ilmirec Vloženo 1. leden 2019 Sdílet Vloženo 1. leden 2019 v nasom pripade to nepojde, nakolko nemame SWAP kod. V OffRoad Mode nejde ani nadmorska vyska, a kompas pokial nemas NAVI :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 1. leden 2019 Sdílet Vloženo 1. leden 2019 bohužiaľ, niektoré veci nemám kde testovať...a niektoré Fabka od výroby nevie. mám dokument kde mám testované a nefunkčné veci, niektoré sú fakt zaujímavé a hneď by som si ich nechal čo sa týka sťahovania, zatiaľ je to takto, časom možno prerobím. kto daroval, alebo už nechce, je tam možnosť free. stačí si počkať. alebo napísať správu a pošlem priamy link. zatiaľ ho zverejňovať nebudem, preto nie je download ani na fóre, ani na uložto ako bolo zvykom. poplatky neovplyvním. no ak má niekto nápad, ako ich znížiť bez firemného účtu, kľudne do správy či na mail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupen_cz Vloženo 6. leden 2019 Sdílet Vloženo 6. leden 2019 Ahoj, měl bych dva menší dotazy ohledně kódování. 1. Při kódování zeslabení popř. zhasnutí světla SPZ, při otevření kufru, nemám u položky Light Function E 25 na výběr položku Heckdeckel offen, ale pouze Heckdeckel geschlossen. Což je podle mně pravý opak (otevřený x zavřený). Je nějaká jiná možnost, jak aktivovat? 2. Při nastavení času výhřevu zadního skla v je v položce Window heater-Heckscheibenheizung Zeitwert původní hodnota 15s., čož se mi zdá hodně málo. a proto jsem ji ani nezkoušel měnit. Nebo už to u MR2018 touto cestou nejde. Popř. jak postupovat, pokud chci dobu výhřevu změnit? Předem dík za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 6. leden 2019 Sdílet Vloženo 6. leden 2019 1. Skus pozriet Trunk lid open. Alebo hod tu screen vsetkych moznosti 2. 15s urcite nie. Zapnes a hned sa vypne. Bude to somarina. Skus si to stopnut laptimerom. Pripadne prepis. Alebo nechyba ti 0 na konci? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupen_cz Vloženo 7. leden 2019 Sdílet Vloženo 7. leden 2019 1. Trunk lid open jsen nenašel: Spoiler 2. Je tam 15s, ale hřeje 10min. Pokud změním třeba na 10, 20 atd. tak to stále topí dál (asi těch 600s, ale to už sem nevydržel čekat). Jaká 0 na konci? Spoiler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. leden 2019 Sdílet Vloženo 7. leden 2019 1. Rear Lid Open 2. či nemá byť náhodou 150 s. ale pozerám, že screeny sedí s tým, čo si písal. testovať to môžeš i za jazdy, nemusíš pri tom sedieť v aute. už ani nepamätám, koľko som nastavil, ale vypne mi to po nastavenom čase 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 13. leden 2019 Sdílet Vloženo 13. leden 2019 Cafte tak dnes som sa dokopal k tomu a podla wirer navodu som dokodoval -Vypnutie DRL po zatiahnuti brzdy ( OK ) -Zoslabnutie DRL pri zapnuti smerovkach ( OK ) -Blikanie tretieho brzdoveho svetla a smeroviek pri nudzovom brzdeni ( este neodskusane ) - zoslabnutie SPZ pri otvoreni kufra ( OK ) -Povolenie servisneho rezimu stieracov v menu radia ( U MNA NEFUNKCNE ) - Staging ( OK ) -Zmena vzhladu radia BOLERO na 2018 ( OK ) -Otvorenie zatvorenie vodicovho okna klucom dialkovo ( este musim testovat lebo sa mi zda ze to raz ide a raz nejde) -Zastavenie stieracov pri otvoreni kapoty ( OK ) _anty theft alarm ( OK ) Davnejsie nakodovane : -Aktivacia HHC ( OK ) - Aktivacia Corner ( OK ) Velka vdaka wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. leden 2019 Sdílet Vloženo 13. leden 2019 stierače