MilanHos Vloženo 25. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2017 Jak jsi přišel na to že se smartlink+ dává od 6/2016. Já mám 11/2016 a pouze smartlink Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 25. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2017 (editace) @MilanHos sry trosku som to doplietol... aplikacia one app funguje s vozmi vyrobenými po 6/2016 a so smartlink+. S toho som usudzoval... inak k popise k aplikacii sa pise o konektivite cez usb. https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.skodaauto.oneapp Doplnené: Tak ja som si ten opis aplikacie narychlo preletel. Tak ako som prepokladal a pisal uz vyssie. Telefon treba sparovat cez mirrorlink a potom spustit one app. Aspon tak je to pisane v popise aplikacie. kurňa!!! Takze podla mna krok vzad, lebo treba mat na smartgate telefon s mirrorlinkom a androidom vyssim ako 5.0. Editováno: 25. Říjen 2017, autor: ronskispeed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 26. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2017 Aha to potom jo Mě na iPhone mirrorlink normálně jede, ale oneapp jen vypíše na Boleru hlášku že mám začít připojením telefonu přes wifi nebo USB, problém je ten, že mobil připojenej je, jinak by ani appka na boleru tu hlášku nevypsala přece. V podstatě se jen zrcadlí hláška co vypíe appka na mobilu. Ostatní aplikace mapy, hudba nebo třeba spotify normálně jede. Takže ani mobil podporující mirrorlink ti nemusí pomoct. Možná je to i starším sw bolera což u tebe by asi neměl být ten případ když máš 2017. Uvidíš když vyzkoušíš nějakej ten novější Samsung. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 26. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2017 @MilanHos jj, je to tou starou verziou Bolera.. ak máš MR2017, musíš ísť na aktualizáciu 365/366 a potom by ti okrem Surroundu mal fungovať aj ten OneApp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 26. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2017 Inak android auto mi raz zblblo a neslo mi spustit ani zvolit aplikaciu na navigovanie. zostala len cierna obrazovka. Rozbehal som to uplne v pohode, tak ze som pred pripojenim spustil google mapy a potom pripojil telefon a nasledne AA. Auz to facha bez mensieho problemu. Ten smartage vyskusam na tom starom samsungu a uvidim. Dam potom report. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 26. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2017 Ten report už ale dej do tématu kam patří, například téma o andoid auto nebo smartgate, semka už je to na hraně mimo téma. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 31. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2017 Mám dotaz, aplikáciu OneApp mi nejde pripojiť k Boleru auto vyrobené 16.6.2016, Mám AndroidAuto, Mirrorlink, aj pre Aple. Apka nainštalovaná, ale aj po pripojení k USB stale svieti červená Diskonected. Stale mám zošedlé ikony My car, Acceleration, My overiew. V bolere mám soft 366, povolené inštalovať app Škoda. Je nejaký návod ako na to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 31. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2017 mas mirrolink na smartfone? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 1. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2017 Ano, Huawei P10 ale nefunguje mi s Bolerom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 1. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2017 A ten Mirrorlink už máš odskúšaný? Práve som narýchlo pogooglil, že až po nejakej aktualizácii B162 začne fungovať Mirrorlink na P10ke.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 1. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2017 @brrrrm mas odo mna pozdrav v schranke sprav :-) A chalani bolero ma neaky problem... uz 2x sa mi stalo ze po nastartovani mi nehrala hudba z SD karty. Pomohlo vypnutie a zapnutie radia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 2. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2017 @brrrrm No práve P10 má problém s MirrorLinkom a riešia to v Huawei...... takže celé to asi tam je zakopané.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 2. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2017 @ronskispeed ako sa ti prejavovalo to nehranie? Nemal si to akoby zapauzované a vypnutý zvuk? Na displeji rádia hore ikonka škrtnutý repráčik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 2. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2017 pravze nie... v poslednom case tu funckiu dost vyuzivam, ze lave kolecko stlacim a pausnem prehravanie... ked som prepol na media, tak cas sa odcitaval ako keby pesnicka hrala, ale bolo ticho. Skusal som stlacat kolecko na volante aj pridavat hlas a nic. Az vypnutie a zapnutie pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 3. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2017 Mě včera taky při nastartování nejel zvuk a pomohlo vypnutí/zapnutí ale klasicky u radia ne externí zdroj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 9. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2017 Tak za posledních 14 dní mě už 3x spadlo Bolero. Jednou někdy tento týden se za jíszdy vyplo a samo opět zaplo, dnes se vyplo a nastartovalo až na druhé stisknutí “ON” a zhruba něco týden dozadu se taky vyplo a musel jsem startovat ručně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 Keď ti až tak blbne vyskúšal by som továrenské nastavenie komplet všetkého a nastaviť nanovo, možno by to pomohlo, viem je to otrava nastavovať a ladiť všetko, ale za pokus to stojí, máš aspoň istotu že je to s tvojej strany všetko čo si mohol urobiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir.kozak Vloženo 11. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2017 Dělá vám taky Bolero že někdy se zobrazí park asistent přes celou obrazovku a někdy jen přes polovinu obrazu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 11. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2017 @lubomir.kozak - jojo, taky to mám občas tak, proč se tak děje netuším :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whisperer Vloženo 11. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2017 jojo.....pokud manipuluju se zpátečkou tak mám zobrazeno přes celou obrazovku. Pokud ale parkuju čumákem ke zdi nebo třeba jen pojíždím v koloně, najedu na někoho blízko, nebo někdo na mně, pak se mi zobrazí jen na půlce tak jak to máš na fotce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 11. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2017 Je to tak, že přes celou obrazovku se zobrazí při R nebo zapnutí tlačítkem a takto malé když se aktivuje automaticky při malé vzdálenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 14. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2017 (editace) Neviem ale mne OneApp funguje bez problemov a tak isto ako FullMirrorlink. Mob Samsumg A5 2017 a Auto 11/2016 Editováno: 14. Listopad 2017, autor: LujdziL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 15. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2017 Páni, hlásim konečne úspešné rozbehanie Mirrorlink + Škoda OneApp... rádio Bolero, MR2017, výroba 9/2016, aktualizácia 366, mobil SGS8+.. Ešte dnes ráno som cítil totálnu beznádej a bol som rozhodnutý vrátiť ten debilný mobil, ale nakoniec sa pod vyhrážkami umúdril a už sa automaticky pripája cez Bluetooth (včera každé jedno pripojenie trebalo ručne potvrdiť na mobile).. a dokonca naskočil aj Mirrorlink (cez originálny kábel z balenia nešlo, umúdrilo sa až po pripojení cez dodatočne kúpený "originálny" kábel). Zatiaľ som toho veľa nevyskúšal, ale moje prvé postrehy, že starý Smartgate bol pohodlnejší kvôli bezdrôtovému pripojeniu, avšak cez OneApp to vyzerá po vizuálnej stránke určite lepšie. Uvidíme časom.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 15. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2017 Takže může jít i o špatný kabel jo? A můžeš blíž specifikovat “umúdrilo sa až po pripojení cez dodatočne kúpený "originálny" kábel”? Když píšeš, že originální nefungoval ale “originální” už funguje tak nevím co si pod tím představit. Takže ikdyž jsi měl už sw366 tak oneapp na kabelu z krabičky telefonu nejela? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 15. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2017 poprosim neaky strucny navod ako si rozbehal one app. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.