Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Sžívám se pomalu s F3 1.0 mpi 2019, kterou jsem nedávno koupil manželce a SS mě překvapil, že se téměř aktivuje, zatím. Za včerejší 100km cestu s různými zastávkami u semaforů a jinde se motor vypnul jen jednou, když jsem popojížděl v dlouhé koloně a jen kvůli klimě jsem už sáhl po tlačítku. U Rapida 2019 mám SS od nova vypnutý trvale tak jsem na ten nesmysl už málem zapoměl 😀

Vloženo (editace)

roman63:  Já myslím, že ne. Mám ročník 16 a vy co máte novější nebo jste byli v autorizáku na upgrade firmwaru to možná máte jinak. Na mou fabku skopčák v tomto směru kašlal, resp. nejezdil do autorizáku, takže je vše v základu z roku 16 se všemi mouchami, které autorizáky postupně odstraňovaly a upravovaly. Nevíš náhodou, jaké napětí tam máš nastavené?

Jo a to, že chcípne i studené auto se tady taky dost řešilo, hlavně jak si lidi kupovali nové tehdy zpočátku

Editováno: , autor: MiroslavsIII
Vloženo (editace)

Je to možný, mám tam firmware asi původní ze září 2019, nekupoval jsem to jako nové auto.

Nastavení napětí nevím, Car scaner mi ukazuje max na cca 13,8V.

Editováno: , autor: roman63
Vloženo

Ahoj, našel by se někdo ideálně v okolí Brna popřípadě vysočiny, kdo by dokázal dokodovat funkce(asistent rozjezdu do kopce, corner, atd) na  Fabii 3? Rok výroby 2015, výbava STYLE. Díky za info

Vloženo
V 3. 5. 2025 na 9:09, ferokulda napsal:

MiroslavsIII: A vytáhnout sledovací kablík u baterie se ti nechce? Kromě start-stopu tím i vyřadíš ještě stupidnější inteligentní nabíjení.

Moc ne, protože je pak na chodu motoru znát, že nejede tak hladce a svižně, jako když se altík odbuzuje dle potřeby akcelerace apod. Měl jsem už vyřazenou rekuperaci přes VCDS, podle projevu toho motoru a moc se mi to nelíbilo, bylo to znát

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...