sa tu niekde riešili, na niektorých Bolerách myslím to nešlo. a aj tie okná sú skôr o náhode, myslím že tiež sa to tu písalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 13. leden 2019 Sdílet Vloženo 13. leden 2019 Ano viem o tom len som to chcel skusit ale co sa tyka okna asi to vratim do povodu ked ze to nefunguje tak ako ma Este raz velka vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 13. leden 2019 Sdílet Vloženo 13. leden 2019 Len doplním, že smerovky + blikanie brzdového svetla pri núdzovom brzdení je od výroby.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 13. leden 2019 Sdílet Vloženo 13. leden 2019 hmmm takto neviem pretoze mal som uz zopar krízovych situacii a nic to nerobilo tak som teraz zvedavi ci to pojde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 13. leden 2019 Sdílet Vloženo 13. leden 2019 a ked som kodoval nebolo to zaskrtnite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 13. leden 2019 Sdílet Vloženo 13. leden 2019 U výroby blikají brzdové světla a výstražné se spustí až v podstatě skoro při zastavění. pak je tam podmínka že počáteční rychlost musí být vyšší než něco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 13. leden 2019 Sdílet Vloženo 13. leden 2019 ... než 80km/h a tuším i ABS musí být v činnosti více jak 3s. Myslím že jsem to četl někde od Mavericka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 13. leden 2019 Sdílet Vloženo 13. leden 2019 jj, funguje to pri brzdení z vyšších rýchlostí... Moje núdzové brzdenie na červenú z rýchlosti nad 90km/h, pri ktorom sa zapli smerovky (počuješ, ak si pridáš hlasitosť). Núdzové brzdenie som dokódované nemal.. https://www.youtube.com/watch?v=AgFu-JfgHWk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 13. leden 2019 Sdílet Vloženo 13. leden 2019 před 1 minutou, LujdziL napsal: tak teda na wirer co som dokodoval alebo aktyvoval?? podla kapitoli 4.6.6 ano je to tampocut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir.kozak Vloženo 17. leden 2019 Sdílet Vloženo 17. leden 2019 Zdravím, chtěl bych se zeptat zdali mi někdo neporadí. Auto jsem si kódoval už asi cca rok zpátky a celkově doteď jsem s autem neměl žádné problémy až do dneška. Pokud auto odemknu přes klíček dálkově, vše je v pořádku, ale pokud auto odemknu bezklíčkově dotykem na kliku, auto se sice odemkne ale otevřou se páté dveře (na přístrojové desce je ukázáno, že je otevřený kufr), takže musím jít a kufr manuálně zabouchnout do doby, než zase neodemknu vozidlo bezklíčkově. Nevíte zdali se jedná o nějakou vadu, nebo chyba například nějakého mého kódování, která by se ale ovšem projevila až nyní po roce...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandys Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Ahoj, nemate nekdo navod jak dokodovat pozhasnuti denniho svetla pri blinkru u zakladnich svetel s h4 bez led pasku? Vsude jsou jen navody na svetla s led paskem. A pote jak dokodovat automaticke zamknuti auta po rozjezdu, v aute je radio blues a v tom to nikde nevidim. Diky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 (editace) pohasnutie, no bez záruky. musís si to pohľadať, resp. zistiť, ktoré Leuchte je pre DRL/parkovačky pri tvojich svetlách. alebo mi pošli výpis a možem skúsiť pozrieť či ma niečo nenapadne. všetko jednotka 09 - Adaptations Leuchte4TFL LB43 Lichtfunktion C4 zmenit na BlinkenlinksRampe Leuchte5 TFL RB6 LB43 Lichtfunktion C5 