Publikováno Říjen 20, 201410 r Moc vás prosím o radu či pomoc, displej na budíkách mi začal kostičkovat, je špatně čitelný, bude potřeba vyměnit celé budíky nebo stačí displej, mám r.v.2002 - displej kde už jde vidět celé auto kde jsou otevřené dveře.. moc se v tom nevyznám, ale byla bych ráda kdyby jste poradili popřípadě i někoho kdo by v okolí Ostravy, Karviné, byl schopný mi to opravit.. díky moc chlapi
Říjen 26, 201410 r pokud dáš použité budíky asi za chvíli to samé jde měnit jen displei displei + výměna cca 2000,-
Říjen 26, 201410 r Třeba tady: http://www.repres.eu/repres/eshop/10-1-Opravy-panelu-pristroju/0/5/64-Vymena-displeje-MAXIDOT-VDO/description#anch1 Mě začíná mizet horní polovina displayie, hlavně v létě jak se ohřeje. Zatím to neřeším.
Duben 10, 20205 r Zdravím všechny ty,co mužou v tomhle období místo velikonoc v téhle situaci chodit max.okolo auta.Chci se zeptat,blbne mi display na Octavii1 číslice a písmenka ted v horkém období jsou špatně čitelná hlavně horní časti maxidotu.Když se potom ochladí tak celou zimu je to dobré,jak píšu jen v větších plusových teplotách.Děkuji všem za odpovědi,Marek. Editováno před 1 minutou na MaraHlouch
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.