Přejít na obsah

Kódování funkcí na Fabii III (VCDS)

kokta7

Doporučené příspěvky

Sžívám se pomalu s F3 1.0 mpi 2019, kterou jsem nedávno koupil manželce a SS mě překvapil, že se téměř aktivuje, zatím. Za včerejší 100km cestu s různými zastávkami u semaforů a jinde se motor vypnul jen jednou, když jsem popojížděl v dlouhé koloně a jen kvůli klimě jsem už sáhl po tlačítku. U Rapida 2019 mám SS od nova vypnutý trvale tak jsem na ten nesmysl už málem zapoměl 😀

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

roman63:  Já myslím, že ne. Mám ročník 16 a vy co máte novější nebo jste byli v autorizáku na upgrade firmwaru to možná máte jinak. Na mou fabku skopčák v tomto směru kašlal, resp. nejezdil do autorizáku, takže je vše v základu z roku 16 se všemi mouchami, které autorizáky postupně odstraňovaly a upravovaly. Nevíš náhodou, jaké napětí tam máš nastavené?

Jo a to, že chcípne i studené auto se tady taky dost řešilo, hlavně jak si lidi kupovali nové tehdy zpočátku

Editováno: , autor: MiroslavsIII
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...