zmenit na BlinkenrechtsRampe automatické zamykanie: Access control-automatisches Entriegeln zmeniť na active Access control-automatisches Verriegeln bei Geschwindigkeit zmeniť na active povolenie v rádiu. pri Blues asi zbytočné: Access control-Menuesteuerung ZV Autolock-Unlock zmeniť na adjustable daj echo, či som trafil Editováno: 30. leden 2019, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Únor 2019 Sdílet Vloženo 4. Únor 2019 Vidim, ze ludia su nepoucitelny! Obcas mam chut sa na podobnu robotu s prepacenim vys...kaslat... Moje uploady: A niekto si dovolil bez mojho vedomia a suhlasu... A sa cudujete, preco to mam zablokovane voci kopirovaniu/tlaceniu, ci prestal som to davat priamo na ulozto. Vecer to este doma preverim, no urcite by som si nedovolil pustit do sveta docx dokument, navyse podla info s nespravnym poctom stran a bohvie kolkymi chybami! 1 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 7. Únor 2019 Sdílet Vloženo 7. Únor 2019 Prosim vas o radu,zvazujem mamine kupit fabiu teraz co je vybava team na svk. Jej staci do mesta na nakup a do kostola. Cca 7tis km rocne Ale naapr front assist by som chcel aby mala, da sa dokodovat v tej vybave team na slovenskunco mame? Ci musim nieco dokupit? Chcel som len cisto team vziat a potom dodatocne u niekoho kto by bol macher. Poprosim info na niekoho zo slovenska. Zapad vychod mi je jedno a smelo aj brno okolie. Dakujem. Casom mozno aj park kameru by som dal.mame. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 7. Únor 2019 Sdílet Vloženo 7. Únor 2019 Front Asistant je třeba dokoupit, nelze jej doplnit kódováním, je třeba i HW v podobě radaru předním nárazníku:FRONT ASSIST – upozorňuje na nebezpečenstvo kolízie, prípadne sa jej snaží zabrániť brzdením (len v kombinácii s 9S5)6K2290 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 7. Únor 2019 Sdílet Vloženo 7. Únor 2019 Radšej si priplať tých 290€ za FA a 272€ za kameru. Pri cene auta sú to zanedbateľné položky. FA nie je o kódovaní, taktiež kameru nemusí podporovať každé rádio. Môžeš dostať rádio, ktoré nepodporuje kameru a budeš v pr....! Ale tieto veci sú dosť mimo túto tému, asi by bolo lepšie pokračovať tu: https://forum.skodahome.cz/topic/130232-koupě-fiii-jakou-motorizaci-výbavu-doplňky/ ;) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 15. Únor 2019 Sdílet Vloženo 15. Únor 2019 vonku je už asi 2 týždne nová beta verzia, 19.1.2. všimol som si to až dnes... no i tak to nerieši (aspoň u mňa) nemožnosť dostať sa do kódovania jednotky 09. F3FL a Karoq majú nejaký nový typ BCM jednotky, s ktorým si ja neviem rady. popravde nemám veľa možností na testovanie. ak niekoho niečo napadne, kľudne do správy. adaptácie a ostatné jednotky kódovanie nie je problém. tu viem maximálne meniť nastavenia podružených jednotiek k BCM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrocja Vloženo 7. Březen 2019 Sdílet Vloženo 7. Březen 2019 zdar, potvrzuji, jak to tady už bylo párkrát řečeno, kódování podle postupu wirera: nakódování servisní polohy stěračů přes Bolero --> nefunguje, ale tak jde nastavit páčkou stěračů staging --> někdy funguje při prvním stisknutí tlačítka, někdy ne --> zatím jsem nevypozoroval, proč si se mnou takto hraje :D rok výroby 2016, Fabia HB, 66 kw, Style Multimedia Plus ostatní věci fungují :)) (corner, HHC, vypnutí S/S, dotankování, Auto theft system) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.