Květen 2Kvě 2 Sžívám se pomalu s F3 1.0 mpi 2019, kterou jsem nedávno koupil manželce a SS mě překvapil, že se téměř aktivuje, zatím. Za včerejší 100km cestu s různými zastávkami u semaforů a jinde se motor vypnul jen jednou, když jsem popojížděl v dlouhé koloně a jen kvůli klimě jsem už sáhl po tlačítku. U Rapida 2019 mám SS od nova vypnutý trvale tak jsem na ten nesmysl už málem zapoměl 😀
Květen 2Kvě 2 roman63: Já myslím, že ne. Mám ročník 16 a vy co máte novější nebo jste byli v autorizáku na upgrade firmwaru to možná máte jinak. Na mou fabku skopčák v tomto směru kašlal, resp. nejezdil do autorizáku, takže je vše v základu z roku 16 se všemi mouchami, které autorizáky postupně odstraňovaly a upravovaly. Nevíš náhodou, jaké napětí tam máš nastavené? Jo a to, že chcípne i studené auto se tady taky dost řešilo, hlavně jak si lidi kupovali nové tehdy zpočátku Upraveno Květen 2Kvě 2 od MiroslavsIII
Květen 2Kvě 2 Je to možný, mám tam firmware asi původní ze září 2019, nekupoval jsem to jako nové auto. Nastavení napětí nevím, Car scaner mi ukazuje max na cca 13,8V. Upraveno Květen 2Kvě 2 od roman63
Květen 2Kvě 2 Myslel jsem mezni napeti pro odstaveni SS ve VCDS, v te kolonce, jak se oblbuje SS prepsanim hodnoty ze 7,6V na 12,1V, jestli tam treba neni misto 7,6V nejaka jina hodnota
Květen 3Kvě 3 MiroslavsIII: A vytáhnout sledovací kablík u baterie se ti nechce? Kromě start-stopu tím i vyřadíš ještě stupidnější inteligentní nabíjení.
Květen 4Kvě 4 Ahoj, našel by se někdo ideálně v okolí Brna popřípadě vysočiny, kdo by dokázal dokodovat funkce(asistent rozjezdu do kopce, corner, atd) na Fabii 3? Rok výroby 2015, výbava STYLE. Díky za info
Květen 4Kvě 4 Některý víkend v tomhle měsíci pojedu na Vsetín přezouvat na letní, to je od Zlína relativně blízko.
Květen 4Kvě 4 Díky za nabídku, následující víkendy mám zase já už pracovní 😁. A VS mám už dál od Uh.Brodu
Květen 5Kvě 5 V 3. 5. 2025 na 9:09, ferokulda napsal: MiroslavsIII: A vytáhnout sledovací kablík u baterie se ti nechce? Kromě start-stopu tím i vyřadíš ještě stupidnější inteligentní nabíjení. Moc ne, protože je pak na chodu motoru znát, že nejede tak hladce a svižně, jako když se altík odbuzuje dle potřeby akcelerace apod. Měl jsem už vyřazenou rekuperaci přes VCDS, podle projevu toho motoru a moc se mi to nelíbilo, bylo to znát
Červenec 9Čvc 9 Nezkoušel někdo jestli se na Maxidotu dá nějak dokódovat zobrazení napětí baterie (jako další položka)?
Červenec 9Čvc 9 Prošel jsem celé téma a nedá jinak by to sem někdo už dal. Kup si V-metr do zapalovače, mám ho v Rapidu i F3
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.