sTebliczek Vloženo 28. Červen 2016 Sdílet Vloženo 28. Červen 2016 Nepripadate si, hlavne pan moderator, trosku off topic? Spotreba se resi jinde 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanHTP Vloženo 28. Červen 2016 Sdílet Vloženo 28. Červen 2016 Někdy se témata proljínají, protože když si vybíráš motorizaci, tak Tě zajímá i spotřeba. Takže off topic to zase tak není. Já sám jsem uvažoval 1.0 MPI do města na firmu, ale kamarád mě ukázal, že to prostě s více lidma a klimatizací nejede, navíc přece jenom i ten největší měšťák občas vyrazí na okresky a dálnici a pak 1.0 MPI nezvládá ani to co 1.2 HTP 51kw :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 29. Červen 2016 Sdílet Vloženo 29. Červen 2016 Zdravim neměl by někdo fotky černe fabky v kombiku. mam ji objednanou a stále dumam zda černou nechat ci ne. zatim ji tady na foru nikdo nema. a v realu sem take nevidel. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 29. Červen 2016 Sdílet Vloženo 29. Červen 2016 ma ji Trautenberk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 29. Červen 2016 Sdílet Vloženo 29. Červen 2016 (editace) Teď z hradecké dálnice Editováno: 29. Červen 2016, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 29. Červen 2016 Sdílet Vloženo 29. Červen 2016 novému designu tmavá všeobecně nesvědčí, je to hlavně o linkách, prolisech apod. na tmavé zaniknou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 29. Červen 2016 Sdílet Vloženo 29. Červen 2016 moc tmavy,.. zaniknou krivky, linie a linky,.. a co se tyce udrzby uz vubec ne .... ale proti gustu samorejme Pokud chces tmavsi barvu, nebal bych se hnedy Topaz metly a nebo sedy Quartz zde nejaky foto pro inspiraci, s dovolenim od predsedy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara-i Vloženo 29. Červen 2016 Sdílet Vloženo 29. Červen 2016 Jé, ty první 2 fotky v šedé quartz je "moje" auto! Jestli dobře vidím, tak i stříbrné hagusy... :-) Odesláno z mého D5803 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 30. Červen 2016 Sdílet Vloženo 30. Červen 2016 Děkuji. Tak ja mam ted cernou octaii II tak sem si chtel nechat cernou. Ale ta seda vypada take hezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvorcidlo0 Vloženo 30. Červen 2016 Sdílet Vloženo 30. Červen 2016 Moj čisto subjektívny dojem je - zober bielu , tá je vo Fábii najkrajšia - najma na 17 diskoch 2.miesto je čierna , ale kedže vlastním auto v čiernej farbe - udržať to v čistej podobe skoro nereálne a vidiet na tom každú odreninu Biela fábii prináša aspon na moje vnímanie pocit takého luxusu ( aj ked to s fábiou nejde do kopy .... Ale je úplne iná biela obchodákov so základnými svetlami a plecháčmi , a biela so 17 diskami , a led svetlami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 30. Červen 2016 Sdílet Vloženo 30. Červen 2016 Tak bile auto jsem jeste nemel a prave bych nerad aby to vypadlo ze mam social vybavu. Ale hlavne ze mam nove auto a ani na priplatkovou barvu nemam. 2. Jeste jsem se chtel zeptat kdyz mam multimédia paket s bolerem a chtel bych amundsena. Jak je to pak s cenou? Normalne stojo myslim 11. A kdyby sem ho chtel v tom paketu vymenit. Pujde to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melonsvk Vloženo 30. Červen 2016 Sdílet Vloženo 30. Červen 2016 Ty si kupujes auto kvoli ludom? Bielu nechces aby Franta z horneho konca nepovedal ze mas auto v socke? Tak to cumim... 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 30. Červen 2016 Sdílet Vloženo 30. Červen 2016 To nee. Je mi jednp kdo si co mysli. Asi to blbe. Vyznelo. Bilejch jezdi hodne. A kdyz nove auto tak mi na barve zalezi. Tak proto sem chtel fotky te cerne. Klidne i jinech barev. Ta hneda topaz take nevypada zle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sTebliczek Vloženo 30. Červen 2016 Sdílet Vloženo 30. Červen 2016 Ja jsem porad vybiral nejakou elegantnejsi barvu, az jsem skoncil u modre race, do ktere jsem se zamiloval K tomu MC doplnky a lepsi barva neni 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 30. Červen 2016 Sdílet Vloženo 30. Červen 2016 Ta se mi taky moc libi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 30. Červen 2016 Sdílet Vloženo 30. Červen 2016 To nee. Je mi jednp kdo si co mysli. Asi to blbe. Vyznelo. Bilejch jezdi hodne. A kdyz nove auto tak mi na barve zalezi. Tak proto sem chtel fotky te cerne. Klidne i jinech barev. Ta hneda topaz take nevypada zle Podívej se ke mě do sekce Vaše FabieIII, mám tam asi 100 fotek kombinací F3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 30. Červen 2016 Sdílet Vloženo 30. Červen 2016 (editace) Modrou race má každý ocas včetně mě :-) U nás na parkovišti stojíme čtyři, jen já mám 16tky kola, tak to poznám hned. Bílá laser či metla je taky pěkná. Editováno: 30. Červen 2016, autor: Losky83 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 1. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2016 Tech je take plno. Videl sem ted hnedou topaz. A slusi ji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 1. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2016 Mě topaz přijde takovej vybitej odstín. Hezky vypadá na Scoutlinu. Krásná je hnědá Marrone, bohužel jen je na Kofolách:-( 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 1. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2016 Me se libi modra race. Ale je jich strasne moc :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 1. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2016 Hm. Jeste by to chtelo zjistit jaka barva a vybavovy stupen momentalne frci v UK/RO/BG/PL a podle toho se zaridit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 1. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2016 Proc se podle toho zaridit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sTebliczek Vloženo 1. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2016 Hm. Jeste by to chtelo zjistit jaka barva a vybavovy stupen momentalne frci v UK/RO/BG/PL a podle toho se zaridit... Nac se podle nich zarizovat? Na to je pojisteni s GAPem a jsou mi uplne ukradeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 1. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2016 To sice jo, ale cekat zas pul roku na dalsi podle predstav, navic dost casto to neni jen auto samotne, ale i neco v nem. Proto radsi neco, co v ulici moc nevycniva. Pokud mate garaz a nenechavate auto treba tyden nekde pod horama, pak je to samozrejme neco jineho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 1. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2016 mě se jednou povedlo nafotit, ta černá je moje Jinak zatím sem potkal jen jednu tu samou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.