PistaTT Vloženo 12. Červen 2017 Sdílet Vloženo 12. Červen 2017 Waze pre AA je vo fáze beta testovania a mám pocit, že tá betaverzia už stihla uniknúť... treba pohľadať. Na SIII MY2015 som bol schopný AA rozbehať bez problémov so Samsungom Galaxy A5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scenic Vloženo 12. Červen 2017 Sdílet Vloženo 12. Červen 2017 Tak som to rozchodil, Waze mi pekne ide pod AA na Columbovi. Mam tam najnovsiu verziu AA z apkmirror a waze vo verzii: 4.24.0.113 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 12. Červen 2017 Sdílet Vloženo 12. Červen 2017 Lasse: Díky moc za link. Nainstalovat šlo bez problémů, po práci zkusím, jestli se připojím. PistaTT: na ulozto.cz je těch verzí mraky. Ale těžko říct, která by to mohla být, pokud tam vůbec je. Mohl bys mi prosím doporučit nějakou online navi, která funguje podobně a která funguje s AA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 12. Červen 2017 Sdílet Vloženo 12. Červen 2017 napisal som ti sukromnu spravu. inu online navi odporucit neviem, zatial som nenasiel nic co by sa Waze dokazalo vyrovnat... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 12. Červen 2017 Sdílet Vloženo 12. Červen 2017 Funguje to parádně. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 12. Červen 2017 Sdílet Vloženo 12. Červen 2017 Souhrn - cesta domů z práce - jel jsem podle toho, co mi ukázala Waze (mám možnost dvou tras). Rádio krásně k ruce (pochvala ŠA ), stihl jsem i oznámit aktuální situaci na cestě (kolona). Android Auto jede perfektně a Waze je jedinečný nápad. Na dlouhé tratě používám Sygic, ale do práce a zpět bude určitě Waze. Spojení mezi mobilem a rádiem bylo okamžité. Na pozadí hraje v pohodě rádio nebo karta, které si před přepnutím zvolím. Jsem nad míru spokojený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 13. Červen 2017 Sdílet Vloženo 13. Červen 2017 Ukazuje vam Waze pres AA aktualni a povolenou rychlost? Na tel. mi to ukazuje,ale pres AA ne. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scenic Vloženo 13. Červen 2017 Sdílet Vloženo 13. Červen 2017 Neukazuje. Treba si uvedomit, ze je to BETA testovanie a konecna finalna verzia moze vypadat uplne inak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 13. Červen 2017 Sdílet Vloženo 13. Červen 2017 Hlavne je to úplne prvá AA beta verzia. Pozriem do beta fóra, či sa tam niečo o tomto spomína. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 13. Červen 2017 Sdílet Vloženo 13. Červen 2017 (editace) takze speedometer a speed limity chybaju viacerym beta testerom... da sa predpokladat, ze casom to tam vyvojari doplnia. chyba dalsich X funkcionalit... zafixovanie orientacie mapy na sever, navigovat sa na miesto vybrane priamo z mapy, alternativne trasy zobrazene na mape (nielen zoznam), zdielanie trasy/polohy... bude este dlho trvat, kym sa to dostane na uroven porovnatelnu s iOS/Android apkou (a nikto dnes netusi ci vobec) Editováno: 13. Červen 2017, autor: PistaTT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 13. Červen 2017 Sdílet Vloženo 13. Červen 2017 Nejpodstatnější je, že to rozpozná online aktuální situaci na silnicích a nabídne člověku nejrychlejší trasu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hajo17 Vloženo 25. Červen 2017 Sdílet Vloženo 25. Červen 2017 da sa na columbus aktivovat mirror link.mirror link alebo smart gate? mam MR2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 26. Červen 2017 Sdílet Vloženo 26. Červen 2017 Smartgate: http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/smartgate-octavia-iii-5e0063218x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 26. Červen 2017 Sdílet Vloženo 26. Červen 2017 Smartgate je taková pičovinka, jo kdyby mi šel do Columba dodělat CarPlay, to by bylo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hajo17 Vloženo 26. Červen 2017 Sdílet Vloženo 26. Červen 2017 co je car play? smart gate som kukal okolo 140e za chujovinu a mirrorlink ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 26. Červen 2017 Sdílet Vloženo 26. Červen 2017 Škoda Smartlink podporuje tri štandardy: CarPlay (Apple), Android auto (Google) a Mirrorlink. Podľa mne dostupných informácií sa to nedá do starého Columbusu doplniť. Jediná možnosť je vymeniť cely infotainment za nový so Smartlinkom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hajo17 Vloženo 27. Červen 2017 Sdílet Vloženo 27. Červen 2017 ak to spravne chapem to by som zrkadlil displey z mobilu.napr google maps? