSeb12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 8. Ledna Sdílet Vloženo 8. Ledna Asi prvně co mně napadá: Verze MIB? Čili MR auta. Pokud je to MIB1, MR 2015 (asi), tak ten SmartLink neumí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamSeb12 Vloženo 8. Ledna Sdílet Vloženo 8. Ledna Mám 2016 MR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamSeb12 Vloženo 8. Ledna Sdílet Vloženo 8. Ledna (editace) Nav, hlasové ovládání,… kde najdu mib označení? Resp. Jak ho poznám ? Editováno: 8. Ledna, autor: AdamSeb12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 9. Ledna Sdílet Vloženo 9. Ledna MIB1 je do cca 2015, bez SmartLink-u, mechanické tlačítka MIB2 je po 2015, ale pořád předFL, SmartLink, mechanické tlačítka MIB2,5 je poFL, velký celoskleněný displej, Ten přelom 2015 vím, že byl takhle u Columbusu na Superbu, jak to má Amundsen nevím. aspoň takhle jednoduše se to dá rychle poznat. Jinak podle čísla jednotek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 9. Ledna Sdílet Vloženo 9. Ledna 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktorb Vloženo 9. Ledna Sdílet Vloženo 9. Ledna len pre pomoc, ja som mal O3 , vyrobene 2015 august, a to uz bol modelovy rok 2016. tym padom som uz mal moznost mirrorlink aj android autoa car play. vsetko fungovalo po officialnej aktivacii. v roku 2018 stala aktivacia v brnenskej predajni 5100kc. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamSeb12 Vloženo 10. Ledna Sdílet Vloženo 10. Ledna @viktorb Mám přesně ten samý případ. MR 2016. Proto se ptám jestli je chyba u mě, nebo jestli se to prostě jenom někde podělalo, nebo to prostě nejde. Podle odkazu, který sem vkládal @wirermám MIB2 amundsen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamSeb12 Vloženo 10. Ledna Sdílet Vloženo 10. Ledna (editace) @Wojnar dle všech indicií mám MIB2. Jinak Smartlink už tam byl, ale byla tam všem známá hláška: …Kontaktujte svého prodejce… Editováno: 10. Ledna, autor: AdamSeb12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 10. Ledna Sdílet Vloženo 10. Ledna Aha, no měl sis to přečíst pořádně 🤣 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamSeb12 Vloženo 10. Ledna Sdílet Vloženo 10. Ledna (editace) Já to četl pořádně, ale nechtělo se mi platit za po… CarPlay 6500,- do oktávky z Áček. Jo a jen do mě. Jinak ptal jsem se spíš pro to, že všichni tam mají AA a CP. Jenom mem se to neaktivovalo. Proto jsem se ptal jestli s tím má někdo zkušenost. 😂😂 Editováno: 10. Ledna, autor: AdamSeb12 Upřesnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczek Vloženo 17. Ledna Sdílet Vloženo 17. Ledna Já mám 6/2015 a měl jsem MIB1.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamSeb12 Vloženo 18. Ledna Sdílet Vloženo 18. Ledna @Jeniczek Já mám 11/15 a mám už MIB2 Amundsena teď jsem to ještě ověřoval podle kódů na odkazu výš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamSeb12 Vloženo 5. Února Sdílet Vloženo 5. Února Ahoj, tak se mi to s pomocí ODB eleven podařilo. V jednotce 5F (multimédia) jsem zapomněl aktivovat adaptace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.