Přejít na obsah

Koupě FIII - jakou motorizaci, výbavu, doplňky...


rsrsrs

Doporučené příspěvky

Jan R. ty sem najskôr nepises niečo o tom, že je škoda benzínových motorov bez preplnania. Zároveň velebis motor vo favorite, potom ti dvaja napíšu, že obavy sú scestné, svoj príspevok z polovice zmazes a už pritakavas, že turbo je fajn. Takého schizofrenika som dávno nevidel. Zvlášť sa podobná úprava nerobí, ak už niekto na tvoj príspevok reagoval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem automechanik, takže vím, že stará atmosféra je nejlepší, ve 4 válci nejlépe. Turbo je dobré, kdo se k tomu umí chovat a chce jezdit svižněji, ale u nás v rodině, žádný turbobenzín nebo TDi nebude.

Už bych to neřešil, každý má svůj názor. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych nebral nejen pro Tsi motor,ale i za jakou cenu se to prodává..bratranec kupoval novou FII FL v ambition výbavě 1.2tsi před slevou za 265tkč..liťáky,tempomat,sunset a další..současnou Fábku by měl se vším tím co má přes 300tkč..

to byl ale jisto jistě akční model...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Viděl bych to na omezování ze strany ŘJ z důvodu emisy EU. 1.4 50 je z roku 99 a 1.4 z 07, kde už začali tlačit na emise. 1.6/74 v Octě jede taky lépe než pozdější 77kW.

Zaleží na mnoha věcech u konkrétních kusů na styl záběhu.

Tuším, že ta 63 má 2 katalyzátory, vliv to může mít také, převodové poměry obou aut z hlavy nevím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak to je pak jasné, to byla cenově opravdu super, ale z důvodu výprodejů a končícího modelu. Ceníkově ne-akční model, byl úplně někde jinde a nikdo ho nekupoval. Situace je taková, že dnes, F3 ve stylu s nejsilnější TSI vyjde daleko levněji a je to daleko lepší auto než byla F2 minulý rok...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Určitě,jestli máš hotovost tak aspoň v Čechách je to levnější.Na salonu mi nabídly povinné a hav. za 9000,pojišťovák za 5000.Každý rok si havárku hlídám a po dvou letech jsem s celkovou pojistkou na 3700 a to jsem si ještě letos dopojišťoval za 600 skla.Pokud vím,tak v případě financování platíš po celou dobu splácení pořád stejně,takže se dá ušetřit slušný balík.

Editováno: , autor: standavfr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojte. Mam otazku. aky sposob platenia je naj? Mne sa zdaju tie poistky PZP havaria a GAP strasne drahe... Nie je rozumnejsie auto platiti v hotovosti a dat si ho poistit v normalnej poistovni???

skoda financovanie je bezurocne, ale plati sa spracovatelsky poplatok cca 400€, v splatkach je aj poistenie + gap - spolu cca 50-60€ len na poistnom teda cca 700€ rocne. cash je urcite lacnejsi, platis iba za auto podla dohodnutej ceny a poistku si das spravit - ja mam momentalne spravenu ponuku z Wustenrot, Komunalnej a AXA - vsetko do max 350€ rocne pri platbe celej poistky za rok. vsetko su to ponuky povinne+havarijne+GAP - rozdiely su v pocte rokov na ktore sa dat GAP - axa iba 2 roky , KP aj 5 rokov , Wustenrot 4 roky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teda by si volil aj GAP. ja som premyslal ze si dam cisto len havaria, kradez a skla. cele to vychadzalo cca 180 € rocne vo wustenrote aj s PZP.

Tak pohoda. A este jedna vec. Alarm alebo nie? (teda skodovacky) lebo som planoval hôavarijnu na 4 roky pokial je zaruka. potom by bola len PZP. Nasledne zeder + meta/megiccar...

Editováno: , autor: boriso11
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...