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 27. Červen 2017 Sdílet Vloženo 27. Červen 2017 Si daj vyhľadať na YouTube heslá CarPlay a Android Auto aby si mal predstavu čo v tom je. Napr Google mapy pre AA, resp. Waze sa už testuje pre AA. Alebo Apple mapy cez CarPlay. Ale aj iné funkcie - telefonovanie, SMS a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hajo17 Vloženo 27. Červen 2017 Sdílet Vloženo 27. Červen 2017 mam octaviu 3 mr 2014 a colombus takze mi to nepojde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spaceback77 Vloženo 4. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2017 (editace) Způsob, kterým se mi podařilo Mirrorlink v autě Š-Octavia lll s telefonem Samsung A(2016) zprovoznit. Bylo to zcela jednoduché. Stačilo jen do telefonu nainstalovat aplikaci LG Mirror Drive https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lge.mirrordrive. Zajímavé, že na telefonu Samsung spouští aplikaci pro Bolero aplikace od LG. Po připojení telefonu k autu přes rozhraní Smart Link spustím aplikaci MirrorLink, která nabídne tuto aplikaci. Spuštěním LG Mirror Drive aplikace přes Bolero se zrcadlí displej telefonu na displeji rádia a vše se ovládá přes displej rádia. Akorát jsem zatím přišel na to, že se automaticky nepřeklopí displej v telefonu na ležato a na displeji rádia je pak vidět jen horní část displaye telefonu. Spustím tedy požadovanou aplikaci v telefonu, překlopím telefon do vodorovné polohy, připojím telefon k rádiu a pak již běží vše normálně jako v telefonu. Super. Dalším poznatkem pro mě bylo, ale to asi souvisí s možnostmi mého telefonu, který nekombinuje společně zvuk z telefonu a rádia společně. Ve výsledku to vypadá tak, že pokud mám spuštěnou navigaci v telefonu a zvuk rádia z auta, tak při navigování neztlumí rádio a je slyšet hlášení navigace, ale zvuk rádia vypne a je slyšet pak jen navigace. Pak musím ručně na Boleru spustit rádio a potom MirrorLink tlačítkem APP na Boleru ( kliknutí na tlačítko Radio a pak APP ) a pak do další hlášky z navigace hraje rádio normálně. Tak se to pořád opakuje. Ale jak říkám, je to spíše možnostmi telefonu. Věřím, že dokonalejší telefon i toto zvládne společně. Přes AndroidAuto funguje navigace normálně, ztlumí rádio, proběhně hláška z navigace a poté zase hraje rádio automaticky samo dál. Ale AndroidAuto jsem odinstaloval, používám jen MirrorLink, který dokonale zrcadlí telefon. Navigaci používám Dynavix z GooglePlay. Nemusím používat žádná mobilní data a navigace funguje super. Tak snad můj postřeh někomu pomůže. Kdyby někdo věděl o způsobu, pokud existuje, jak nastavit telefon, aby šel zvuk pro navigaci z telefonu a ne z rádia, byl bych za každou radu vděčný. Editováno: 4. Červenec 2017, autor: Spaceback77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 4. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2017 Moc jsi toho ve Tvém příspěvku neupravil... Ale dost legrace. S tím zrcadlením máš celkem dost štěstí. Mně se moje S7 Edge s Androidem 7.0 zrcadlit nechce. Nevím, jestli je to systémem, nebo nečím jiným... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 4. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2017 (editace) Vklidu, mě MirrorLink na Amundsenu (OIII FL), taky né a né spolupracovat s iPhone 6Plus - iOs 10.3.2 Údajně, dle Škoda stránek, je MirrorLink funkční na iOs 9, nevím proč mi to na nejaktuálnější verzi nejede. Editováno: 4. Červenec 2017, autor: LukášCBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 5. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2017 Přátelé, nemáte prosím někde starší verzi instalace LG Mirrordrive appky, která by mohla šlapat? Stáhl jsem a nainstaloval tu poslední, ale ta mrcha píše, že nemluví s nikým jiným, pouze s LG, což můj Samsung bohužel nění. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spaceback77 Vloženo 5. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2017 Zdenku, aplikace na mobilu píše, že pracuje jen na telefonu LG i mě, ale když to spojíš s Bolerem, tak v nabídce MirrorLinku už i přes tuto hlášku funguje. Zkus to. Taky mě to nejprve zklamalo, ale v autě to funguje. Napiš, jak jsi dopadl. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spaceback77 Vloženo 5. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2017 (editace) LukášCBR' Tvůj telefon je ŠA odzkoušený na IOS9, na IOS10 asi fungovat nebude. Když jsem auto kupoval, tak mě prodávající upozornil na to, že pokud se telefony aktualizují na vyšší verze a tyto nejsou uvedené v seznamu kompatibility u ŠA, tak je možné, že už nebudou fungovat se SmartLinkem. Prý tam přibývají různé "přílepky" aktualizací, které změní funkci a nastavení spojení telefonu s autem. Pokud máš možnost, zkus ověřit funkčnost na stejném typu telefonu s IOS9. Zajímalo by mě, jestli tvrzení prodávajícího je správné. Teď jsem si ale všiml, že Tvůj telefon ani není s MirrorLinkem kompatibilní, IPhone jsou až od řady 7. Editováno: 5. Červenec 2017, autor: Spaceback77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.