Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

S velkou pravděpodobností to bude potřeba a v lepším případě jen samotné USB. Nejjistější je to rozebrat a podívat se, zda je konektor zelený a vedou do něj mimo klasického FAKRA konektoru ještě další dva napájecí kabely.

• o 7 měsíců později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

zdravím, mám dotaz:

jak propojit Iphone 15 pro max přes USB se Š OCT III (výbava style)?

Podotýkám, že pod radiem je USB-A a na telefonu je USB-C.

Apple nenabízí kabel USB-A a USB-C.

Stávající kabel USB-A a USB-C, který jsem dosud používal k propojení infotaimentu s mobilem Samsung, na iphon 15 nefunfuje. Iphone totiž vyžaduje originální kabel, který ale  v typu USB-A a USB-C Apple nevyrábí. Nevyrábí ani redukci.

Prosím o odpovědi pouze od těch, kterým se to podařilo.

Dekuju moc P.

Vloženo (editace)

iPhone nevyžaduje originální kabel, ale iPhony 15 mají obecně problém s fungováním CarPlay přes kabel. Více info máš zde, doporučuji si pročíst i případně nějaké věci, co lidi zkusili: https://discussions.apple.com/thread/255154269

Jako první bych určitě doporučil si zkontrolovat, jestli máš telefon aktualizovaný, protože největší průser bude evidentně v SW telefonu (některým lidem to přestalo fungovat až po aktualizaci na některou verzi iOS). Zkontrolovat, jestli nemáš v infotainmentu uložené nějaké předchozí / jiné iPhony a zkusit je odstranit, případně ještě zkusit přejmenovat ten tvůj.

Pokud nebude fungovat, potom můžeš zkusit kabely od Belkinu, který s Applem úzce spolupracuje a krom certifikací od Applu mívá i snad nejvíce podporované příslušenství mezi 3rd party výrobci.

Můžeš zkusit (a případně vrátit, pokud nebude fungovat), tenhle obyč kabel:

https://www.iwant.cz/Belkin-BOOST-Charge-USB-C-USB-A-kabel-1m-cerny-p64716

Případně potom další varianta, kterou Apple ale nabízí přímo na svém eshopu, je tento Belkin kabel (tam jen pozor, že ty věci chodí ze zahraničí a vrácení by tak bylo horší):

https://www.apple.com/cz/shop/product/HQZQ2ZM/A/usb-a-usb-c-kabel-belkin-boost↑charge-pro-flex-1m

Editováno: , autor: xmenadis
  • o 5 měsíců později...
Vloženo
On 11/28/2023 at 7:59 AM, MarekParek said:

Zdravím,

hledám někoho, kdo by uměl aktivovat SmartLink v Opavě a okolí. V servise za to chtějí opravdu ranec.

IMG_20231106_161333.jpg

Ahoj, prosimte muzu se zeptat jestli jsi to nejak vyresil pripadne ti to nekdo udelal ? Diky za info.

• o 5 měsíců později...
Vloženo (editace)

Ahoj všem, měl bych na vás dotaz. Mám aktivované Smart Link přes Patch v toolboxu, ale aktivoval se mi jenom Mirrolink a ten nejde připojit k mobilu (iPhone 15 Plus). A nenabízí mi nic jiného. Ani Android Auto, ani Apple CarPlay. 
někdo radu? Prosím 

Editováno: , autor: AdamSeb12
Vloženo

MIB1 je do cca 2015, bez SmartLink-u, mechanické tlačítka
MIB2 je po 2015, ale pořád předFL, SmartLink, mechanické tlačítka
MIB2,5 je poFL, velký celoskleněný displej,

Ten přelom 2015 vím, že byl takhle u Columbusu na Superbu, jak to má Amundsen nevím.

aspoň takhle jednoduše se to dá rychle poznat. Jinak podle čísla jednotek.

Vloženo

len pre pomoc, ja som mal O3 , vyrobene 2015 august, a to uz bol modelovy rok 2016.

tym padom som uz mal moznost mirrorlink aj android autoa  car play. vsetko fungovalo po officialnej aktivacii.

v roku 2018 stala aktivacia v brnenskej predajni 5100kc.

Vloženo (editace)

Já to četl pořádně, ale nechtělo se mi platit za po… CarPlay 6500,- do oktávky z Áček. Jo a jen do mě. Jinak ptal jsem se spíš pro to, že všichni tam mají AA a CP. Jenom mem se to neaktivovalo. Proto jsem se ptal jestli s tím má někdo zkušenost.  😂😂

Editováno: , autor: AdamSeb12
Upřesnění
  • o 3 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Ahoj, muzete mi poradit, jestli jde do radia bez nav (swing+, Bolero) octavia 3 r. 2018 s aktivovanym smart link (AA, carplay) nejak doaktivovat polozku navigace (kompas) v maxidotu, aby ukazoval sipky dle navigace pres smartlink (napr. Waze)?

Diky.

Vloženo

Nejde, motas ruzne technologie dohromady, pro funkcni kompas je potreba mit u MIB2 infotaiment s navigaci, protoze jedine ta ma vsutp pro antenu GPS. Smartlink je uzavreny system, ze ktereho nejde prebirat gps.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...